Stan apartman Sajam Novi Sad :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Stan apartman Sajam Novi Sad

Vrsta: Stan

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
nbanjanin@hotmail.com

Sajt:
www.apartmani-novi-sad.com

Telefon: +381 64 246 58 29

Pogodnosti

Apartman se nalazi kod Novosadskog sajma
Otvoren za iznajmljivanje tokom cele godine
Obezbeđen parking
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Klima uređaj/Centralno grejanje
Veš mašina
Fen
Pegla
Besplatan bežični internet

Stan apartman Sajam Novi Sad, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Nov i moderan Stan apartman Sajam Novi Sad smešten je u stambenoj zgradi na drugom spratu u Mičurinovoj ulici kod hotela Park i Novosadskog sajma. Na 200 metara je Klinički centar Vojvodine, oko 5 minuta lagane šetnje ima do glavne autobuske i železničke stanice, a oko 10-ak do strogog centra Novog Sada, kao i drugih važnih istitucija i znamenitosti grada.

Ispred zgrade gde se nalazi Stan apartman Sajam postoji parking gde gosti mogu bezbedno ostaviti svoje automobile. Gosti su ovde dobrodošli tokom cele godine, pošto postoje odlični uslovi za boravak ovde tokom bilo kojeg godišnjeg doba.

Apartman za 1 do 3 soobe

Ovaj stan apartman je tipa garsonjere, površine je 28m² i idealan je kako za samca, tako i za romantične parove, manje porodice ili manje društvo. Stan je kompletno opremljen, tu je jedan veliki francuski krevet, a postoji mogućnost dodavanja još jednog ležaja za treću osobu.

Sastavni deo ovog apartmana je i potpuno opremljena kuhinja sa neophodnim elementima za pripremu i serviranje obroka. Tu je svo neophodno posuđe, frižider, rešo, mikrotalasna i još dosta toga. U kupatilu se nalazi mala kada, kao i veš mašina. Pogled iz stana se pruža ka Novosadskom sajmu, a od ostalih elemenata tu su još i klima uređaj, centralno grejanje tokom zime, TV sa kablovskim kanalima, fen i pegla. Uz sve ovo, gostima smo obezbedili i besplatan bežični internet.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: nbanjanin@hotmail.com

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments