Seosko turističko domaćinstvo C`est La Vie :: Istočna Srbija :: Rajac

Osnovni podaci

Ime: Seosko turističko domaćinstvo C`est La Vie

Vrsta: Seosko turističko domaćinstvo

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Rajac, Istočna Srbija

E-mail:
sanjaa78@gmail.com

Sajt:
www.pimnicacestlavie.com

Telefon: +381 64 2737816

Mobilni: +381 65 5599736

Pogodnosti

Na 2 kilometra od centra Rajca
Na 20 kilometara od Negotina
Na 40 kilometara od Zaječara
Seosko domaćinstvo
Besplatan parking
Organizacija proslava i poslovnih sastanaka
2 pimnice
Restoran
Vinarija i vinski podrum
Organizacija izleta
Berba grožđa
Zajednička kuhinja
Besplatan Wi-Fi

Seosko turističko domaćinstvo C`est La Vie, Rajac slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Seosko turističko domaćinstvo C’est La Vie nalazi se među Rajačkim pimnicama, jedinstvenom domu vina i vinogradarstva. Ovo čarobno seoce očuvalo je svoj vid iz XVIII veka i predstavlja jednu od najzanimljivijih, neotkrivenih lepota Srbije. U okruženju značajnih spomenika kulture Seosko turističko domaćinstvo C’est La Vie donosi tradicionalnu kuhinju, živu muziku, degustacije vina i rakija, kao i vođene obilaske turističkih znamenitosti.

Tokom letnjih meseci možete se kupati na lepim plažama Timoka, a jesen donosi berbe grožđa praćene starim običajima i upoznavanje sa neobičnim pimnicama koje nemaju mnogo veze sa – pivom. Pored stare kamene kuće, Seosko turističko domaćinstvo C’est La Vie ima dve pimnice – u jednoj ćete uživati u hrani i vinima tokom boravka kod nas, a ovde možemo da ugostimo 30 osoba. Druga pimnica nudi autentičan ambijent za vaše poslovne sastanke, konferencije ili promotivne aktivnosti, sa kapacitetom od 80 osoba zimi i 100 osoba leti.

Soba za 1-2 osobe

Ova rustična soba namenjena je svim našim putnicima namernicima koji žele da uživaju u jedinstvenom ambijentu Rajačkih Pimnica. Romatnična okolina veoma je privlačna i za parove, te je ova soba idealna i za putovanja udvoje.

Opremljena je prostranim francuskim ležajem i starinskim nameštajem kako biste uživali u neobičnom, tradicionalnom ambijentu. Na raspolaganju vam je zajedničko kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Ovde možete uživati u tradicionalnim specijalitetima, doručku i večerama, a kafu možete skuvati i u zajedničkoj kuhinji.

Za društvene mreže i brzu komunikaciju obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. U svakom trenutku odmora ovde ćete uživati uz čašu izvrsnog vina, oblisake neobičnih spomenika stare srpske kulture i upoznavanje sa starim zanatima i običajima.

Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: sanjaa78@gmail.com

1 2 3 4

Soba za 3-5 osoba

Dve velike, porodične sobe pogodne su kako za porodični odmor, tako i za bliska društva ili kolege. Rustične sobe uređene su u tradicionalnom stilu, te se možete opustiti u sasvim domaćoj atmosferi. Opremljene su jednim odvojenim, pomoćnim krevetom i dvema sofama koje se mogu razmestiti kao dodatni ležajevi za još četiri odrasle osobe.

Na raspolaganju vam je zajedničko kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Ovde možete uživati u tradicionalnim specijalitetima, doručku i večerama, a kafu možete skuvati i u zajedničkoj kuhinji.

Za društvene mreže i brzu komunikaciju obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Rajačke Pimnice i ovo domaćinstvo prilika su da se uključite u stare poslove i zanate, naučite o procesu proizvodnje vina i upoznate jedinstvenu kulturu istočne Srbije.

Za sve dodatne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: sanjaa78@gmail.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Seosko turističko domaćinstvo C`est La Vie

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6

Rajac


Rajac je selo smešteno na krajnjem istoku Srbije, između Negotina i Zaječara. Ovo interesantno mesto ima veoma razvijen turizam budući da se, između ostalih predivnih primeraka arhitekture i narodnih običaja, na brežuljku iznad sela, u Rajačkim pivnicama čuvaju neka od najkvalitetnijih vina koja svakako morate probati!


Pročitajte više

Istočna Srbija


Istok Srbije je oduvek podrazumevao mistiku, tajnovitost, posebnu filozofiju i verovanja kojima se tumači život. Moćne i nekada zlatonosne reke ove regije Mlava i Pek su svojim tokom uvek određivale živote ljudi, a njena plodna i zdrava zemlja, uslovili su da se uz obale nastanjuju ljudi, bave ribolovom, podižu voćnjake, a posebno vinograde.


Pročitajte više
Pročitajte više - Rajac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments