Smeštaj Luka :: Niški okrug :: Sokobanja

Osnovni podaci

Ime: Smeštaj Luka

Vrsta: Domaćinstvo

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sokobanja, Niški okrug

E-mail:
jelena.sarovic67@gmail.com

Sajt:
www.lukasokobanja.com

Telefon: +381 18 830 347

Mobilni: +381 63 739 7785

Pogodnosti

Apartmani se nalaze u samom centru Sokobanje, 200 metara od Mermernog šetališta
Popusti na naše goste u spa i wellness centru Soko Terme
Prodavnica u dvorištu kuće
Zeleno dvorište sa baštom i klupama
Zatvoreni, izolovani letnjikovac sa baštenskim garniturama
”Ortolux dušeci” na svim krevetima za udoban san
Posteljina od damasta
LCD TV sa kablovskim kanalima
Mini kuhinje
Obezbeđen parking u dvorištu

Smeštaj Luka, Sokobanja slike i cene za smeštaj Srbija 2020

U samom centru Sokobanje, na samo minut od centralnog gradskog šetališta, nalazi se domaćinstvo Šarović, a u njemu naš udobni Smeštaj Luka. U okviru domaćinstva postoji i prodavnica sa svežim namirnicama, a ”Amam” i Mermerno šetalište udaljeni su oko 200 metara. U neposrednoj blizini nalaze se kafići, restorani i poslastičarnice, kao i Zelena pijaca. Naša kuća gleda na Gradski park, a u blizini su i kupališta na Moravici, gradski tereni i parkovi, a sa planinom Ozren u blizini, Sokobanja pruža raznovrsne mogućnosti za aktivan odmor. Takođe, Soko Terme, renomirani spa i wellness centar, smešten je na samo 100 metara od nas, i ovde svi naši gosti imaju posebne popuste na sve njihove usluge.

Naše domaćinstvo okruženo je zelenim dvorištem u kome se nalaze baštenske garniture i klupe. Tu je i toplotno izolovan, letnji paviljon u kome se možete družiti sa drugim gostima i uživati tokom lepih dana u boravku napolju. Za sve goste koji u naš smeštaj Luka dođu sopstvenim prevozom obezbeđen je besplatan, ograđen parking u dvorištu i preko puta kuće. Naši apartmani nalaze se na idealnoj poziciji za obilazak grada i njegovih znamenitosti, u samom gradskom jezgru, ali prijatno sklonjeni od gužve i buke, a i vaši mališani će uživati u bezbednoj igri u našem dvorištu.

Studio za 2 osobe

Ovaj studio idealan je za parove na romantičnom putovanju, površine je 22m2, a njegov sveden i funkcionalan enterijer oplemenjuju drveni parketi i prirodni materijali. Kako smo potpuno posvećeni vašem odmoru, ovaj studio je opremljen prostranim francuskim ležajem sa “ortolux” dušekom i prefinjenom posteljinom od damasta, pa ćete kod nas uživati u kvalitetnom snu i buditi se naspavani i odmorni.

Studio ima i otvorenu kuhinju sa simpatičnom trpezarijom, u kojoj ćete naći šporet, frižider, kao i posuđe i escajg pa vam ništa neće nedostajati ako budete želeli da pripremite omiljeni obrok ili poslasticu. Tu je i privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a u trenucima odmora i dokolice, možete se opustiti ispred LCD televizora sa kablovskim kanalima, ili možete uživati u našem dvorištu i letnjikovcu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jelena.sarovic67@gmail.com

Apartman za 2+1 osobu

Porodicama sa decom, nerazdvojnim tročlanim društvima, ali i parovima, namenjen je naš apartman površine 29m2, opremljen prostranim francuskim ležajem, u koji se, prema potrebi može uneti pomoćni ležaj. Kreveti imaju kvalitetne “ortolux” dušeke i prefinjenu posteljinu od damasta, pa ćete kod nas uživati u izvrsnom snu i buditi se naspavani i odmorni.

Apartman raspolaže spavaćom sobom, dnevnim boravkom, mini kuhinjom, trpezarijom i kupatilom, a posebnu prednost ovog apartmana čini i lepa terasa. Funkcionalni enterijer jednostavnih linija i mirnih boja oplemenjen je drvenim parketom i prirodnim materijalima. Mini kuhinja je opremljena šporetnom pločom, frižiderom, a u njoj ćete naći i posuđe, kao i neophodni escajg kako biste mogli komforno da pripremate sebi omiljene obroke ili posalstice.

Na raspolaganju vam i je moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a u trenucima odmora i dokolice, možete se opustiti ispred LCD televizora sa kablovskim kanalima. Terasa ovog apartmana je idealna za spora i lagana jutra uz kafu ili aromatični čaj, ili za pogled na zelenu Sokobanju u smiraj dana koji je zaista jedinstven prizor.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jelena.sarovic67@gmail.com

Apartman za 3 osobe

Ovaj apartman ima površinu od 37m2, prostran je, udoban i svetao. Jednostavan i funkcionalan enterijer oplemenjen je drvenim parketima i prirodnima materijalima. Apartman raspolaže jednim prostranim francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom koji su, radi vašeg potpunog komfora, odmora i mirnog sna, opremljeni “ortolux” dušecima i posteljinom od baršunastog damasta.

Mini kuhinja ima šporetnu ploču, frižider, a u njoj ćete naći i posuđe i escajg kako biste mogli da pripremate sebi omiljene obroke ili posalstice, a tu je i ljupka trpezarija. Na raspolaganju vam i je moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a u trenucima odmora i dokolice, možete se opustiti ispred LCD televizora sa kablovskim kanalima. Terasa ovog apartmana je idealna za druženje sa vama draghim osobama, uz kafu, čaj ili neki drugi omiljeni napitak.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jelena.sarovic67@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Dva nova komforna i lepo uređena apartmana nalaze se u ponudi našeg smeštaja od sezone 2016. U pitanju je pre svega idealan porodični smeštaj, a naravno i grupa prijatelja će ovde naći odlične uslove za odmor u lekovitom okruženju Sokobanje. Kreveti su pokriveni kvalitetnim “ortolux” dušecima i posteljinom od baršunastog damasta, pa ćete na njima veoma ugodno spavati.

Oba četvorokrevetna apartmana raspolažu zasebnom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, mini kuhinjom, trpezarijom i kupatilom, a posebnu prednost predstavljaju njihove privatne terase koje su idealna mesta za odmor, opuštanje i druženje sa vama dragim osobama, bilo uz jutarnje kafice ili večernje igranje društevnih igara.

Mini kuhinje imaju šporetne ploče, frižidere, a u njima ćete naći i posuđe, kao i neophodni escajg kako biste mogli komforno da pripremate sebi omiljene obroke ili posalstice. Na raspolaganju vam i je moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom u oba apartmana, a u trenucima odmora i dokolice, možete se opustiti ispred LCD televizora sa kablovskim kanalima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jelena.sarovic67@gmail.com

Sokobanja


Sokobanja je mesto koje se nalazi u jugoistočnom delu Srbije, naročito poznato po izuzetno osvežavajućoj i povoljnoj klimi koja se stvara ovde zahvaljujući planinskim masivima koji ga okružuju. Sokobanjska kotlina je smeštena na nadmorskoj visini od 400 metara. Na severu je oivičena planinom Rtanj, na jugu Ozrenom, dok se masivi Devica na jugoistoku, a Slemen i Krstatac prostiru na istoku. Sa zapada se izdižu planine Bukovik i Ražanj.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sokobanja
  1. Dusica

    Koji su vam prvi slobodni termini?

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments