Turisticko naselje Ribarsko Ostrvo :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Turisticko naselje Ribarsko Ostrvo

Vrsta: Turističko naselje

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
recepcija@ribarskoostrvo.rs

Sajt:
www.ribarskoostrvo.rs

Telefon: +381 21 466 978

Pogodnosti

Turističko naselje se nalazi na samoj obali Dunava, 4 km od centra Novog Sada
U neposrednoj blizini plaže Štrand
Aerodromski transfer uz doplatu
Tri vrhunska abijentalna restorana u okviru kompleksa
Kongresna sala za 600 ljudi
Uređeni zeleni park i igralište za decu
Stalno otvorena recepcija
Boravak na bazi noćenja sa doručkom
Klima uređaj i centralno grejanje
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking prostor pod video nadzorom

Turisticko naselje Ribarsko Ostrvo, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Nadaleko poznato novosadsko Turističko naselje Ribarsko Ostrvo posetiocima pruža mogućnost da uživaju u opuštajućem ambijentu u neposrednoj blizini Dunava. Mir i intima koje ćete pronaći u ovom kompleksu smeštenom na samoj obali reke, okruženom zelenilom, svakako će biti razlozi zbog kojih ćete se uvek vraćati. Nalazi se 4 kilometra od samog centra Novog Sada, i 7 kilometra od luke. Naši gosti tokom letnjih meseci mogu uživati u kupanju na obližnjoj plaži Štrand, a možemo organizovati izlete ili vožnje brodićima po Dunavu.

Kompleks Ribarsko Ostrvo se sastoji od 20 Dunavskih koliba i tri renomirana restorana. ”Alaska baraka” odlikuje se prelepim enterijerom od drveta u brodskom stilu i jedan je od najomiljenijih novosadskih restorana. Restoran ”Ribarac” je izuzetno šarmantan i elegantno uređen restoran visokog kapaciteta, sa bogatom ponudom vrhunskih specijaliteta, a ”Alaska terasa” nalazi se na obali reke i ima zatvorenu i otvorenu terasu u fantastičnom ambijentu i sa predivnim pogledom.

Soba za 2 osobe

Naš kompleks sadrži 12 bungalova u kojima je raspoređeno čak 55 soba namenjenih porodičnim, poslovnim i romantičnim putovanjima. Enterijer ovih soba je moderan, jednostavnih linija, oplemenjen prirodnim materijalima i paletom toplih boja, i pruža osećaj dobrodošlice, komfora i udobnosti. Sve sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su idealan izbor za odmor i boravak u bilo koje doba godine.

Inače, 30 soba opremljeno je prostranim francuskim krevetima, dok ostale imaju dva pojedinačna ležaja, kao i funkcionalni nameštaj koji će vam omogućiti da se sasvim raspremite i raskomotite. Sve sobe imaju i mali kutak za sedenje sa foteljama i stolom, kao i radni kutak sa pisaćim stolom i stolicom, a uz besplatnu, bežičnu internet konekciju, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Tu su naravno i privatna kupatila sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa velikim izborom kablovskih kanala, pa omiljene serije i važne utakmice možete gledati i u sobi. Boravak u našem turističkom resortu na samoj obali Dunava uvek je na bazi noćenja sa doručkom, a ako želite, možete birati i pansionsku uslugu u našim restoranima. Na recepciji vas očekuju novine, a jutarnju kafu možete popiti u predivnom prirodnom ambijentu, uz neverovatan pogled na lepi plavi Dunav.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: recepcija@ribarskoostrvo.rs

Deluxe soba za 2 osobe

Posebna ponuda Ribarskog ostrva su ove dve luksuzne sobe. Namenjene parovima na romantičnom odmoru ili pravim hedonistima u potrazi za potpunim komforom i prostranošću. Enterijer luksuznih soba je moderan, jednostavnih linija, oplemenjen prirodnim materijalima i paletom toplih boja, i pruža osećaj dobrodošlice, komfora i udobnosti.

Klimatizovane i sa centralnim grejanjem, ove sobe predstavljaju pravi izbor u bilo koje doba godine. Sadrže odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, natkasnama i garderobnim ormanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Prostrani dnevni boravak ima garnituru za sedenje sa klupskim stolom udobno smeštenu ispred TV-a sa kablovskim kanalima. Moderna kupatila su sa tuš kabinama, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Takođe, radi brze komunikacije, omiljenih sajtova ili eventualnih poslovnih obaveza, u svim bungalovima obezebeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Boravak u našem turističkom resortu na samoj obali Dunava uvek je na bazi noćenja sa doručkom, a ako želite, možete birati i pansionsku uslugu u našim restoranima. Na recepciji vas očekuju novine, a jutarnju kafu možete popiti u predivnom prirodnom ambijentu uz neverovatan pogled na reku.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: recepcija@ribarskoostrvo.rs

Soba za 2 osobe – prilagođena osobama sa invaliditetom

Sve sobe Ribarskog Ostrva su u prizmenim bungalovima i stoga olakšanog pristupa za osobe sa smetnjama u kretanju, ali u posebnoj ponudi imamo i sobu koja je u potpunosti adaptirana za stara lica ili osobe koje se otežano kreću. Ova soba ima drugačije dimenzije svih vrata i prilagođene dimanzije nameštaja. Unutrašnjem uređenju je poklonjena sva pažnja, pa je ova prostrana soba opremljena jednostavnim i lako dostupnim nameštajem, i veoma je funkcionalna.

Enterijer toplih boja pruža osećaj dobrodošlice, komfora i udobnosti, a klima uređaj i centralno grejanje čine je pravim izborom u bilo koje doba godine. Soba je opremljena sa dva odvojena kreveta, natkasnama, garedrobnim ormanom i kutkom za sedenje sa foteljama i stolom. Uz to, naročita pažnja posvećena je kupatilu, koje je sasvim opremljeno i prilagođeno nepokretnim ili slabo pokretnim osobama, sa SOS alarmom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa velikim izborom kablovskih kanala, pa omiljene serije i važne utakmice možete gledati i u sobi. Boravak u našem turističkom resortu na samoj obali Dunava uvek je na bazi noćenja sa doručkom, a ako želite, možete birati i pansionsku uslugu u našim restoranima. Na recepciji vas očekuju novine, a jutarnju kafu možete popiti u predivnom prirodnom ambijentu uz neverovatan pogled na reku.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: recepcija@ribarskoostrvo.rs

Turisticko naselje Ribarsko Ostrvo

Kompleks Ribarsko Ostrvo se sastoji od 20 Dunavskih koliba i tri renomirana restorana. ”Alaska baraka” odlikuje se prelepim enterijerom od drveta u brodskom stilu i jedan je od najomiljenijih novosadskih restorana. Restoran ”Ribarac” je izuzetno šarmantan i elegantno uređen restoran visokog kapaciteta, sa bogatom ponudom vrhunskih specijaliteta, a ”Alaska terasa” nalazi se na obali reke i ima zatvorenu i otvorenu terasu u fantastičnom ambijentu i sa predivnim pogledom.

Vikendima ovde možete uživati uz tamburaške orkestre, a na meniju ovog restorana nalazi se izuzetan izbor domaćih, internacionalnih specijaliteta i jela prilagođenih posebnim dijetalnim i verskim izborima. Bilo koji od ovih restorana može biti savršen dekor za vaše proslave, koktele i posebne intimne, porodične ili poslovne prilike.

U okviru našeg kompleksa nalazi se i konferenciijska sala, koja u zavisnosti od vaših potreba i planove može da ugosti i 600 osoba. Ovo je odličan prostor za kongrese, simpozijume, predavanja, promocije i druge sastanke, a opremljena je najsavremenijom audio-vizuelnom tehnikom za prezentacije. Na raspolaganju vam je i naš stručni tim kako bi organizacija svih vaših događa protekla u savršenoj atmosferi. Za naše najmlađe goste nedavno smo osvežili i osavremenili igralište, pa ono sada sadrži i zabavni zamak, a zelenilo na obali reke mališanima će pružiti dosta prostora za bezbednu igru na svežem vazduhu. Na vaš zahtev možemo organizovati i aerodromski transfer iz i do Beograda, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom tu je naš besplatan parking uz same bungalove ili restorane koji je pod stalnim video-nadzorom.

naselje1 naselje2 naselje3 naselje4 naselje5 naselje6 naselje7

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments