Smeštaj Miljan :: Toplički okrug :: Lukovska banja

Osnovni podaci

Ime: Smeštaj Miljan

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Lukovska banja, Toplički okrug

E-mail:
smestajmiljan@gmail.com

Telefon: +381 27 385 686

Mobilni: +381 64 85 67 787

Pogodnosti

Smeštaj se nalazi 200 metara od centra Banje i hotela “Jelak” i “Kopaonik”
Dvorište sa baštenskim garniturama
Roštilj u dvorištu
Dve zajedničke potpuno opremljene kuhinje
Parno grejanje
Frižider
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Smeštaj Miljan, Lukovska banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Smeštaj Miljan nalazi se u samom centru Lukovske Banje, između hotela “Jelak” i “Kopaonik”, koji imaju otvorene bazene za sve goste Banje. Ovo banjsko naselje i lečilište udaljeno je 36 km od Kuršumlije, i do njega redovno saobraća lokalni prevoz, kao i taksi. Banja je odlična destinacija za sve koji žele aktivniji odmor, jer ovde postoji čak sedam odbeleženih pešačkih staza zdravlja različitih dužina i zahtevnosti. Dva velika banjska hotela imaju restorane i pružaju razne usluge oporavka i rehabilitacije, a prodavnice, autobusku stanicu i druge usluge i servise možete naći na oko 200 metara od nas.

Smeštaj Miljan uživa u zelenilu sopstvenog dvorišta, koje je pre svega pogodno za mališane. U njemu se nalaze i baštenske garniture gde možete uživati u fantastičnoj klimi ove banje, a tu je i mesto za roštilj, pa se možete upustiti i u prave gurmanluke. Svim našim gostima na raspolaganju su i dve spratne zajedničke kuhinje sa svim aparatima i posuđem, pa ovde možete pripremiti omiljenu kafu, čaj ili lagan obrok. Takođe, oni koji kod nas dolaze sopstvenim prevozom mogu računati na obezbeđeno parking mesto.

Soba za 2 osobe

Parovi ili prijatelji, kod nas imaju izbor od 10 dvokrevetnih soba raspoređenih na dva sprata, koje su opremljene francuskim ili sa dva pojedinačna kreveta. Sve ove sobe su funkcionalne i imaju parno grejanje, pa su udobne i pogodne za boravak i odmor u bilo koje doba godine.

U njima se nalaze i garderobni ormani, natkasne, mali frižideri, a neke sobe imaju i mali prostor sa stolom i stolicama, a kako je u svim sobama obezbeđena internet konekcija, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Svaka soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a na raspolaganju su vam i zajedničke, potpuno opremljene kuhinje, pa možete sebi pripremati omiljene tople napitke ili lagane obroke. Slobodno vreme možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima ili u našem zelenom dvorištu, družiti se sa drugim gostima ili raspaliti roštilj.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: smestajmiljan@gmail.com

Soba za 3 osobe

Ove dve trokrevetne sobe namenjene su malim porodicama, roditeljima sa decom ili nerazdvojnim tročlanim društvima. Svetle su i dovoljno prostrane, a imaju francuski ležaj i jedan odvojen krevet sa natkasnama, garderobnim ormanom i komodama, pa ćete u njima moći da se sasvim raskomotite i raspremite.

Sobe su veoma funkcionalne, jednostavno nameštene i imaju parno grejanje pa su pogodne za odmor i boravak u bilo koje doba godine. Radi vašeg što većeg komfora u sobama postoji i mali frižider, pa možete imati pri ruci uvek neko hladno piće, a za omiljenu jutarnju kafu, sendvič ili lagan obrok, možete se poslužiti zajedničkom kuhinjom na spratu.

Takođe, zbog savremenog načina života, brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u svim sobama obezbeđena je internet veza. Obe sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a svoje slobodno vreme možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima, ili družeći se sa ostalim gostima u našem dvorištu, raspaliti roštilj i naprosto uživati u neverovatnoj klimi Lukovske Banje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: smestajmiljan@gmail.com

Lukovska banja


Lukovska banja je banjsko i klimatsko lečilište, smešteno na istočnim padinama Kopaonika. Nalazi se na visini od 681 metara nadmorske visine i to je ujedno najviša tačka u Srbiji, na kojoj se nalazi neka banja. Okružena je bujnim četinarskim šumama i na širem prostoru unaokolo nema industrijskih objekata, te je stoga i sam boravak u ovoj banji, bez ikakve terapije, lekovit. U okolini ima i livada i pašnjaka, a tu je i reka Štava, u čijoj se dolini nalazi.


Pročitajte više

Toplički okrug


Toplička oblast se nalazi na jugu Republike Srbije, a čitava oblast, kao i reka kroja kroz nju protiče dobila je ime po velikom broju izvora tople mineralne vode. Toplička kotlina okružena je planinama: Jastrebac, Kopaonik, Radan, Vidojevica i Pasjača, a njen najveći grad, koji je ujedno i sedište okruga je Prokuplje. Drugi veći gradovi su Kuršumlija, Blace i Žitorađa.


Pročitajte višePročitajte više - Lukovska banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments