Specijalna bolnica za rehabilitaciju Atomska Banja :: Moravički okrug :: Gornja Trepča – Atomska banja

Osnovni podaci

Ime: Specijalna bolnica za rehabilitaciju Atomska Banja

Vrsta: Banjski kompleks

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Gornja Trepča – Atomska banja, Moravički okrug

E-mail:
recepcija@atomskabanja.com

E-mail 2:
marketing@atomskabanja.com

Sajt:
www.atomskabanjagornjatrepca.rs

Telefon: +381 32 822 383

Mobilni: +381 32 822 436

Pogodnosti

Termomineralna banja posebnih karakteristika
Blago radioaktivni mineralni izvori
Retki elementi
9 kilometara od Gornjeg Milanovca
18 kilometara od Čačka
Bolnica sa dijagnostikom, dežurstvima i timovima specijalista
9 vrsta terapija
Posebni rezultati u lečenju reumatizma i multiple skleroze
Ambijentalni park
Potpuno prirodno okruženje
Staze za šetanje
Resotran
Pansion
Posebne dijete
Klimatizovano
Prilagođeno osobama sa invaliditetom
LCD televizor
Telefon
Peškiri i fen
Besplatan Wi-Fi
Apartmani i bungalovi imaju kuhinje

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Atomska Banja, Gornja Trepča – Atomska banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Samo 140 kilometara od Beograda, Atomska Banja predstavlja jedinstvenu oazu mira i tišine. Okružena šumovitim brdima i planinama, blagotvorna klima, prijatna nadmorska visina i specifična, termomineralna voda čine da Atomska Banja bude jedna od najvoljenijih i najpoznatijih banja u Srbiji.

Mineralni izvori ovde su blago radio-aktivni i u ovoj vodi se nalaze retki i gotovo nepoznati elementi poput cezijuma, rubidijuma – kao i titan, uran, radon i radijum, između ostalih. Posebne karakteristike čine ovu vodu pravim medicinskim čudom, a lekovit uticaj ima posebno za nervna i mišićna tkiva – a posebne, proučene i dokazane rezultate ima u slučajevima reumatizma i multiple skleroze.

Soba za 1 osobu

Apsolutna privatnost i mir čine ove sobe pravim utočštem za sve naše goste, bez obzira na to da li želite da uživate u prirodi, odličnom vazduhu ili ste došli da se oporavite i okrepite.

Na raspolaganju su vam centralno-klimatizovane sobe opremljene tako da zadovolje sve vaše potrebe. Veliki anatomski ležaj, pametno uređene sobe i funkcionalan nameštaj omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite. Sve sobe imaju luksuzno uređena, privatna kupatila, obezbeđene peškire, bade mantil i fen.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD televizor, a za omiljene sadržaje i društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Sve sobe koje se nalaze na I i II spratu imaju i svoje lepe terase gde možete uživati u lepoj klimi i zelenilu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: recepcija@atomskabanja.com

Soba za 2 osobe

Veliki broj soba namenjen je osobama u pratnji ili roditeljima sa decom, a deo ovih soba u potpunosti je prilagođen osobama sa invaliditetima. Na raspolaganju su vam centralno-klimatizovane sobe opremljene tako da zadovolje sve vaše potrebe.

Veliki anatomski ležaj, pametno uređene sobe i funkcionalan nameštaj omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite. Sve sobe imaju luksuzno uređena, privatna kupatila, obezbeđene peškire, bade mantil i fen.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD televizor, a za omiljene sadržaje i društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Veliki broj soba ima i svoje terase, namenjene uživanju u prirodi i zelenilu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: recepcija@atomskabanja.com

sobaza2-1 sobaza2-2 sobaza2-3 sobaza2-4

Luks apartman za 2+2 osobe

Veliki, prostrani i moderno uređeni apartmani namenjeni su dužem boravku, odmoru sa celom porodicom, kao i svim gostima koji žele da uživaju u potpunom komforu i prijatnosti sopstvenog doma. Svi apartmani su centralno klimatizovnani, te prijatni i topli tokom čitave godine.

Spavaća soba opremljena je prostranim, anatomskim francuskim ležajem, te elegantnim nameštajem koji će vam omogućiti da se sasvim raspremite i raskomotite. Dnevni boravak sa udobno garniturom namenjen je uživanju uz televizori druženje, a garnitura se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe.

Velika prednost apartmana su lepo opremljene kuhinje, gde možete pripremati tople napitke ili lagane obroke, i uživati u hrani kao kod svoje kuće. Na raspolaganju su vam i luksuzno uređena, privatna kupatila, obezbeđene peškire, bade mantil i fen.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD televizor, a za omiljene sadržaje i društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Čitava okolina Atomske Banje uređena je šetalištima i parkovima, pa možete uživati u svakom trenutku odmora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: recepcija@atomskabanja.com

Soba u Stacionaru za 1-4 osobe

Stacionar se nalazi na centralnoj, ali ipak mirnoj lokaciji našeg kompleksa. Nedavno renoviran, Stacionar nudi visoki komfor i udobnost, a fleksibilne sobe namenjene su svim našim gostima, bez obzira na povod dolaska ili strukturu grupe. Privatnost i mir jednako će naći pojedinci, porodice ili osobe sa pratiocima. Sve sobe imaju privatna kupatila opremljena kompletnim toaletnim priborom i peškirima.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD televizor, a za omiljene sadržaje i društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Okolina Stacionara je prelepi park gde možete uživati u šetnjama, druženju i lekovitom okruženju.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: recepcija@atomskabanja.com

Bungalov za 1-4 osobe

Bungalovi sa mineralnom vodom se posebno izdvajaju svojom lepotom. Ovi mali apartmani nalaze se na blagom uzvišenju, s jedne strane okruženi borovom – a sa druge hrastovom šumom. Njihovo mesto je izdvojeno iz kompleksa, te pružaju daleko više privatnosti i otklanjaju utisak banjskog lečilišta.

U neposrednoj blizini je park, te brojne staze za šetnju pa se ovo okruženje preporučuje romantičnim parovima i porodicama sa decom – ali i svim našim gostima. Bungalovi su prijatni i sunčani zasebni apartmani sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom i kuhinjom. Spavaće sobe opremljene su odvojenim krevetima, dok se u dnevnom boravku nalaze garniture koje se razmeštaju.

Kuhinje bungalova odlično su opremljene kako bi izašle u susret svim vašim potrebama, jer ovde možete samostalno pripremati laganije obroke ili tople napitke – zbog čega su bungalovi namenjeni i porodicama sa malom decom. Kupatila sadrže tuš kabine i kompletan toaletni pribor, te peškire i fen.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD televizor, a za omiljene sadržaje i društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svi bungalovi izlaze pravo u park, a imaju i verandu ispred vrata gde možete uživati u suncu, zelenilu i prirodnoj hladovini.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: recepcija@atomskabanja.com

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Atomska Banja

U našoj bolnici organizovana je celodnevna zdravstvena zaštita, a na raspolaganju su vam timovi lekara specijalista, lekar opšte prakse, fizioterapeuti i medicinsko osoblje. Atomska Banja raspolaže modernim uređajima i aparatima za primenu svih  oblika i metoda lečenja iz  oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije, sa 9 oblika terapija – od masaža i hidroterapija, do laseroterapija i magnetoterapija i vakusaka.

Naš restoran podsetiće vas da boravak ovde treba da bude mnogo više od odmaranja i lečenja. Naša kuhinja opremljena je po HACCP standardima, pa ćete ovde uživati u izvanrednim jelima, svežim namirnicama i prema potrebi, posebnim menijima. Banjski kompleks sastoji se od više objekata same bolnice, dok se naše sobe i apartmani nalaze u tri različite zgrade u neposrednoj okolini.

„Vujan“ je značajno obogatio kapacitete Banje, a ovaj hotel pogodan je i za poslovna putovanja, seminare ili konferencije, sa salom od 50 mesta. Čitav hotel prilagođen je osobama sa posebnim potrebama, sa salama za ručavanje u sklopu hotela i liftovima. Tokom leta ovde se organizuje zanimljiv kulturni program, a za posetioce mođemo organiizovati i izlete do manastira Vujan, Ovčarsko-kablarske klisure, do Zlatibora, Tare ili Mećavnika. Za sve goste obezbeđen je i veliki, besplatan parking za automobile i autobuse.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7 hotel8

Gornja Trepča – Atomska banja


Banja Gornja Trepča, poznata i pod imenom Atomska banja, udobno je ušuškana u severoistočnoj Raški, na obroncima planina Vujan i Bukovik i u uskoj kotlini rečice Banje, na čijim su obalama mnogi od njenih objekata sagrađeni. Čak i da nema svoje nadaleko poznate izvore i blagotvornu vodu, ovo mesto bi i tada bilo lekovito s obzirom na prelepu prirodu koja je okružuje, blagu, prijatnu klimu, kako u letnjim tako i u toku zimskih meseci i njenu izdvojenost od gradskih gužvi i vreve.


Pročitajte više

Moravički okrug


Žila kucavica moravičkog okruga, kao što joj i samo ime kaže je Zapadna Morava. U ovu oblast ona ulazi u blizini Ovčar banje, prolazi kroz najveći priverdni i kulturni centar oblasti Čačak, i dalje teče ka Raškoj oblasti. Inače, 210km dugačka Zapadna Morava nastaje spajanjem Golijske Moravice i Ćetinje u Požeškoj kotlini.


Pročitajte više
Pročitajte više - Gornja Trepča – Atomska banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments