Studio apartman Novi Sad :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Studio apartman Novi Sad

Vrsta: Stan

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
stannadan99@gmail.com

Mobilni: +381 61 275 11 40

Pogodnosti

Apartman se nalazi u zgradi Olymp, na 5-10 minuta peške od centra Novog Sada
Prodavnice, kafići, apoteka, menjačnica i drugo u neposrednoj blizini
Klima uređaj i centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen popust za više noćenja
Javni parking u blizini koji se naplaćuje

Studio apartman Novi Sad, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Studio apartman Novi Sad je nov i moderno opremljen stan idealan kako za jednodnevni, tako i višednevni ugodan boravak u najvećem gradu Vojvodine. Nalazi se u Bulevaru Oslobođenja, tačnije u zgradi Olymp, na svega 5-10 minuta hoda od centra Novog Sada, SC Spens ili Dunava, a predstavlja pravu alternativu skupim hotelima.

Kod nas ćete imati potpunu privatnost, uz brojne savremene sadržaje koje zahteva moderni turizam. Takođe, u našoj neposrednoj blizini možete naći brojne prodavnice, kafiće, brzu hranu, apoteke, bankomate, menjačnice i sve drugo što vam možete zatrebati.

Studio za 2 osobe

Naš studio apartman je idealan za samce, parove, prijatelje ili poslovne partnere koji su u poseti srpskoj Atini, a žele maksimalan komfor, uz pristupačne cene. Studio se nalazi u zgradi Olymp, na četvrtom od ukupno osam spratova, koliko ovaj objekat ima.

Studio ima i potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, šporetom i drugim elementima za pripremu obroka, a odmah uz kuhinju je i sto sa stolicama gde možete ručavati. Kupatilo je opremljeno tuš kabinom, peškirima i sredstvima za higijenu. Studio se redovno čisti i posprema, pa je higijena zaista na vrhunskom novou, a uz to, ovde ćete naći i uvek čistu i mirisnu poseteljinu. Čitav prostor je klimatizovan, pa vam topli letnji dani neće ni najmanje smetati, dok tokom zime radi centralno grejanje. U trenucima odmora i opuštanja možete gledati neki od brojnih kablovskih programa na TV-u, a tu je i besplatan bežični internet, zgodan bilo za zabavu ili potrebe posla.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: stannadan99@gmail.com

O smeštaju Studio apartman Novi Sad

Ako vam je cilj da prenoćite u Novom Sadu, u kvalitetnom smeštaju i da pri tome ostvarite uštedu u odnosu na neki skupi hotel, naš Studio apartman Novi Sad je pravi izbor za vas. Za potrebe noćenja na više dana, gosti mogu dobiti i popust, srazemerno broju dana koji ostaju. Za sve koji nas posete svojim kolima, informacija da u blizini zgrade, postoji javni parking, koji se naplaćuje. Naš cilj su zadovoljni gosti koji nas preporučuju svojim poznanicima, pa postanite i vi jedan njih.

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments