Smeštaj Nikoleta :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Smeštaj Nikoleta

Vrsta: Studio

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
dragisa.ceperkovic@gmail.com

Telefon: +381 64 26 14 319

Mobilni: +381 61 288 52 15

Pogodnosti

Namešten balkon sa lepim pogledom
LCD TV
Klima uređaj
Grejanje (TA peć i panelni radijatori)
Besplatan parking
LCD TV sa kablovskim kanalima, DVD uređaj
Kompletno opremljena kuhinja sa sudoperom, šporetom, rernom i frižiderom
Pegla i fen na korišćenje

Smeštaj Nikoleta, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Smeštaj Nikoleta nalazi se u mirnom delu Vrnjačke Banje, na svega 200 m od centra, u blizini Doma zdravlja i zelene pijace. Naš studio je lociran u novoizgrađenoj zgradi, površine je 35m2 i sa ukuson je uređen. Takođe, okružen je zelenilom gde gosti mogu odmarati svoje oči i uživati sa balkona u divnom okolnom prizoru. Za goste studija obezbeđen je besplatan parking prostor.

U Vrnjačkoj banji možete uživati u čak 7 izvora tople vode, a u našem smeštaju Nikoleta se opustiti u komfornom studiju, bilo da dolazite na kraći odmor, ili želite da duže vreme provedete u banji.

Studio za 4 osobe

Studio Nikoleta savršen je za boravak porodice ili grupe prijatelja, s obzirom na raspolaže sa dva kauča na razvlačenje gde udobno mogu spavati 4 osobe. Tu je kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom, u kojoj se nalazi sudopera, šporet i rerna, frižider i ostali elementi neophodni za pripremu obroka i ručavanje. Moderno sređeno kupatilo ima tuš kabinu i ogledalo.

Komforna terasa sa baštenskim stolicama i stolom obezbediće gostima poseban užitak, jer se sa nje može posmatrati predivno, zeleno okruženja studija. Našim gostima neće nedostajati zabave, budući da mogu birati između mnoštva kablovskih kanala koje mogu gledati na TV-u sa LCD ekranom, ili uživati u nekom od svojih omiljenih filmova na DVD-ju. Što se tiče temperature u studiju, uvek je prijatna. Zimi je tu TA peć i panelni radijator, a tokom vrelih letnjih dana goste će rashlađivati klima. Posetioci našeg studija se takođe slobodno i besplatno mogu poslužiti peglom i fenom.

Cena studija varira u rasponu između 15 – 20€ na bazi noćenja, i zavisi od broja gostiju, broja dana, da li se iznajmljuje u toku, ili van sezone.
U toku perioda van sezone, moguć je i dogovor o ceni ispod 15€ na bazi noćenja, ili ako se studio iznajmi na više od 7 noćenja.
Postoji mogućnost izdavanja studija na duži vremenski period.
Za više informacija obratite nam se na mejl: dragisa.ceperkovic@gmail.com

soba1 soba5 soba6

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
  1. mila peric

    U Apartmanu Nikoleta smo boravili prosle godine u jesen.
    Nemogu nikome da predlozim smestaj u ovom apartmanu cak zelim da upozorim ostale da je vrlo opasno i nesigurno ostajati u ovom apartmanu. Vlasnici apartmana Nikoleta kao prvo ne zive u Vrnjackoj Banji a dali su kljuc jednom susjedu koji je pijanac i hostapler pa on sa svojim kljucem upada u apartman i krade stvari. Cela zgrada je tako reci prazna i svi se zale na ovag pijance ali vlasnicima apartmana Nikoleta ovaj je prijatelj. Pa po tome i vlasnici su neki hostapleri i razbojnici. PRIPAZITE SE!!!

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments