Ugostiteljski kompleks Bella Nella :: Jablanički okrug :: Leskovac

Osnovni podaci

Ime: Ugostiteljski kompleks Bella Nella

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Leskovac, Jablanički okrug

E-mail:
bellanellaleskovac@gmail.com

Sajt:
www.bellanella.rs

Telefon: +381 66 406 606

Pogodnosti

Luksuzni hotelski kompleks se nalazi na 2 km od centra Leskovca
Restoran
Bar
Bazen sa terasom za sunčanje
Otvoreni đakuzi
Konferencijska sala
Boravak na bazi doručka
Organizacija svečanosti i poslovnih prilika
Klima uređaji i centralno grejanje
Luksuzna kupatila
Mini bar
Telefon
Room-service
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Ugostiteljski kompleks Bella Nella, Leskovac slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Luksuzni ugosteljski kompleks Bella Nella počeo je sa radom 2015. godine, a nalazi se u mirnom, prirodnom okruženju Leskovca, svega 2 kilometra od strogog centra ovog grada. U našoj blizini je i istorijski Caričin grad i lokalitet Justinijana, a možete posetiti i najstariju rudarsku crkvu.

Bella Nella je skladno, moderno zdanje koje pleni pažljivo uređenom okolinom, ali i vrhunskim dizajnom enterijera. U okviru našeg kompleksa nalazi se ekskluzivni restoran tradicionalne i internacionalne kuhinje sa predivnim kafe barom i velikom baštom. U ovom divno uređenom ambijentu su smešteni i naši otvoreni bazeni sa đakuzijem, pa je ovo odlično mesto za sve vaše proslave i porodične prilike, ali i poslovne sastanke, prezentacije ili seminare.

Takođe, Bella Nella je i jedno od najzanimljivijih mesta za izlazak, sa izvanrednim muzičkim programom i odličnom atmosferom, sa dnevnim i noćnim žurkama na bazenu. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i naš besplatan parking.

Soba za 1 osobu

Ova elegantno uređena, svedena i funkcionalna soba namenjena je svima koji žele da uživaju u potpunom miru i privatnosti, bez obzira na to da li dolaze poslovnim, privatnim ili turističkim povodom u Leskovac. Prostrana i svetla soba prijatnog enterijera je klimatizovana i ima centralno grejanje, pa je udobna za odmor i boravak tokom čitave godine.

Veliki krevet sa lepim uzglavljem, garderobni orman sa ogledalom za celu figuru, toaletni sto i drugi funkcionalni nameštaj modernih linija učiniće vaš odmor sasvim komfornim i opuštenim. Ova soba ima i svoje privatno kupatilo sa masažnom tuš kabinom i luksuznom toaletnom galanterijom. Nadohovat ruke su vam i mini bar, telefonska linija i room-service.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz kablovske kanale na TV-u, a za sve koji najviše uživaju u društvenim mrežama, sajtovima i mobilnim aplikacijama, besplatna, bežična internet konekcija obezbeđena je u svim sobama i javnim prostorima hotela. Svoj dan započnite uz najvažniji obrok – doručak zasnovan na raznovrsnim svežim namirnicama, a bazeni, otvoreni đakuzi i predivna ambijentalna bašta našeg bara namenjene su vašem uživanju i pravo su mesto za upoznavanje drugih gostiju i druženje.

Cena za ovu sobu iznosi 3800 din/noć;
U cenu su uračunate boravišne takse;
U cenu je uračunat doručak;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bellanellaleskovac@gmail.com

Soba za 2 osobe

Klasično uređene, izuzetno komforne i elegantne, ove sobe namenjene su kako kolegama i poslovnim putovanjima, tako i bliskim društvima, a uz fleksibilnu mogućnost spajanja ležajeva, pravi su izbor i za romantične parove. Ovih šest soba su klimatizovane i poželeće vam udobnu dobrodošlicu svojim prirodnim paletama, modernim linijama i pažljivom selekcijom funkcionalnog nameštaja.

Sve su opremljene odvojenim krevetima koje, prema vašoj želji, možemo i spojiti, a garderobni ormani, toaletni sto i mali radni prostor učiniće da se ovde osetite kao kod kuće. Na raspolaganju su vam i privatna kupatila sa masažnom tuš kabinom i luksuznom toaletnom galanterijom. Nadohovat ruke su vam i mini bar, telefonska linija i room-service.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji najviše uživaju u društvenim mrežama, sajtovima i mobilnim aplikacijama, tu je besplatna, bežična internet konekcija obezbeđena u svim sobama i javnim prostorima hotela. Vaš boravak kod nas zasnovan je na bogatom i raznovrsnom doručku, a jutarnju kafu možete popiti i pored našeg otvorenog bazena.

Cena za dvokrevetnu sobu je 4700 din/noć;
U cenu su uračunate boravišne takse;
U cenu je uračunat doručak;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bellanellaleskovac@gmail.com

Soba za 3 osobe

Ove tri elegantno i klasično uređene sobe namenjene su tročlanim grupama, pa su izuzetno pogodne za tim bildinge, poslovna putovanja, a uz mogućnost spajanja ležajeva, pogodne su i za male porodice. Sobe su klimatizovane, izuzetno privatne i poželeće vam udobnu dobrodošlicu svojim prirodnim paletama boja, modernim linijama i pažljivom selekcijom funkcionalnog nameštaja.

Sve su opremljene odvojenim krevetima koje, prema vašoj želji, možemo i spojiti, a garderobni ormari, toaletni sto i mali radni prostor učiniće da se ovde osetite kao kod kuće. Na raspolaganju su vam i privatna kupatila sa masažnom tuš kabinom i luksuznom toaletnom galanterijom. Nadohovat ruke su vam i mini bar, telefonska linija i room-service.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji najviše uživaju u društvenim mrežama, sajtovima i mobilnim aplikacijama, tu je besplatna, bežična internet konekcija obezbeđena u svim sobama i javnim prostorima hotela. Boravak kod nas zasnovan je na obilnom i raznovrsnom doručku, dok svoju prvu jutarnju kafu možete popiti i u krevetu. Bazeni, đakuzi i predivna bašta našeg hotela pravo su mesto za druženje, relaksaciju i uživanje u novim poznanstvima.

Cena za trokrevetnu sobu je 6000 din/noć;
U cenu su uračunate boravišne takse;
U cenu je uračunat doručak;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bellanellaleskovac@gmail.com

Porodična soba za 4 osobe

Ukoliko putujete u društvu porodice i mališana, ove dve sobe namenjene su vama, a sa četiri odvojena kreveta i bliskim četvoročlanim društvima ili kolegama. Obe ove sobe su klimatizovane, izuzetno privatne i poželeće vam udobnu dobrodošlicu svojim prirodnim paletama boja, modernim linijama i pažljivom selekcijom funkcionalnog nameštaja.

Sve su opremljene odvojenim krevetima koje, prema vašoj želji, možemo i spojiti, a garderobni ormani, toaletni sto i mali radni prostor učiniće da se ovde osetite kao kod kuće. Takođe, sobe su dovoljno su prostrane da u njih možemo uneti i krevetac ili dodatni krevet za dete. Na raspolaganju su vam i privatna kupatila sa masažnom tuš kabinom i luksuznom toaletnom galanterijom, a nadohovat ruke biće vam i mini bar, telefonska linija i room-service.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji najviše uživaju u društvenim mrežama, sajtovima i mobilnim aplikacijama, tu je besplatna, bežična internet konekcija obezbeđena u svim sobama i javnim prostorima hotela. Boravak kod nas zasnovan je na obilnom i raznovrsnom doručku, dok svoju prvu jutarnju kafu možete popiti i u krevetu. Uživanje i relaksaciju pronaćićete pored naših bazena ili uz đakuzi kadu, dok su velike, uređene, zelene površine pravo mesto za bezbednu igru mališana.

Cena za četvorokrevetnu sobu je 7200 din/noć;
U cenu su uračunate boravišne takse;
U cenu je uračunat doručak;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bellanellaleskovac@gmail.com

Soba za 6 osoba

Dve naše najveće sobe namenjene su velikim, bliskim društvima, kolegama na poslovnim putovanjima, tim bildinzima, ali i velikim porodicama i putovanjima u društvu dece. Veoma komforne, prijatne i funkcionalno uređene, ove sobe su klimatizovane i zvučno izolovane, pa će vam pružiti obilje privatnosti i mira.

Opremeljene su odvojenim krevetima i funkcionalnim nameštajem modernih linija koji će vam omogućiti da se sasvim raspremite i osećate kao kod kuće. Na raspolaganju su vam naravno i privatna kupatila sa masažnom tuš kabinom i luksuznom toaletnom galanterijom, kao i mini bar, telefonska linija i room-service.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji najviše uživaju u društvenim mrežama, sajtovima i mobilnim aplikacijama, besplatna, bežična internet konekcija obezbeđena je u svim sobama i javnim prostorima hotela. Boravak kod nas zasnovan je na obilnom i raznovrsnom doručku, dok svoju prvu jutarnju kafu možete popiti i u krevetu. Aromatična kafa ili koktel u baru pored bazena, aktivan odmor uz izlete, odličan večernji provod – ili samo potpuna relaksacija uz čašu vina u đakuziju, izbor je samo vaš.

Cena za šestokrevetnu sobu je 14.400 din/noć;
U cenu su uračunate boravišne takse;
U cenu je uračunat doručak;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: bellanellaleskovac@gmail.com

Leskovac


Najveći grad juga Srbije nakon Niša i Prištine – Leskovac udaljen je nešto manje od 300 kilometara od srpske prestonice Beograda. Kroz široku, plodnu dolinu grada protiče lepa reka Veternica, tik ispod Hisara. Nekada, ovo ime bilo je sinonim za tekstil u čitavoj SFR Jugoslaviji, dok danas ipak ima nešto primamljiviju asocijaciju: dodati svom meniju „leskovački“ roštilj nije samo garancija vrhunskog kvaliteta i tradicionalnog načina, već i da je majstor koji će pripremati ove poslastice posebno sertifikovan, odnosno „brendiran“ da priprema roštiljske specijalitete na „leskovački“ način.


Pročitajte više

Jablanički okrug


Jablanički okrug se nalazi na jugu Srbije, a centar okruga i ujedno njegova najveća i najrazvijenija opština je grad Leskovac. Kroz jablanički okrug protiče reka Jablanica po kojoj je dobio ime, Tulovska reka, reka Vlasina, Rupska reka, zanimljiva po tome što menja nekoloko imena u zavisnosti od toga kroz koji kraj prolazi pa se zove još i Kozaračka reka i Bajinska reka. Uliva se u Južnu Moravu koja takođe prolazi kroz ovu oblast.


Pročitajte višePročitajte više - Leskovac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments