Ski Fun Apartman :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Ski Fun Apartman

Vrsta: Stan

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
skifun.kopaonik@gmail.com

Sajt:
www.smestajkopaonik.net

Telefon: +381 65 235 68 94

Pogodnosti

Eksluzivna lokacija, u samom centru Kopaonika
Apartman je na 100 metara od ski staza i drugih sportskih sadržaja
Restoran i mogućnost dostave u apartman
Teretana, bazen, sauna
Centralno rejanje + dva norveška radijatora
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđeno parking mesto

Ski Fun Apartman, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Ski Fun Apartman smešten je na ekskluzivnoj lokaciji u samom centru Kopaonika, samo minut šetnje od hotela Grand i Konaka, a sa ski staze do naše vile možete doći i prečicom kroz šumarak na samim skijama. Locirani smo blizu Sunčanih vrhova, najprestižnijeg skijališta Srbije, koje se nalazi na čak 1.750 metara nadmorske visine. Uz to, u našoj neposrednoj blizini su i druge skijaške staze, žičare, odnosno ski liftovi.

Takođe, blizina sportskih terena, staza za šetanje, trčanje i vožnju bicikala učiniće vaš boravak podjednako interesantnim i u letnjem periodu. Otvoreni smo za vas tokom čitave godine, a idilično okruženje apartmana omogućava kvalitetan porodični odmor.

Svim gostima Ski Fun Apartmana na raspolaganju je i restoran, čiji će topli ambijent, veliki izbor raznovrsnih specijaliteta i mogućnost da nešto poručite, učiniti vaš boravak još prijatnijim. Za pravi preporod posle dana provedenog na skijanju ili u aktivnom odmoru u prirodi, možete se opustiti u spa centru, gde vas očekuje bazen, teretana i sauna. Za sve naše goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je i besplatan parking.

Apartman za 7 osoba

Ovaj veliki, prostran i veoma uredan apartman na raspolaganju vam je tokom čitave godine, a nalazi se u okviru zgrade u čijem je prizemlju restoran, spa centar i velika ostava za skije. Namenjen je velikim društvima i porodičnim odmorima sa decom. Apartman ima centralno grejanje i dva norveška radijatora, pa je ugodan i topao tokom zimskih meseci, a večeri na planini umeju da budu dovoljno hladne da ćete želeti i malo da se dogrejete.

Uređen je u rustičnom stilu, sa nameštajem od drveta i tkaninama od prirodnih materijala. U odvojenoj spavaćoj sobi nalazi se veliki francuski ležaj i dva pojedinačna kreveta, sa lepim natkasnama i velikim garderobnim ormanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Šarmantni dnevni boravak pravo je mesto za druženje i uživanje u zajedničkim aktivnostima. Tu je i ugaona garnitura koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve ili tri osobe. Sastavni deo apartmana je i kompletno opremljena kuhinja sa šporetnom pločom, frižiderom i posuđem pa ovde možete uživati u svojim omiljenim kafama i receptima.

Za društvene igre i zajedničke obroke, tu je i lepa trpezarija sa stolom i stolicama, a na raspolaganju vam je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i neophodnim toaletnim priborom. Uz TV i kablovske kanale ne morate propustiti ni omiljene emisije ili važne utakmice, a pošto je obezbeđna i besplatna, bežična internet konekcija, sa sobom obavezno ponesite i svoj laptop ili tablet. Sa prozora ovog apartmana pruža se izuzetan, panoramski pogled na planinske obroke Kopaonika, koji su jednako lepi i leti i zimi.

Cena rfentiranja apartmana tokom letnje sezone je 25€ dnevno.
Za više informacija u vezi sa cenama u ostalom delu godine i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: skifun.kopaonik@gmail.com

smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments