Prenoćište marina ”Apatin” :: Bačka :: Apatin

Osnovni podaci

Ime: Prenoćište marina ”Apatin”

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Apatin, Bačka

E-mail:
apatin.marina@gmail.com

Sajt:
www.marinaapatin.com

Telefon: +381 25 515 0068

Pogodnosti

Prenoćište se nalazi u marini Apatin, 1 km od strogog centra grada
Prenoćište je u sklopu marine, nautičkih i turističkih servisa
Stalno otvorena recepcija
Sekretarske usluge
Veliko unutrašnje dvorište marine sa klupama
Svaki studio ima terasu sa baštenskim garniturama i pogledom na Dunav
Klima uređaji i centralno grejanje
Potpuno opremljena čajna kuhinja sa trpezarijom
Radni prostor
TV sa kablovskim kanalima
Besplatna bežična internet konekcija
Stalni video nadzor i fizičko obezbeđenje
Obezbeđen besplatan parking prostor

Prenoćište marina ”Apatin”, Apatin slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Prenoćište marina ”Apatin” nalazi u apatinskoj marini na obali Dunava, i deo je novog kompleksa vezova i pratećih nautičkih, lučkih i turističkih sadržaja ovog lepog grada na severozapadu Bačke. Od centra Apatina prenoćište je udaljeno svega 10-ak minuta šetnje ili samo dva minuta vožnje, a ovde ćete naći bogatu kulturno-istorijsku baštinu, kao i brojne kafiće, banke, pekare, picerije, restorane, parkove i igrališta za decu. Takođe, 10-ak minuta lagane šetnje ima i do putničkog pristaništa i gradske plaža, kao i do jednog od najstarijih čardi u Apatinu – tradicionalnog restorana “Zlatna kruna”.

Na recepciji Prenoćišta marina ”Apatin” dočekaće vas profesionalno i komunikativno osoblje, koje će vam omogućiti da vaš boravak u Apatinu bude što rasterećeniji. Kod nas možete koristiti telefonske i faks usluge, kao i bežični i mrežni internet, kao i dobiti precizne informacije o vremenskoj prognozi i vodostaju Dunava. U toku letnjih meseci, možemo organizovati izlete na reku različitih dužina od jednog sata, preko 90 minuta do najdužeg izeta od 2 sata. Za sve goste obezbeđen je besplatan parking, a uz to čitav kompleks je pod stalnim video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem.

Studio za 2 osobe

Naše prenoćište uređeno je po najvišim standardima i raspolaže sa 8 studija namenjenih kako pojedincima, kolegama i poslovnim putovanjima, tako i romantičnom ili porodičnom odmoru. Svi studiji su klimatizovani i imaju centralno grejanje, te su udobni za odmor i boravak u bilo koje doba godine.

Veoma su svetli, oplemenjeni prirodnim materijalima, drvenim podovima, i vedrom paletom boja. Polovina studija sadrži francuske ležajve, dok druga polovina ima po dva pojedinačna kreveta, dok će vam natkasne, garderobni orman i police omogućiti da se ovde sasvim lepo raspremite i raskomotite.

Posebna prednost ovih prostranih studija je što imaju i radni prostor sa pisaćim stolom i stolicom i prostor za dnevni odmor sa klupskim stočićem i stolicama ili foteljama. Na raspolaganju vam je, u svakom studiju i kompletno opremljena čajna kuhinja sa šporetnom pločom, frižiderom i osnovnim posuđem, pa tu možete pripremati omiljene tople napitke ili lagane obroke. Svaki studio ima i svoje privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, fenom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve koji dan ne mogu da zamisle bez omiljenih sajtova ili društvenih mreža, čitav kompleks je pokriven besplatnim, bežičnim internet signalom. Uz sve ovo, svaki od ovih 8 studija ima i svoju prostranu privatnu terasu sa baštenskim garniturama i prelepim pogledom na marinu i naravno – lepi, plavi Dunav.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: apatin.marina@gmail.com

Prenoćište marina ”Apatin”

Apatin


Grad Apatin se nalazi na severozapadu Vojvodine, uz levu obalu Dunava. Veličanstvena priroda, razvijeni ribolov, nautički turizan i najmlađa banja Srbije skriveni su iza velikog simbola ovog grada – Apatinske pivare. Apatin, 35 kilometara udaljen od mađarske granice, danas je multietnički grad koji sa ponosom obeležava 10 vekova postojanja. Izvrstan geografski položaj grada, obilje plodnog zemljišta i šumoviti teren na obali Dunava čine ovo mesto veoma pogodnim za razvoj kultura i život ljudi, pa su se ovde smenjivali Sarmati, Kelti, Goti i druge grupe naroda.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte višePročitajte više - Apatin
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments