Sobe Gajić :: Srem :: Sremski Karlovci

Osnovni podaci

Ime: Sobe Gajić

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Sremski Karlovci, Srem

E-mail:
sobegajic@gmail.com

Sajt:
www.sobegajic.rs

Telefon: +381 21 881 938

Mobilni: +381 63 87 03 302
+381 63 87 02 968

Pogodnosti

Kompleks se nalazi 200 metara od centra grada
Ljuljaške, trotinet i igračke za decu u vrtu
Letnja kuhinja sa ”smederevcem”, kompletno posuđe i frižider
TV
Centralno grejanje
Muzička linija
Mogućnost obilaska manastira na Fruškoj gori (uz doplatu)
Organizovanje poseta vinskim podrumima
Biciklističke ture po Fruškoj gori
Obezbeđen zatvoreni parking

Sobe Gajić, Sremski Karlovci slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Sobe Gajić smeštene su u divnom ambijentu, na samo 200 metara od samog centra Sremskih Karlovaca, i nadomak reke Dunav, do čije obale brzo i lako možete doći, a koja će vas svakako relaksirati i podariti neophodan mir. Međugradska autobuska stanica, kao i železnička stanica, nalaze se na 400 metara od smeštaja. Ovde prolazi i prigradski autobus, i to na svakih 30 minuta, dok se u blizini nalazi i put Novi Sad – Beograd.

U okviru smeštaja Gajić gostima je na raspolaganju prelepi vrt, potpuno uređen, sa mnogo zelenila gde ćete moći da se opustite i jednostavno uživate. Tu jei lep travnati deo, a ukoliko dolazite sa mališanima ljuljaške, trotinet, igračke i ostali sportski rekviziti verujemo ostaviće sjajan utisak na njih.

Takođe, u okviru dvorišta vam je na raspolaganju i letnja kuhinja, uređena potpuno u etno vojvođanskom stilu i sa dobrim starim šporetom „smederevcem“ koji vas nikada neće izneveriti, a na kojem će i vaša jela imati još bolji ukus. Ovde možete koristiti i kompletno posuđe i frižider.

Soba za 2 osobe

U sobi za dve osobe mogu se udobno smestiti dva prijatelja ili par. Savršen ambijent u ovoj sobi, kvalitetan parket i raznobojni kratki tepisi na trenutak će vas vratiti na nešto mirnije staze i usporiti tempo svakodnevnice.

U ovoj sobi postoje dva standardna kreveta sa antibakterijskim dušecima, koji su pre svega izuzetno udobni. Ovde ćete moći da odmorite posle napornog dana ili se relaksirate uz neki roman. Kreveti imaju kompletnu posteljinu, urednu, čistu i ispeglanu i neophodnu ćebad za pokrivanje. Ukoliko dolazite tokom zime, treba da znate da je u sobi obezbeđeno centralno grejanje. Pored kreveta su noćni stočići sa simpatičnim lampama koje će vam umnogome olakšati čitanje noću.

U ovoj dvokrevetnoj sobi se nalaze još i simpatične dve fotelje i mali stočić. Ovde ćete moći da popijete kafu ili se jednostavno družite, igrate karte, rešavate ukrštenicu ili šta god da vas opušta. Našim gostima smo obezbedili i besplatan bežični internet, muzičku liniju i TV sa velikim izborom kanala. Kupatilo je potpuno čisto i opremljeno novim elementima. U njemu ćete naći potpuno novu i prostranu tuš kabinu. Pored ove dvokrevetne sobe, ukoliko želite možete iznajmiti i trokrevetnu, odnosno kompletan smeštaj samo za vas, vaše društvo ili porodicu.

Noćenje za pet osoba iznosi 5.500 RSD (50 EUR);
Noćenje za četiri osobe iznosi 4.400 RSD (40 EUR);
Noćenje za tri osobe iznosi 3.300 RSD (30 EUR);
Noćenje za dve osobe iznosi 2.400 RSD (20 EUR);
Noćenje za jednu osobu iznosi 1.200 RSD (10 EUR);
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sobegajic@gmail.com

Soba za 3 osobe

Ova trokrevetna soba je idealna za manju porodicu ili grupu prijatelja, pošto ovde može boraviti i još jedan dodatni gost. Čitav enterijer odiše toplinom, a soba raspolaže udobnim krevetima sa antibakterijskim dušecima, koji su visoki i izuzetno udobni za spavanje i relaksaciju u toku dana. Pored kreveta nalaze se noćni stočići sa ladicama gde možete da odložite svoje dragocenosti, ali i lampa za ljubitelje književnosti u noćnim časovima.

U toku zimskih meseci, sobe se greju pomoću centralnog grejanja te hladnoću nećete ni najmanje osetiti. Osim toga, u sobi se nalazi i mali dnevni boravak sačinjen od dve fotelje i stola, a tu je i kauč koji može da posluži za noćenje. Od sadržaja ova soba ima i TV sa velikim izborom kanala, muzičku liniju, a gostima je na raspolaganju i besplatan bežični internet, koji mogu koristiti bilo u poslovne svrhe ili radi zabave.

U sobi se nalazi i sto za ručavanje sa četiri udobne stolice, te ukoliko spremate jelo u letnjoj kuhinji, ovde možete večerati ili ručati u potpunoj privatnosti. Kupatilo je simpatično, novo i popločano cigličastim pločicama, a u njemu se nalazi i tuš kabina. Pored ove trokrevetne sobe, ukoliko želite možete iznajmiti i dvokrevetnu, odnosno kompletan smeštaj samo za vas, vaše društvo ili porodicu.

Noćenje za pet osoba iznosi 5.500 RSD (50 EUR);
Noćenje za četiri osobe iznosi 4.400 RSD (40 EUR);
Noćenje za tri osobe iznosi 3.300 RSD (30 EUR);
Noćenje za dve osobe iznosi 2.400 RSD (20 EUR);
Noćenje za jednu osobu iznosi 1.200 RSD (10 EUR);
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sobegajic@gmail.com

O smeštaju Sobe Gajić

Ukoliko do soba Gajić dolazite automobilom, moći ćete da ga parkirate u okviru smeštaja, potpuno bezbedno i to u zatvorenmom prostoru.

Uz sve ovo, ako ste ljubitelji aktivnog odmora, domaćini smeštaja Gajić pružaju vam mogućnost obilaska manastira na Fruškoj gori uz doplatu, kao i organizovanu posetu vinskim podrumima. Tu je i servis bicikala, a ako ste ljubitelji ovog dvotočkaša možemo organizovati i vožnju stazama po Fruškoj gori, uz pratnju lokalnih iskusnih biciklista.

Uživajte u zelenilu i magiji ovog predela Srbije i lepo se odmorite u našoj dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi, ili čak čitavom smeštaju.

Sremski Karlovci


Na desnoj obalo Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Grad u kojem živi svega desetak hiljada stanovnika predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture. Zbog svoje zanimljive arhitekture često ga nazivaju i „grad muzej“. Ovo je grad u kojem je vreme stalo i koji podseća na neka davna lepša vremena, a priča o njemu svakako počinje na Centralnom trgu koji krase mnoga istorijska i kulturna zdanja, svako je staro više od 100 godina i svako ima svoju priču.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sremski Karlovci
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments