Šumarova Vila :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Šumarova Vila

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
jasnaje@ptt.rs

Telefon: +381 31 862 881

Mobilni: +381 64 32 77 607

Pogodnosti

Vila je smeštena na 300 metara od Zaovinskog jezera
5,5 km od Mitrovca na Tari i 4 km od Hajdučke česme
Veliko ograđeno dvorište sa velikim stolom i klupama
Ljuljaške za decu
Roštilj u dvorištu
Poptuno opremljena kuhinja
TV sa 100 kablovskih kanala
Obezbeđen besplatan parking prostor

Šumarova Vila, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Šumarova Vila locirana je u prelepoj četinarskoj šumi, u vikend naselju Jezero na Tari, oko 5 km daleko od Mitrovca, gde se nalazi više prodavnica, veliko dečije odmaralište i mnogobrojni sportski sadržaji. U našoj bliziini (na 300 metara) nalazi se Zaovinsko jezero, na kome se u letnjim mesecima možete kupati, pecati ili se izvesti čamcima na izlete, a ovde ima i više staza kojima se možete šetati po predivnoj planinskoj prirodi.

Vila za 4+1 osobu

Vila je izgrađena u skladu sa tradicionlanom planinskom arhitekturom, kao prava tarska brvnara, i spolja i iznutra oplemenjena je prirodnim materijalima i drvetom. Prostire se na dva sprata, sa ukupnom površinom od 65 m2, i ovde možete uživati od proleća do jeseni, jer zimski snegovi mogu da učine puteve do naše kuće nedostupnim.

Na gornjem spratu nalaze se spavaće sobe sa po dva odvojena kreveta, i veoma su prijatne za spavanje, a tu su i noćni stočići i ormari kako biste se sasvim lepo raspremili. U prizemlju je veliki dnevni boravak sa garniturom za sedenje koja može poslužiti kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu, a namenjen je večernjim druženjima i zajedničkim aktivnostima ili opuštanju ispred TV-a sa preko 100 kablovskih kanala.

Sastavni deo dnevnog boravka je i lepa trpezarija sa niskim stolicama, a potpuno opremljena kuhinja je odvojena, i dovoljno prostrana da se u njoj možete brzo i lako snaći i organizovati hranu kao kod svoje kuće. Ukoliko budete bili raspoloženi za roštilj, sav potreban pribor naći ćete u dvorištu.

Na raspolaganju vam je i veliko kupatilo sa tuš kabinom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz omiljene programe ili filmove. Uz sve ovo, vila ima i dve terase, jednu u prizmelju i jednu na prvom spratu, pa većinu vremena možete provesti napolju, kada vreme to dozvoljava, uživajuči u svim blagodetima Nacionalnog Parka Tara.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jasnaje@ptt.rs

O smeštaju Šumarova Vila

Na ovom jezeru, oko 2 km od nas je i lep tradicionalni restoran, a kako se nalazimo u Nacionalnom parku Tara, možete uživati u svim lepotama ove jedinstvene planine. Šetnjom kroz šumu možete za nešto više od pola sata stići do Hajdučke česme, odakle počinju kratki usponi na tarski vrh Zborišta, koji se graniči sa Mećavnikom i Mokrom Gorom.

U dvorištu Šumarove Vile postoji česma sa izvorskom vodom, kao i klupe i sto gde možete uživati u druženju, dok se vaši mališani mogu do mile volje igrati na izuzetno blagotvornom planinskom vazduhu, a tu je i malo igralište za njih. Ukoliko dolazite kolima možete računati na besplatan parking.

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments