Sobe za prenoćište Mokra Gora :: Zlatiborski okrug :: Mokra Gora

Osnovni podaci

Ime: Sobe za prenoćište Mokra Gora

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Mokra Gora, Zlatiborski okrug

E-mail:
itucovic@verat.net

Telefon: +381 62 850 1011

Pogodnosti

Kuća je locirana u samom centru Mokre Gore, pored železničke stanice i Crkve Svetog Ilije
30 kilometara od Višegrada i 40 kilometara od Zlatibora
Otovreno od maja do oktobra, tokom Kustendorfa i Novogodišnjh praznika
Privatno dvorište
Roštilj
Privatna terasa sa mobilijarom
Grejanje
Zajedničko kupatilo
Frižider
Veš mašina, fen, pribora za peglanje (na upit)
TV
Sporadičan Wi-Fi signal
Obezbeđen besplatan parking prostor

Sobe za prenoćište Mokra Gora, Mokra Gora slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U neposrednoj blizini Mećavnika i Drvengrada, u samom srcu Mokre Gore, nalazi se naše Sobe za prenoćište Mokra Gora. Naše porodično imanje i kuća nalaze se preko puta hrama Svetog Ilije Proroka, odmah pored železničke stanice sa koje polazi čuvena parna lokomotiva Ćira, a tu je i prva prodavnica. U blizini Mokre Gore nalaze se i dva lepo uređena kupališta, Bele Vode i  Ravni Gaj do kojih možete stići i peške.

U dvorištu namenjena vam je i lepo uređena terasa gde se možete družiti, uživati u suncu i lepoj klimi ili raspaliti roštilj. Goste dočekujemo tokom letnje sezone, od maja do oktobra, kao i za Novogodišnje praznike ili tokom održavanja čuvenog filmskog festivala Kustendorf. Mokra Gora idealno je mesto i za izlete na Taru, a do Zlatibora ili Višegrada biće vam potrebno oko sat vremena vožnje. Za sve goste obezbeđen je i besplatan parking u dvorištu.

Soba za 2+1 osobu

Ova soba nalazi se u posebnom delu kuće, sa zasebnim ulazom i dvorištem, pa će pružiti dosta privatnosti i mira parovima, dvočlanim ili tročlanim društvima. Ova soba veoma lepo je uređena, sa dva odvojena kreveta i funckionalnim nameštajem koji će vam omogućiti da se sasvim raspremite i raskomotite. Soba ima grejanje, a planinsko i šumovito okruženje pre će zahtevati da se zagrejete tokom letnjih večeri, nego što će vam biti potreban klima uređaj.

Ova soba raspolaže i zajedničkim kupatilom koje se nalazi izvan sobe, a koje se deli sa drugom sobom – mada je praksa da se u periodu u kom je izdata jedna soba, druga ne izdaje, tako da u većini slučajeva možete računati na potpunu privatnost i mir. Idealno, ove dve sobe mogu se izdati i zajedno za veće društvo, dve porodice ili dva para koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Ukoliko je potrebno, možete nam se slobodno obratiti za sve što vam je potrebno, poput pegle, veš mašine ili fena za kosu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a sporadično je dostupna i besplatna, bežična internet konekcija. Uz sve navedeno, ova soba ima svoju veliku terasu sa garniturom za sedenje na kojoj je i veliki frižider, pa ćete pri ruci imati i rashlađeno piće ili sveže namirnice, dok su uživanju u predivnim letnjim danima namenjeni i svi sadržaji našeg dvorišta.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: itucovic@verat.net

Soba za 3+1 osobu

Naša veća soba nalazi se u posebnom delu kuće, sa zasebnim ulazom i dvorištem, pa će pružiti dosta privatnosti i mira porodicama sa decom, tročlanim ili četvoročlanim društvima. Lepo je uređena, sa tri odvojena kreveta i funckionalnim nameštajem koji će vam omogućiti da se tu sasvim raspremite i raskomotite. Soba ima grejanje, a planinsko i šumovito okruženje pre će zahtevati da se zagrejete tokom letnjih večeri, nego što će vam biti potreban klima uređaj.

Ova soba raspolaže i zajedničkim kupatilom koje se nalazi izvan sobe, a koje se deli sa drugom sobom – mada je praksa da se u periodu u kom je izdata bilo koja od ove dve sobe, druga soba ne izdaje, tako da u većini slučajeva možete računati na potpunu privatnost i mir. Idealno, ove dve sobe mogu se izdati i zajedno za veće društvo, dve porodice ili dva para koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Ukoliko je potrebno, možete nam se slobodno obratiti za sve što vam je potrebno, poput pegle, veš mašine ili fena za kosu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a sporadično je dostupna i besplatna, bežična internet konekcija. Vašem uživanju i druženju namenjeni su i svi sadržaji našeg dvorišta, kao i velika terasa ispred dela kuće gde je ova soba, a gde se nalazi i veliki frižider, pa se tu možete potpuno opustiti uz rashlađeno piće i pogled na mirno zelenilo Mokre Gore.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: itucovic@verat.net

Mokra Gora


Mokra Gora se prostire između jugoistočnih padina Tare i severozapadnih padina Zlatibora, u mokrogorsko-rzavskoj dolini. Pripada grupi planinskih zlatiborskih sela razbijenog tipa, gde su kuće raštrkane po brdima i planinskim kosinama. Za nju je karakteristična veoma velika visinska razlika između najniže i najviše kote.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte višePročitajte više - Mokra Gora
  1. Rutesic Nebojsa

    Zanima me smestaj u periodu od 1 januara do 4 januara koliko kosta za dve osobe ,hvala unapred

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments