Todorić Vrdnik :: Srem :: Vrdnik

Osnovni podaci

Ime: Todorić Vrdnik

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Vrdnik, Srem

E-mail:
jasminkatodoric57@gmail.com

Sajt:
www.todoric-vrdnik.com

Telefon: +381 22 466 185

Mobilni: +381 63 198 43 15

Pogodnosti

Kuća je locirana na 150 metara od staze zdravlja i 300 metara od Hotela Termal
Veliko, zeleno dvorište
Dve zajedničke terase
Gril i ražanj
Sto za stoni tenis
Zajednički dnevni boravak sa TV-om
Zajednička kuhinja
Centralno grejanje
Frižider u svakoj sobi
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Todorić Vrdnik, Vrdnik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U samom centru Banje Vrdnik, svega 300 metara od Hotela Termal, nalazi se domaćinstvo Todorić Vrdnik. Ovo nekada malo, rudarsko selo u sebi krije bezbroj priča, danas je premreženo stazama zdravlja koje vrludaju kroz očuvanu, negovanu prirodu, pa lepe šetnje vode do Vrdničke ravnice, Kule i znamenitih manastira rasutih po okolini.

Zeleno, lepo uređeno imanje Todorić Vrdnik pruža priliku da se relaksirate i potpuno opustite u prirodi, a uživanju i druženju namenjene su i dve zajedničke terase sa garniturama za sedenje i suncobranima. Na raspolaganju vam je i potpuno opremljena, čajna kuhinja, pa tu možete pripremiti i neki lagan obrok ili poslasticu.

Slobodno vreme uz kaficu ili čaj možete da provedete i u dnevnom boravku u prizemlju kuće, uz TV i upoznavanje drugih gostiju. Za malo aktivne rekreacije, tu je i sto za stoni tenis, a pravi gurmani mogu da se oprobaju i u pripremi mesa na roštilju ili ražnju. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolganju je i besplatan parking.

Soba za 2 osobe

U prelepom, mirnom okruženju i zelenilu, nalaze se četiri lepo uređene i savremeno opremljene sobe namenjene kako pojedincima ili parovima, tako i bliskim društvima ili malim porodicama. Po dve sobe su u prizemlju i na prvom spratu kuće, sve su prostrane i svetle, a pažljivo odabran nameštaj i prirodni materijali čine ih prozračnim, svežim i udobnim.

Sobe imaju centralno grejanje i oplemenjene su drvenim podovima, te su tople i pogodne za boravak i tokom zimskih meseci. Sve sobe su sa odvojenim krevetima, te natkasnama, garderobnim ormanom i drugim funkcionalnim nameštajem, kako biste se sasvim raspremili i raskomotili, a dovoljno su prostrane da u njih možemo uneti i krevetac za dete.

Za lagan obrok, kafu ili čaj na raspolaganju vam je zajednička lepo uređena, potpuno opremljena kuhinja, dok svaka soba ima svoj mali frižider, kako bi vam sveže namirnice ili rashlađeno piće uvek bili pri ruci. Na dve sobe dolazi po jedno uredno kupatilo sa tuš kabinom, a prema potrebi čitav sprat kuće možemo izdati i kao apartman sa dve spavaće sobe i kupatilom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve naše goste kojima dan nije potpun bez društvenih mreža i omiljenih aplikacija, obezbeđena je i besplatna, bežična, internet konekcija. Dve velike terase, predivna klima i uređeno dvorište mame napolje, na druženje uz kaficu, stoni tenis i poneki gurmanluk sa roštilja.

cene

Cene u tabeli su za rentiranje sobe po osobi, po danu;
Deca do 8 godina u pratnji dva roditelja borave besplatno;
Turistička taksa nije uračunata u cenu;
Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jasminkatodoric57@gmail.com

smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3 smeštaj4 smeštaj5

Vrdnik


Na južnim obroncima nacionalnog parka Fruška gora, među blago zatalasanim brdima, i blizu žuborljivih potoka, smešteno je naselje Vrdnik, koje je zbog svog izvanredno čistog i lekovitog vazduha, te zbog termalne vode i neobično lepih prirodnih karakteristika, tek nedavno, proglašeno banjom.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte višePročitajte više - Vrdnik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments