Smeštaj SOBE *** :: Bačka :: Subotica

Osnovni podaci

Ime: Smeštaj SOBE ***

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Subotica, Bačka

E-mail:
prenocistesubotica@gmail.com

E-mail 2:
nevenka.dulic@gmail.com

Sajt:
www.prenocistesubotica.com

Telefon: +381 63 528 973

Pogodnosti

Zajednička terasa u dvorištu
TV sa kablovskim kanalima
Privatna terasa (apartman)
Zajednička kuhinja
Roštilj
Veš mašina (besplatno na korišćenje)
Obezbeđen parking prostor
Besplatan bežični internet
Organizovanje izleta i rezervacija karata za razne manifestacije

Smeštaj SOBE ***, Subotica slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Smeštaj SOBE *** nalazi se na oko 2km od centra grada, pa ćete tako biti u prilici da laganom šetnjom obiđete sve kulturno-istorijske spomenike kojima obiluje Subotica. Ako niste za šetnju, treba da znate da je taksi prevoz od našeg smeštaja do bilo kog dela Subotice jako pristupačan. Takođe, za vas možemo organizovati posetu okolini i centru grada, kao i Palićkom jezeru.

Uz sve ovo, mi se možemo pobrinuti i za pribavljanje i rezervaciju karata za ulazak na razne manifetacije, a u ponudi je i prevoz do aerodroma u Budimpešti, kao i rezervacija karata za železnički i autobuski prevoz do glavnog grada Mađarske. Vaše je samo da izaberete čime ćete doći do Subotice, a sve ostalo prepustite nama.

Soba za 1 osobu

Ukoliko prolazite kroz Suboticu ili vam je potreban smeštaj za par noći, pravi izbor predstavljaće dve naše jednokrevetne sobe savršene za boravak samca. One imaju krevet za jednu osobu standardne veličine kompletno opremljen posteljinom i ostalim neophodnostima. Osim kreveta u sobi se nalazi i prostrani ormar u kome ćete moći da odložite svoje stvari.

Obe jednokrevetne sobe raspolažu kablovskom televizijom koja će vam pružiti dovoljan izbor kanala da uživate u toku svog odmora, ali i bepslatnu internet konekciju koju možete iskoristiti zbog posla ili radi razonode. Svaka soba ima i svoje kupatilo, a tu je i zajednička kuhinja koja je u potpunosti opremljena za spremanje bilo kog jela, a onim posetiocima koji ostaju duži vremenski period na korišćenje je data i mašina za pranje veša.

Cena smeštaja za jednu noć u jednokrevetnoj sobi je 1500 RSD, bez uračunate dnevne boravišne takse koja iznosi 109 RSD.
Za studente postoji specijalan popust.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima obratite nam se na sledeću mejl adresu: prenocistesubotica@gmail.com

Soba za 2 osobe

Smeštaj SOBE *** raspolaže sa dve dvokrevetne sobe u kojima se udobno mogu smestiti prijatelji ili par. Ove sobe imaju dva odvojena ležaja izrađena od finog drveta sa kvalitetnim dušecima na kojima ćete spavati kao na oblaku. Osim toga tu su još i tabure, kao i mali stočić idealan za društvene igre ili ukrštene reči.

Ove sobe imaju i TV sa velikim izborom kablovskih kanala, kao i pristup besplatnoj internet konekciji koja vam je dostupna radi posla ili razonode. Svaka soba ima i svoje kupatilo, a tu je i zajednička kuhinja koja je u potpunosti opremljena za spremanje bilo kog jela, a onim posetiocima koji ostaju duži vremenski period na korišćenje je data i mašina za pranje veša.

Cena smeštaja za jednu noć u dvokrevetnoj sobi iznosi 2600 RSD, bez uračunate dnevne boravišne takse koja iznosi 218 RSD.
Za studente postoji specijalan popust.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima obratite nam se na sledeću mejl adresu: prenocistesubotica@gmail.com

Soba za 3 osobe

Tri trokrevetne sobe u našem smeštaju idealne su za malu porodicu ili troje prijatelja koji posećuju Suboticu. Sve ove sobe se sastoje od tri standardna kreveta kompletno opremljena posteljinom i udobnim dušecima, a tu je i po jedna fotelja.

Osim napomenutog, u ovim sobama naći ćete i policu za odlaganje svih vaših dragocenosti i mali stočič. Ovde ćete na raspolaganju imati i besplatan bežični internet, kao i TV sa velikim izborom kablovskih kanala. Svaka soba ima i svoje kupatilo, a tu je i zajednička kuhinja koja je u potpunosti opremljena za spremanje bilo kog jela, a onim posetiocima koji ostaju duži vremenski period na korišćenje je data i mašina za pranje veša.

Cena smeštaja za jednu noć u trokrevetnoj sobi iznosi 3600 RSD, bez uračunate dnevne boravišne takse koja iznosi 327 RSD.
Za studente postoji specijalan popust.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima obratite nam se na sledeću mejl adresu: prenocistesubotica@gmail.com

Apartman za 2+3 osobe

Za porodicu ili grupu prijatelja koja želi da uživa u komforu, u okviru smeštaja SOBE postoji mogućnost iznajmljivanja prostranog apartmana za maksimalno pet osoba. U ovom apartmanu postoji odvojena spavaća soba sa bračnim ležajem na kome mogu spavati dve osobe. U miru i tišini ove zasebne sobe skupićete dovoljno energije za novi dan i spavati kao na oblaku.

Osim toga, u drugoj sobi nalaze se još i dodatna tri ležaja na kojima mogu spavati tri odrasle osobe ili deca. Apartman je predivno osunčan zbog velikih staklenih vrata koja vode na privatni balkon. Ovde ćete moći da nađete svoj mir i opustite se uz prvu jutarnju kafu ili omiljeni napitak.

U apartmanu vam je dostupna besplatna internet konekcija i TV sa brojnim kablovskim kanalima, te će se za svačiji ukus naći neki program. Odvojeno kupatilo, prostrano i kompletno opremljeno novom sanitarijom stoji vam na raspolaganju u sklopu ovog apartmana, dok obroke možete pripremati u zajedničkoj kuhinji.

Cena smeštaja za jednu noć apartmanu iznosi 5000 RSD, bez uračunate dnevne boravišne takse koja iznosi 109 RSD.
Za studente postoji specijalan popust.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima obratite nam se na sledeću mejl adresu: prenocistesubotica@gmail.com

O smeštaju SOBE

Smeštaj SOBE *** lociran je Subotici, u blizini Gradske kuće, jedne od najprepoznatljivijih građevina u ovom gradu smeštenom na samom severu Srbije. Do tržnog centra “Buvljak” ima samo par minuta hoda, a tu su i mnogobrojne prodavnice i marketi u okolini. U dvorištu kuće nalazi se i terasa na kojoj ćete moći da odmorite, uživate sa prijateljima ili napravite nova poznanstva a tu je, naravno, i roštilj za pripremu obroka po želji.

Ukoliko u Suboticu dolazite automobilom, znajte da mi imamo privatni parking koji je potpuno bezbedan, te će vam vaš četvorotočkaš uvek biti na oku. Inače, sve sobe nalaze se u okviru naše privatne kuće na dva nivoa. Smeštajni kapacitet je maksimalno 23 osobe, pa nas možete posetiti bilo u velikoj grupi, bilo porodično ili intimno sa vama dragom osobom, pa čak i sami.

Subotica


Smešten u srcu plodne Panonske nizije, Subotica je ujedno i najseverniji grad Republike Srbije. Uz to, ovaj grad nosi još i epitet drugog grada po broju stanovnika u čitavoj Vojvodini (iza Novog Sada). Osim izvanredne arhitekture, grad se odlikuje još i raznovrsnim kulturnim nasleđem i bogatom civilazacijskom zaostavštinom koja mu je ostavljena na ponos kroz vekove dugu tradiciju.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Subotica
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments