Smeštaj Lena :: Šumadija :: Aranđelovac

Osnovni podaci

Ime: Smeštaj Lena

Vrsta: Studio

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Aranđelovac, Šumadija

E-mail:
tomajela@gmail.com

Telefon: +381 62 246 928

Pogodnosti

Studio se nalazi u stambenoj zgradi preko puta parka Bukoviča banja
Parking ispred zgrade
TV sa kablovskim kanalima
Potpuno opremljena čajna kuhinja sa frižiderom
Klima uređaj i radijator
Posteljina i peškiri na raspolaganju

Smeštaj Lena, Aranđelovac slike i cene za smeštaj Srbija 2020

U samom centru Aranđelovca, preko puta prelepog parka Bukovičke banje, u stambenoj zgradi nalazi se naš smeštaj Lena, idealan za odmor parova, manje grupe prijatelja ili porodica koji žele da provedu lepe trenutke u srcu Šumadije.

Studio za 3 osobe

Komforan i lepo uređen studio, ili ako više volite veća garsonjera Lena može bez problema ugostiti troje prijatelja, ali pre svega je savršena za manju porodicu. Površine je 23 kvadrata, ima veliki bračni krevet, kao i još jedan pojedinačni ležaj sa noćnim stočićima i lampama, a tu su i potpuno opremljena čajna kuhinja sa frižiderom, kao i moderno sređeno kupatilo sa tuš kabinom.

Ovde će vam na raspolaganju biti i korišćenje posteljine i peškira, a tu je i TV sa mnogobrojnim kablovskim kanalima koji će vam popuniti vreme dok ste unutar sobe, dok će klima uređaj ili radijator obezbediti ugodnu temperaturu tokom bilo kojeg godišnjeg doba.

Cena rentiranja studija je 20€ po noćenju tokom čitave godine, a za više informacija u vezi slobodnih termina kontaktirajte nas na mejl: tomajela@gmail.com

Lokacija smeštaja Lena

Neposredno u okolini našeg smeštaja Lena lociran je moderan sklop bazena i poznati Akva park, kao i neprocenjivo prirodno bogatstvo – izvorska i mineralna lekovita voda. Uz to, ljubitelji prirode mogu šetati stazama planine Bukulje, do čijeg vrha (696 m) vode obeležene pešačke staze koje kreću baš iz banjskog parka. Tu na vrhu je otvorena i osmatračnica visine 19 m, sa koje se pruža veličanstven pogled na Aranđelovac, kao i veliki deo Šumadije.

Drugo veoma interesantno mesto je Risovačka pećina, koja se nalazi istočno od Aranđelovca sa desne strane rečice Kubršnice, podno brda Risovač. U ovom veoma značajnom arheološkim i paleontološkim nalazištu otkriveno je mnoštvo fosilizovanih kostiju i zuba brojnih životinjskih vrsta koje su za vreme poslednjeg ledenog doba živele baš ovde na stepama oko Risovače. Svi koji nas posete svojim kolima parking mogu naći u okolini zgrade.

akva park bukuljsko jezero risovacka

Aranđelovac


Aranđelovac se nalazi u samom centru Šumadije, u podnožju planina Bukulja i Venčac, na 255 metara nadmorske visine. Iako je sam grad relativno kasno osnovan, poznato je da su mesta u njegovoj okolini bila naseljena još od praistorije, u prilog čemu govore i bogata nalazišta predmeta iz paleolita, keramike iz neolita, rimskog novca, nađeni u pećini Risovači, koja se nalazi nadomak grada, i njenoj okolini.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte višePročitajte više - Aranđelovac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments