Prenoćište Panorama Aqualux :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Prenoćište Panorama Aqualux

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
aqualux@obidjisrbiju.com

Pogodnosti

Prenoćište se nalazi na samoj obali Dunava, na Kamenjaru, najmirnijem delu Novog Sada
Kafe bar u okviru objekta
Veliko uređeno dvorište
Otovreni bazen sa terasom za sunčanje
Dvorišni đakuzi
Doručak na bazi švedskog stola
Klima uređaji
Apartmani imaju đakuzi
Terase sa pogledom na baštu, Dunav ili Frušku goru
LCD TV sa kablovskim kanalima
Mini bar
Direktna telefonska linija
Besplatan bežični internet
Obezbeđen bespaltan parking parking pod video nadzorom

Prenoćište Panorama Aqualux, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Prenoćište Panorama Aqualux je idealno mesto za beg od gradske buke, gužve i svakodnevnih obaveza. Nalazi se na samoj obali Dunava, u jednom od najmirnijih krajeva Novog Sada, Kamenjaru. Lokacija je izuzetna, jer ovde možete uživati u prelepoj panorami Fruške gore i “Rajske reke”, a da istovremeno budete i nadomak svih pogodnosti i sadržaja koje nudi centar Novog Sada. Takođe, u našoj neposrednoj blizini pronaći ćete i nekoliko prodavnica.

U prijatnom ambijentu dvorišta mogu se organizovati razve vrste proslava, rođendana, krštenja, čak i poslovnih sastanaka i prezentacija. Svi naši gosti imaju mogućnost celodnevnog korišćenja bazena, kao i đakuzija u dvorištu, uz prijatne zvuke prirode i tople zrake sunca.

Soba za 2 osobe

Naše luksuzno prenoćište nudi vam izbor od sedam soba namenjenih parovima u romantičnom bekstvu od svakodnevice, ali su sobe pogodne i za roditelje sa decom ili nerazdvojna društva. Luksuzno uređene, klimatizovane i zvučno izlovane, dvokrevetne sobe će vam pružiti nepohodan mir i privatnost, a vaše uživanje mogu upotpuniti i veliki spoljni bazen sa ležaljkama i đakuzi u dvorištu.

Sobe su veoma funkcionalno uređene i prostrane, sa francuskim ležajevima, a tu su i garderobni ormani sa velikim ogledalima za celu figuru, komode i dekorativne lampe na uzglavljima. Sve imaju i kutak sa radnim stolom i stolicom, kao prostor sa foteljom za dnevni odmor, a imajući u vidu direktnu telefonsku liniju i besplatnu bežičnu internet konekciju, savršene su i ukoliko imate poneku poslovnu obavezu ili žeite da se osamite u kreativnom radu.

Prijatan enterijer obogaćen je dekorativnim tapetama, pa će vas osećaj gostoprimstva i luksuza dodatno opustiti, a radi potpunog komfora, na raspolaganju vam je mini bar i LCD TV sa kablovskim kanalima. Kupatilo je veoma moderno uređeno, sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Sve sobe imaju prostrane terase sa elegantnim baštenskim graniturama sa pogledom na naše zeleno dvorište, ili panoramu Fruške gore, pa svoju jutarnju kafu možete popiti na svežem vazduhu i uz prijatne zrake sunca.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: aqualux@obidjisrbiju.com

Soba za 4 osobe

Našim gostima koji dolaze sa porodicom, parovima koji žele da uživaju u luksuznom odmoru, kolegama ili poslovnim partnerima, na rapsolaganju je naša porodična soba. Klimatizovana i veoma prostrana, funkcionalno je opremljena, i sadrži jedan francuski ležaj i dva odvojena kreveta u blago izdvojenom delu, a tu su i garderobni ormani sa velikim spoljnim ogledalima za celu figuru, komode i dekorativne lampe na uzglavljima, pa se ovde možete udobno smestiti i komforno raspremiti.

Četvorokrevetna soba ima i kutak sa radnim stolom i stolicom, a imajući u vidu direktnu telefonsku liniju i besplatnu bežičnu internet konekciju, ova soba je odličan izbor i ako imate poneku poslovnu obavezu ili žeite da se osamite u kreativnom radu. Porodična soba ima i veoma prijatan dnevni boravak sa kožnim foteljama i klupskim stolčićem. Enterijer je obogaćen dekorativnim tapetama, pod prekriven bogatim tepisima, pa će vas osećaj gostoprimstva i luksuza dodatno opustiti.

Radi potpunog komfora, na raspolaganju vam je mini bar i LCD TV sa kablovskim kanalima. Kupatilo je veoma moderno uređeno, sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Takođe, svoju jutarnju kafu možete popiti i na terasi sa elegantnom baštenskom garniturom, koja ima pogled na zeleno dvorište, i uživati i okolnom idiličnom ambijentu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: aqualux@obidjisrbiju.com

Aqualux soba sa jacuzzijem za 2 osobe

Dva apartmana u našem kompleksu predstavljaju pravu kombinaciju udobnosti i prefinjenog luksuza. Oba su smeštena u potkrovlju i imaju fantastičan pogled na Dunav i njegovu zelenu obalu. Elegantno opremljeni prostranim francukim ležajem, dekorativnim tapetama i bogatim tepisima, njihov centar svakako čine đakuzi kade koje su u sklopu same sobe, i stoga su pravi izbor za medeni mesec ili sve romatnične parove koji žele da provedu divne zajedničke trenutke upotpunjene luksuzom, šampanjcem, prefinjenom čokoladom, omiljenim cvećem, ili bilo kojim iznenađenjem kojim želite da obogatite svoj odmor kod nas.

Ovi apartmani imaju i garderobni ormar sa velikim ogledalom za celu figuru, pa ćete ovde moći da se sasvim raskomotite i udobno smestite, a na raspolaganju vam je i kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborima, kao i nezaobilazni bade mantili i papuče.

Radi potpune relaksacije i komfora, ovi apartmani sadrže i mini bar, direktnu telefonsku liniju, klima uređaj, LCD TV sa velikim izborom kablovskih kanala, a za one koji ne mogu bez tableta, smartfona i laptop računara, u čitavom objektu obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. A, ukoliko savršeno jutro zamišljate uz doručak u krevetu, ovde možete popiti i kafu na prostranoj natkrivenoj terasi sa elegantnom i udobnom baštenskom garniturom i predivnim pogledom na naše zeleno dvorište, i blistavi Dunav.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: aqualux@obidjisrbiju.com

Prenoćište Panorama Aqualux

Osim osnovne usluge noćenja, Prenoćište Panorama Aqualux pruža i razne dodatne usluge, u zavisnosti od želja i potreba gostiju. Tako, možemo organizovati usluge prevoza, vožnje brodićem po Dunavu, ili izvršiti za vas rezervacije u najelitnijim restoranima, romantična iznenađenja i slično. Ono što će upotpuniti vaš odmor jeste dobra ponuda raznih vrsta masaža, koje se po dogovoru mogu zakazati. Profesionalno, obrazovano i prijatno osoblje našeg smeštaja učiniće vaš boravak potpunim i potrudiće se da na svaki zahtev odgovori u što kraćem roku.

U prizemlju Prenoćišta Panorama Aqualux nalazi se recepcija i lobi, kao i kafe bar. U svakom trenutku osoblje će poslužiti najsvežije prirodne sokove, tople napitke ili ohlađene sokove. Svim gostima, na raspolaganju je besplatan parking, koji je pod video-nadzorom 24h i potpuno je besplatan za goste.

vila1 vila2 vila3 vila4

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments