Smeštaj Isidora :: Zlatiborski okrug :: Arilje

Osnovni podaci

Ime: Smeštaj Isidora

Vrsta: Kuća

Rejting: (**)2 Zvezdice

Grad: Arilje, Zlatiborski okrug

E-mail:
isidoraaleksic@gmail.com

E-mail 2:
ticarilje@gmail.com

Telefon: +381 61 313 22 28

Pogodnosti

Nalazimo se u samom centru Arilja
Obezbeđen parking prostor
Besplatan bežični internet
Zajednička terasa
U neposrednoj blizini je crkva Sv. Ahilija, Stara škola – danas gradska galerija, biblioteka, bioskop, Turistički info centar, gradski park, šetališna zona pored Rzava i još mnogo toga

Smeštaj Isidora, Arilje slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Ušuškan u samom centru Arilja, smeštaj Isidora je savršena početna destinacija za istrživanje ovog prelepog grada, kao i njegove šire okoline. Najznačajnije znamenitosti Arilja udaljene su svega nekoliko desetina, ili par stotina metara od nas. U neposrednoj blizini je crkva Sv. Ahilija, Stara škola – danas gradska galerija, biblioteka, bioskop, Turistički info centar, gradski park, šetališna zona pored Rzava i još mnogo toga.

Za sve koji nas posete svojim kolima, tu je parking prostor, gde bezbedno možete ostaviti svoj automobil. Smeštaj Isidora se nalazi u ulici Vojvode Mišića br. 11, u samom centru Arilja.

Soba za 2 osobe

Isidora smeštaj se sastoji od dve sobe koje mogu ugostiti dve osobe, odnosno savrešene su za parove, ali i dvoje prijatelja koji žele da zajedno provedu odmor ili se nalaze na proputovanju kroz Arilje. Veća i manja soba imaju odvojene krevete, a takođe gosti soba mogu uživati na zajedničkoj prostranoj terasi u društvu drage osobe, ili u druženju sa drugim gostima našeg smeštaja, kako tokom dana, tako i u večernjim satima.

Sobe se mogu iznajmiti odvojeno ili zajedno, a gosti koriste jedno zajedničko kupatilo, dok upotreba kuhinje nije moguća. Takođe, kod nas vam je na raspolaganju i besplatan bežični internet, kako u sobama, tako i na zajedničkoj terasi.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: isidoraaleksic@gmail.com

Arilje


Arilje se nalazi u zapadnom delu Srbije, pripada Zlatiborskom okrugu, a smešten je u slivu reka Velikog Rzava i Moravice. Arilje se često naziva i „grad maline“ jer se proizvodnjom ovog voća ovde bavi gotovo celokupno stanovništvo, a godišnje se proizvede preko 1.400 vagona ekstra klase svog jagodičastog voća, odabranih sorti.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte višePročitajte više - Arilje
 1. Olga Babić

  Poštovani, potreban smeštaj od 1.5.-4.5.
  Za tri osobe.

  Da li imate slobodnoi kolika je cena!
  Srdačan pozdrav
  Olga Babić

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments