Vidik Zova :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Vidik Zova

Vrsta: Privatni apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
vidikzova@gmail.com

Sajt:
www.vidikzova.rs

Telefon: +381 60 018 96 39 (Viber)

Pogodnosti

Lepo uređeno dvorište

Roštilj

Dečije igralište

Centralno grejanje

LCD TV

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Vidik Zova, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Planinski kompleks kućica Vidik Zova smešten je u zlatiborskom naselju Zova, 20-ak minuta lagane šetnje od centra ove srpske planinske lepotice. Ulica Prote Simića 87, u kojoj se nalazi smeštaj locirana je između trim staze na Karauli i škole jahanja “Ranč Zova”, na sunčanoj padini okruženoj zelenilom.

Ispred kuće postoji i velika terasa sa paviljonom za celodnevno korišćenje, a oba objekta su u zajedničkom dvorištu gde postoji mogućnost spremanja roštilja, kao i dečije igralište. Čitav kompleks ima centralno grejanje, LCD TV sa Total kanalima, a obezbeđen je i besplatan Wi-Fi internet. Na oko 20-ak minuta šetnje nalazi se prvi mini-market, a takođe dostava namirnica i snabdevanje može se ugovoriti i sa domaćinima.

Studio za 2+2 osobe

Apartman za 4+2 osobe

Vidik Zova

Kompleks Vidik Zova sastoji se Apartmana Kuća i Studija Kućica-Brvnara. Apartman nudi veliki komfor na jednom nivou, kuhinju sa potpuno opremljenom trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatilo. U kuhinji se nalazi frižider, električni šporet sa dve ringle i rernom, aparat za filter kafu, električni bokal za vodu, korišćenje dela zamrzivača.

Takođe, obezbeđeni su i sudovi, kao i pribor za jelo. Ovaj apartman poseduje zaseban ulaz iz dvorišta, komforan je za 4 osobe, a moguć je smeštaj i do 6 osoba (4 odraslih + 2 dece). Studio uključuje boravak u sobi sa dva udobna ležaja (koji se sklapaju po potrebi), a tu je i čajna kuhinja, kao i kupatilo sa tuš kabinom.

Studio takođe ima zaseban ulaz iz dvorišta, i predstavlja idealan smeštaj za 2 odrasle osobe ili porodicu sa dvoje dece. U čajnoj kuhinji studija naći ćete mini frižider (sa komorom za led), indukcioni rešo, električni bokal za vodu, aparat za filter kafu, a na raspolaganju je i korišćenje dela zamrzivača.

Uz sve navedeno, gosti imaju i po dva peškira po osobi, čija se zamena vrši po potrebi, dok je zamena posteljine po želji. Za one koji dolaze sa bebama možemo im obezbediti krevetac. Tu su i dva naša bicikla koje gosti mogu koristiti gratis, dok je za one koji dođu svojim kolima obezbeđen privatni parking prostor.

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments