Prenoćište Sunce SD :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Prenoćište Sunce SD

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
suncesd.021@gmail.com

Telefon: +381 66 144 739

Pogodnosti

Prenoćište se nalazi 3 kilometra od centra Novog Sada
U neposrednoj blizini SP centra “Slana Bara” i TC “Big”
Market u okviru prenoćišta
Restoran domaće kuhinje sa izuzetno povoljnim cenama
Detektori dima i protivpožarni sistem
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking prostor

Prenoćište Sunce SD, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Prenoćište Sunce SD nalazi se na samom ulazu u Novi Sad, ukoliko dolazite autoputem od Beograda ka Subotici, i udaljeno je od samog centra Novog Sada svega 3 km. U sklopu prenoćišta postoji i divan restoran tradicionalne kuhinje sa izuzetno povoljnim cenama, gde možete uživati u odličnom ambijentu i gurmanskim specijalitetima.

Soba za 1 osobu

Ova jednostavna soba opremljena krevetom, ormanom, noćnim stočićem i stolicom, pružiće vam neophodni mir za potpuno odmor od dugog puta, dana provedenog u razgledanju znamenitosti grada ili lude večeri provedene na ”Exitu”.

Funkcionalni nameštaj omogući će vam da se sasvim raspremite i raskomotite, a soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, dok je zbog brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavom kompleksu obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija.

Sve sobe u prenoćištu su striktno bez duvanskog dima, i opremljene su detektorima i protivpožarnim sistemima. Svoj dan možete započeti u našem restoranu, uz jutarnju kafu i novine, a vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na doručku ili pansionskoj ishrani.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: suncesd.021@gmail.com

Soba za 2 osobe

Uredna i jednostavno opremljena dvokrevetna soba namenjena je parovima, ali i onima koji žele da se sasvim razbaškare na velikom francuskom ležaju. Opremljena garderobnim ormanom, noćnim stočićima na uzglavlju sa lampama za čitanje u krevetu i stolicama, ova soba će vam pružiti neophodni mir i privatnost, kako biste se sasvim odmorili od dugog dana provedenog u razlgedanju grada, šetnji po Fruškoj gori, ili lude večeri na “Exit” festivalu.

Sastavni deo sobe je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Na raspolaganju vam je i TV sa kablovskim kanalima, pa ne morate propustiti ni omiljene programe, serije ili važne utakmice. U svim sobama prenoćišta dostupna je besplatna, bežična internet konekcija, pa ćete moći da uživate u omiljenim sajtovima, društvenim mrežama i drugim prednostima brze komunikacije.

Sve sobe su striktno bez duvanskog dima, i opremljene su detektorima i protivpožarnim sistemima. Vaš boravak kod nas može biti baziran na doručku ili pansionskoj ishrani u našem restoranu, gde možete započeti svoj dan, uz kafu i novine, ili se opustiti uz večernje piće.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: suncesd.021@gmail.com

Soba za 3 osobe

Tri sobe namenjene su porodicama sa decom ili nerazdvojnim tročlanim društvima, pa su pogodne za smeštaj umetničkih društava, sportskih i drugih organizovanih grupa. Ove jednostavne, svetle i vedre sobe imaju po tri odvojena kreveta, od kojih su dva najčešće spojena. Garderobni orman, natkasne sa lampama za čitanje u krevetu i stolice omogućiće vam da se tu sasvim lepo raskomotite i raspremite.

Svaka soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Na raspolaganju vam je i TV sa kablovskim kanalima, pa ne morate propustiti ni omljene programe, serije ili važne utakmice. Takođe, u čitavom kompleksu je dostupna besplatna, bežična internet konekcija, pa ćete moći da uživate u omiljenim sajtovima, društvenim mrežama i prednostima brze komunikacije.

Sve sobe su striktno bez duvanskog dima, i opremljene su detektorima i protivpožarnim sistemima. Vaš boravak kod nas može biti baziran na doručku ili pansionskoj ishrani u našem restoranu, gde možete započeti svoj dan uz kafu i novine, ili se opustiti uz večernje piće.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: suncesd.021@gmail.com

O smeštaju Prenoćište Sunce SD

U okviru prenoćišta Sunce SD postoji i market, a u našoj neposrednoj blizini su i Sportsko-poslovni centar “Slana Bara” i jedan od najvećih tržnih centara u Novom Sadu, “Big”. Do centra Novog Sada, Petrovaradina i Fruške gore možete i gradskim prevozom, a ispred “Sunca” staje autobus broj 5, kojim ćete za samo 15 minuta biti u centru grada.

Blizina “Slane Bare” naše prenoćište čini idealnim i za smeštaj malih grupa sportista, poslovnih, kulturno-umetničkih grupa i udruženja, ali i sve koji žele da naprave kraći ili duži predah od puta. Za sve goste koji kod nas dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je veliki parking ispred prenoćišta.

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments