Prenoćište Park :: Šumadija :: Gornji Milanovac

Osnovni podaci

Ime: Prenoćište Park

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Gornji Milanovac, Šumadija

E-mail:
info@parkgm.rs

Sajt:
www.parkgm.rs

Telefon: +381 32 713 442

Mobilni: +381 63 297 012
+381 63 297 509

Pogodnosti

Strogi centar Gornjeg Milanovca
Mogućnost korišćenja saune
Besplatan parking u krugu od 30 metara
LCD TV sa kablovskim kanalima
Telefon
Besplatan bežični internet
Fen za kosu
Usluga buđenja na poziv

Prenoćište Park, Gornji Milanovac slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Prenoćište Park nudi sjajne uslove za smeštaj na najboljoj lokaciji u Gornjem Milanovcu. Nalazimo se u samom centru grada, u Ulici Vojvode Živojina Mišića br. 11, preko puta prelepog gradskog parka. Lak dolazak na bilo koju lokaciju u Milanovcu, lep i udoban smeštaj, uz veoma povoljne cene, dovoljne su preporuke da nas posetite.

Kompletan objekat Prenoćišta Park je površine 360m², a na njegovom gornjem spratu (190 m²) nalaze se sobe za iznajmljivanje. Ukoliko dolazite kod nas svojim kolima treba da znate da je Gornji Milanovac jedan od retkih gradova u Srbiji gde se parking i dalje ne naplaćuje, a obzirom da se objekat nalazi u strogom centru, slobodnih mesta ima uvek u u dijapazonu od 30 metara.

Soba za 2 osobe

Sve sobe prenoćišta Park su dvokrevetne, a sastoje se iz dva pojedinačna kreveta koja imaju mogućnost spajanja u francuski ležaj. Takođe, u pet od ukupno sedam soba moguće je dodati još jedan ležaj, koji se može iskoristiti iz druge sobe, naravno ukoliko je slobodan.

Struktura soba prilagođena je različitim potrebama naših korisnika. Bilo da ste na poslovnom putu, u obilasku grada ili ste na proputovanju kod nas možete naći adekvatne uslove za odomor i udobno spavanje.

Sve sobe su moderno opremljene. Imaju kupatilo sa zatvorenom tuš kabinom, telefon, LCD televizor sa kablovskim kanalima, a tu je i besplatan bežični internet. Takođe, ovde možete koristiti papuče i fen za kosu, a obezbedili smo i uslugu buđenja na poziv. Posebna pogodnost za na posetioce je sauna, koju svi mogu koristiti.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@parkgm.rs

soba1 soba2 soba3 soba4 soba5

Gornji Milanovac


Srbija je bogata zemlja, zemlja od davnina. Mnoge njene gradove, banje i sela naseljavala su još paganska plemena, pre starih Rimljana, dok se tragovi rimskih metropola mogu naći među arheološkim iskopinama u blizini ili u centrima mnogih od ovih mesta. Ipak, nisu baš svi gradovi u Srbiji iste sudbine. Gornji Milanovac je jedan od njih, mladić među gradovima. Stasao je u srcu blago zatalasane i pitome Šumadije, među planinama Vujan, Rudnik i Ješevac, Suvobar i donekle Maljen, u dolini kroz koju protiču reke Čemernica, Dičina, Gruža i Despotovica.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Gornji Milanovac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments