Prenoćište Triniti :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Prenoćište Triniti

Vrsta: Studiji

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
prenociste.triniti@gmail.com

Sajt:
www.prenocistetriniti.co.rs

Telefon: +381 21 661 625

Mobilni: +381 64 154 11 19

Pogodnosti

Strogi centar grada Novog Sada, pešačka zona
Blizina gradskih atrakcija
Blizina Petrovaradinske tvrđave
Usluga transfera sa/na aerodrom
Opremljena mini kuhinja
TV
Besplatan bežični internet
Klima uređaj

Prenoćište Triniti, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Prenoćište Triniti se nalazi u strogom centru Novog Sada, u samoj pešačkoj zoni, što znači da će sve atrakcije ”Srpske Atine” gostima našeg kompleksa biti praktično na dohvat ruke. Blizu je Petrovaradinska tvrđava, (na kojoj se održava EXIT festival), zatim prelepi Dunav i njegova najlepša plaža Štrand su na samo nekoliko minuta šetnje, a restorana, kafića, prodavnica, galerija i muzeja ima svuda unaokolo.

U autentičnoj arhitekturi starog jezgra grada može se uživati čim se izađe na ulicu, a u toku leta se održava i veliki broj koncerta i manifestacija, koje se takođe, uglavnom dešavaju u blizini Prenoćišta Triniti. U dogovoru sa ljubaznim domaćinima, moguć je transfer sa i do aerodroma, kao i drugih odredišta u zemlji i inostranstvu.

Studio za 2 osobe

Gostima su na raspolaganju dva studija za dve osobe, u kojima mogu uživati bilo par željan romantičnog odmora, bilo prijatelji, budući da jedan od studija, ”Crveni”, ima zasebne, a drugi, ”Plavi”, jedan bračni krevet. Pored kreveta, oba studija sadrže noćne stočiće i lampe, kao i garderobere za odlaganje odeće, a tu su i trpezarija, kao i opremljena mini kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ringlama i elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje.

U oba studija se nalazi i moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom, a u časovima odmora gosti mogu gledati neki od brojnih kanala na TV-u, ili uživati u sadržajima zahvaljujući takođe dostupnom besplatnom bežičnom internetu. Oba studija su klimatizovana tako da će temperatura biti prijatna tokom bilo kojeg godišnjeg doba.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: prenociste.triniti@gmail.com

Studio za 3 osobe

Moderno i mladalački uređeni ”Žuti” i ”Zeleni” studio kao stvoreni su za opušten boravak manje porodice ili grupe prijatelja, koji će se sasvim sigurno opustiti u udobnim francuskom i zasebnom krevetu koji su sastavni deo oba ova studija. Pored kreveta, oba sadrže noćne stočiće i lampe, kao i garderobere za odlaganje odeće, a tu su i trpezarija, kao i opremljena mini kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ringlama i elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje.

U oba studija se nalazi i moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom, a u časovima odmora gosti mogu gledati neki od brojnih kanala na TV-u, ili pak uživati u sadržajima zahvaljujući takođe dostupnom besplatnom bežičnom internetu. Oba studija su klimatizovana tako da će temperatura biti prijatna tokom bilo kojeg godišnjeg doba.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: prenociste.triniti@gmail.com

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments