Stan apartman Centar Novi Sad :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Stan apartman Centar Novi Sad

Vrsta: Stan

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
nbanjanin@hotmail.com

Sajt:
www.apartmani-novi-sad.com

Telefon: +381 64 246 58 29

Pogodnosti

Apartman se nalazi u strogom centru Novog Sada
Otvoren za iznajmljivanje tokom cele godine
Obezbeđen parking
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Klima uređaj
Nameštena terasa
Besplatan bežiči internet

Stan apartman Centar Novi Sad, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Stan apartman Centar je komforan i nov apartman koji se nalazi u strogom centru Novog Sada, tačnije u Jevrejskoj ulici, preko puta Sinagoge. Smešten je u novoj stambenoj zgradi na svega 50 metara od Trga i Katedrale.

Stan apartman Centar je idealno rešenje za turiste koji dolaze da upoznaju sve lepote srpske Atine, kao i sve poslovne ljude koji žele privatnost i komfor velikog stana uz povoljne cene koje su dosta niže od skupih hotela. Apartman je dostupan za iznajmljivanje tokom cele godine, a svi oni koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju obezbeđeno parking mesto.

Apartman za 3 do 6 osoba

Ovaj apartman je površine komfornih 60 kvadrata i može ugodno da ugosti parove, manje ili veće porodice, kao i grupu prijatelja koja je odlučila da odsedne u strogom centru prelepog Novog Sada.

U spavaćoj sobi nalazi se prostran bračni krevet, komode i lampe za čitanje omiljenog štiva, a iz ove sobe se izlazi terasu gde su stočić i stolice, i gde možete uživati sa vama dragim osobama. Dnevni boravak je veoma prostran, a tu su i trosed i dvosed koji kada se razvuku postaju udobni ležajevi za dodatne goste. TV ima kablovske kanale, dok je klima ta koja će obezbediti prijatnu temeperaturu unutar apartmana. Sastavni deo apartmana je i potpuno opremljena kuhinja koja sadrži osnovne elemente za pripremu i serviranje obroka. Takođe, gostima je u apartmanu obezbeđeno korišćenje i besplatnog bežičnog interneta.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: nbanjanin@hotmail.com

stan1 stan2 stan3

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments