Smeštaj Ozrenka :: Niški okrug :: Sokobanja

Osnovni podaci

Ime: Smeštaj Ozrenka

Vrsta: Kuća

Rejting: (**)2 Zvezdice

Grad: Sokobanja, Niški okrug

E-mail:
ozrenkasokobanja@gmail.com

Telefon: +381 63 87 57 021

Pogodnosti

U dvorištu kuće postoje ljuljaške namenjene za naše najmlađe goste
Obezbeđen parking
Organizujemo po želji gostiju i izlete u okolini
Frižider
Rešo
Prelepa zajednička terasa
Besplatan bežični internet

Smeštaj Ozrenka, Sokobanja slike i cene za smeštaj Srbija 2018

Smeštaj Ozrenka se nalazi u mirnom delu Sokobanje, iznad welness centra Sokoterme, tačnije u ulici Kneza Miloša broj 52. Ovo je idealno mesto za odmor i opuštanje uz sve prednosti koje banja nudi.

U delu našeg dvorišta postoje ljuljaške namenjene za naše najmlađe goste, a takođe, obezbedili smo i parking prostor za sve koji nas posete svojim kolima. Takođe, organizujemo po želji gostiju i izlete u okolini, sa bogatim informacijama o prošlosti, prirodnim retkostima, lekovitim faktorima i drugim zanimljivostima ovog kraja, uz roštiljanje.

Smeštaj Ozrenka se sastoji od jednog velikog apartmana, kome se može dodati jedna trokrevetna soba, a pored ove smeštajne jedinice tu su i dve sobe. Kod nas ćete uživati u prirodnom ambijentu, slikovitim pejzažima, uz moderne sadržaje, kao što su npr. besplatan bežični internet.

Soba za 2 osobe

Ukupno dve sobe u smeštaju Ozrenka namenjene su uglavnom za parove, ali ovde mogu boraviti i prijatelji koji žele da zajedno provedu letnji odmor, kao i manje porodice. U sobama se nalaze po dva kreveta, jedan je veći (francuski) širine 1,6 metara, a drugi manji (za jednu osobu) širine 0,9 metara.

Pored toga, sobe imaju i zasebna kupatila, a od sadržaja tu su frižider, rešo, kao i neophodno posuđe. Gosti soba mogu koristiti i prelepu zajedničku terasu, koja je u hladovini, a koja je idealna za druženje i zabavu. Sobe nemaju klima uređaje, već su opremljene ventilatorima. Smeštaj Ozrenka kompletno je ”pokriven” bežičnim internet signalom, koji je naravno besplatan za sve goste.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: ozrenkasokobanja@gmail.com

Apartman 5 + 3 osobe

Ova smeštajna jedinica u osnovi čini jedan apartman koji je potpuno adaptiran i uređen da ugosti 5 osoba. Površine je 40m² i ima spavaću sobu, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, zasebno kupatilo i terasu sa prelepim pogledom na Sokobanju. U spavaćoj sobi se nalazi jedan francuski krevet (širine 1,6 metara), kao i dva zasebna ležaja, dok je u dnevnom boravku trosed na razvlačenje. Apartman je potpuno klimatizovan, a i ima parno grejanje.

Ovom komfornom apartmanu po potrebi se može dodati još jedna spavaća soba, gde postoje 3 ležaja i zasebno kupatilo. Tako ova kompletna smeštajna jedinica može udobno ugostiti do 8 osoba, pa je savršena za veće društvo ili dve porodice. Smeštaj Ozrenka kompletno je ”pokriven” bežičnim internet signalom, koji je naravno besplatan za sve goste.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: ozrenkasokobanja@gmail.com

Sokobanja


Sokobanja je mesto koje se nalazi u jugoistočnom delu Srbije, naročito poznato po izuzetno osvežavajućoj i povoljnoj klimi koja se stvara ovde zahvaljujući planinskim masivima koji ga okružuju. Sokobanjska kotlina je smeštena na nadmorskoj visini od 400 metara. Na severu je oivičena planinom Rtanj, na jugu Ozrenom, dok se masivi Devica na jugoistoku, a Slemen i Krstatac prostiru na istoku. Sa zapada se izdižu planine Bukovik i Ražanj.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sokobanja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments