Salaš Jelen :: Bačka :: Palić

Osnovni podaci

Ime: Salaš Jelen

Vrsta: Salaš

Rejting: () Zvezdice

Grad: Palić, Bačka

E-mail:
kontakt@jelensalas.com

Sajt:
www.jelensalas.com

Telefon: +381 24 753 586

Mobilni: +381 69 753 004

Pogodnosti

Prostrano uređeno dvorište
Otvoreni bazen
Igralište za decu
Restoran sa zatvorenom i otvorenom terasom
Zajednički zidani roštilj
Konoba – posmatranje pripreme tradicionalnih jela
TV sa kablovskim kanalima
Mini bar
Hidromasažna tuš kabina (sobe)
Đakuzi kada (apartmani)
Besplatan bežični internet
Besplatan parking
Klima uređaj

Salaš Jelen, Palić slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Iako se Salaš Jelen nalazi nedaleko od prelepog Palićkog jezera i svih njegovih vrednosti i lepota, kao i blizu zoološkog vrta, ovo imanje je samo za sebe veoma uzbudljivo mesto, gde gosti mogu uživati u zaista velikoj ponudi različitih sadržaja. Okolina salaša prosto poziva na šetnju do Krvavog jezera, zatim zaštićenog rezervata prirode – Ludoskog jezera ili poznate vinarije Zvonko Bogdan.

Prostrano dvorište salaša Jelen je veoma lepo uređeno, ukrešeno zelenom travom i okruženo živahnim zelenilom. Ipak, ništa tako ne krasi jedno dvorište ili vrt kao otvoreni bazen, površine 8×4 metara, koji u toku letnjeg perioda predstavlja pravo osveženje.

Domaćini Salaša posebno vode računa o deci, pa je za najmlađe goste obezbeđena bogata zabava u vidu igrališta, na kome se mogu ljuljati na ljuljaškama, skakati na trambolini, klackati se i spuštati sa tobogana.

Soba za 2 osobe

Gostima Salaša Jelen na raspolaganju je 19 soba, koje predstavljaju savršen smeštaj bilo za parove, budući da se u 8 soba nalaze francuski ležajevi, bilo za prijatelje, budući da se u ostalih 11 soba kreveti mogu i odvojiti i spojiti. Takođe, u 8 od ovih ukupno 19 soba, moguće je dodati još po dva pomoćna ležaja i na taj način ugostiti četvoro prijatelja željnih zaista dobrog provoda.

Pored kreveta, u sobama se nalaze noćni stočići, lampe i garderoberi za odlaganje odeće, kao i toaletni stočići sa ogledalom. Moderno i lepo uređeno kupatilo svake sobe opremljeno je hidromasažnom tuš kabinom. Gosti se u časovima odmora mogu opuštati uz neki od brojnih programa kablovske televizije ili uz neki od sadržaja koji su dostupni zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu. Piće iz mini bara je tu da upotpuni ugođaj, a prijatnu temperaturu obezbediće klima uređaj, koji se takođe nalazi u svakoj sobi.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: kontakt@jelensalas.com

Soba za 3 osobe

Gostima Salaša Jelen, na raspolaganju je jedna trokrevetna soba koja može biti odličan smeštaj za porodicu, budući da se dva kreveta mogu spojiti u jedan bračni, ili za prijatelje koji žele da zajedno provedu odmor.

Osim kreveta, u sobi se nalaze noćni stočići, lampe i garderober za odlaganje odeće, kao i toaletni stočić sa ogledalom. Moderno i lepo uređeno kupatilo trokrevetne sobe opremljeno je hidromasažnom tuš kabinom. Gosti se u časovima odmora mogu opuštati uz neki od brojnih programa kablovske televizije ili uz neki od sadržaja koji su dostupni zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu. Piće iz mini bara je tu da upotpuni ugođaj, a prijatnu temperaturu obezbediće klima uređaj.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: kontakt@jelensalas.com

Apartman za 4 osobe

Dva komforna apartmana u etno stilu, opremljena su divnim nameštajem ručne izrade. Oba ova apartmana mogu ugostiti četiri osobe, odnosno pre svega idealan su smeštaj za porodice ili manju grupu prijatelja.

Pored spavaćih, tu su i udobne dnevne sobe sa garniturama za sedenje, klub stočićima, komodom i TV-om preko kojeg gosti u trenucima odmora mogu uživati u nekom od kablovskih programa. Tu je i mini bar, sa svojom ponudom pića, za okrepljenje i osveženje. Pored TV-a, posetioci se mogu zabaviti i uz neki od sadržaja zahvaljujući dostupnom besplatnom bežičnom internetom. Moderno i lepo uređeno kupatilo u oba apartmana opremljeno je đakuzi kadom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: kontakt@jelensalas.com

O salašu Jelen

Restoran Salaša sa ponudom kako domaćih, tako i internacionalnih jela kapaciteta je 200 osoba, a gosti leti ovde mogu uživati na letnjoj terasi, dok je zimi zatvorena. Na otvorenoj terasi postoji i zidani roštilj, gde gosti i sami mogu pripremati svoje omiljene specijalitete.

U okviru salaša Jelen, postoji još jedno izuzetno mesto, a to je konoba, manji restoran kapaciteta do 20 osoba. Ovde, pored uživanja u izuzetnim ukusima koje su nekada pripremale naše bake, gosti mogu gledati kako kuvari pripremaju čuvena jela kao što su ona u kotliću, ispod sača i druga.

Pa ipak, ponekad se za vreme odmora mora raditi, pa je gostima u sklopu Salaša na raspolaganju i potpuno opremljena kongresna sala, kapaciteta od 60 osoba, koja sadrži projektor, flip-čart, ozvučenje i drugo. U okviru Salaša mogu se kupiti i domaći specijaliteti kao što su domaći kulen, šunka, kobasice, slanina i švargle.

salaš1 salaš2 salaš3

Palić


Na samom severu Srbije, uz granicu sa Mađarskom, nalazi se grad Palić. U neposrednoj blizini Subotice (8km), ovaj šarmantni gradić zaokupirao je pažnju svojih gostiju kako jezerom koje krasi južni deo naselja, tako i objektima (vodotoranj, peščana plaža, Velika terasa, Ženski štrand, Muzički paviljon…), parkovima i ostalim uređenim prostorom za odmor i uživanje.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Palić
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments