Prenoćište Laguna Lux :: Niški okrug :: Niš

Osnovni podaci

Ime: Prenoćište Laguna Lux

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Niš, Niški okrug

E-mail:
office@lagunalux-prenociste.rs

Sajt:
www.lagunalux-prenociste.rs

Telefon: +381 18 45 62 671

Telefon: +381 18 45 62 672

Mobilni: +381 63 403 486

Pogodnosti

Smeštaj u centru Niša
Recepcija
Mogućnost doručka u smeštaju
Opremljena kuhinja (samo u studiju)
Mogućnost usluge pranja i peglanja veša
TV
Telefon, sef, mini bar
Klima uređaj
Besplatan bežični i kablovski internet
Besplatan parking u okviru objekta

Prenoćište Laguna Lux, Niš slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Prenoćište Laguna Lux se nalazi u centru grada Niša, na svega par minuta od glavnog šetališta, tržnih centara Kalče i Foruma, podzemnog prolaza, kao i mnogih gradskih znamenitosti. Iako je u centru, naš smeštaj nudi veoma intimno boravište i prijatan svaki vid odmora.

Osvežavajuća pića su vam na raspolaganju u baru našeg Laguna lux prenoćišta, a gosti koji dolaze svojim automobilima mogu biti bezbrižni, budući da je za njih omogućen bezbedan parking u sklopu kompleksa.

Naši posetioci mogu obići staru Nišku tvrđavu i poznatu Ćele-kulu. Autobuska stanica u Nišu udaljena je 500 metara, a niška železnička stanica nalazi se na 1 km od objekta Laguna Lux.

Soba za 2 osobe

Opuštena i pomalo romantična atmosfera, karakteriše ambijent koji će predstavljati pravo mesto za odmor za parove ili prijatelje koji odluče da odsednu u jednoj od četiri dvokrevetne sobe prenoćišta Laguna Lux, budući da im je u jednoj sobi na raspolaganju bračni, a u ostale tri zasebni ležajevi.

Pored nameštenih, udobnih kreveta, noćnih stočića i lampi, još jednog stočića i stolica, gostima ovih soba na raspolaganju su i sve one sitnice koje jedan smeštaj čine prijatnim, uz dovoljno prostora za odlaganje garderobe. U privatnosti svojih soba gosti se mogu opuštati uz neki od kanala na TV-u, ili omiljene sadržaje dostupne zahvaljujući besplatnom bilo bežičnom, bilo kablovskom internetu, a na raspolaganju im je i telefon, dok svoje dragocenosti mogu odložiti u sef.

U toku vrelih letnjih dana, prijatnu temperaturu će im obezbediti klima. Moderno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i peškirima, sastavni je deo svake sobe. Takođe, naši gosti se mogu poslužiti pićem iz mini bara po veoma povoljnim cenama, a na zahtev moguć je i doručak kao i uslužno pranje i peglanje odeće.

cene1

Cena je za najam sobe, po osobi, uz uračunate sve takse;
Cena dnevnog odmora je 2.000din/dan za dvoje, a samac plaća dnevni odmor 1500din/dan;
Za smeštaj većih grupa i duži boravak gostiju odobravamo popust;
Za više informacija obratite nam se na imejl: office@lagunalux-prenociste.rs

Studio za 2 osobe

One parove koji uživaju u malo većem stepenu komfora, kao što je na primer mogućnost da u svojoj režiji pripremaju omiljena jela, obradovaće romantični studio koji im je na raspolaganju u sklopu prenoćišta Laguna Lux.

Pored udobnog i mekanog bračnog kreveta, noćnih stočića i lampi, još jednog stočića i stolica, gostima ovih soba na raspolaganju su i sve one sitnice koje jedan smeštaj čine prijatnim, uz dovoljno prostora za odlaganje garderobe. Takođe, mogu koristiti opremljenu mini kuhinju, sa sudoperom, frižiderom i ringlama, kao i ostalim elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje.

U privatnosti svojih soba gosti se mogu opuštati uz neki od kanala na TV-u, ili omiljene sadržaje dostupne zahvaljujući besplatnom bilo bežičnom, bilo kablovskom internetu, a na raspolaganju im je i telefon, dok svoje dragocenosti mogu odložiti u sef. U toku vrelih letnjih dana, prijatnu temperaturu će im obezbediti klima, a tu je i moderno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i peškirima, sastavni je deo ovog studija. Takođe, naši gosti se mogu poslužiti pićem iz mini bara po veoma povoljnim cenama, dok uz prethodni dogovor moguć je i doručak, kao i uslužno pranje i peglanje odeće.

cene2

Cena je za najam studija, po osobi, uz uračunate sve takse;
Cena dnevnog odmora je 2.000din/dan za dvoje, a samac plaća dnevni odmor 1500din/dan;
Za smeštaj većih grupa i duži boravak gostiju odobravamo popust;
Za više informacija obratite nam se na imejl: office@lagunalux-prenociste.rs

Soba za 5 osoba

Poslovni saradnici, prijatelji ili porodica u poseti ovom gradu bogatom najrazličitijim sadržajima, moći da se odmaraju uživajući u prijatnom ambijentu jedne od dveju petokrevetnih soba prenoćišta Laguna Lux, ali i da se pripreme za nove napore ili dogodovštine koje ih čekaju prilikom obilaska grada.

Pored tri zasebna i jednog bračnog kreveta, noćnih stočića i lampi, još jednog stočića i stolica, gostima ovih soba na raspolaganju su i sve one sitnice koje jedan smeštaj čine prijatnim, uz dovoljno prostora za odlaganje garderobe. U privatnosti svojih soba gosti se mogu opuštati uz neki od kanala na TV-u, ili omiljene sadržaje dostupne zahvaljujući besplatnom bilo bežičnom, bilo kablovskom internetu, a na raspolaganju im je i telefon, dok svoje dragocenosti mogu odložiti u sef.

U toku vrelih letnjih dana, prijatnu temperaturu će im obezbediti klima. Moderno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i peškirima, sastavni je deo svake sobe. Takođe, naši gosti se mogu poslužiti pićem iz mini bara po veoma povoljnim cenama, a na zahtev moguće je uplatiti i doručak, kao i dobiti uslužno pranje i peglanje odeće.

cene3

Cena je za najam sobe, po osobi, uz uračunate sve takse.
Za smeštaj većih grupa i duži boravak gostiju odobravamo popust.
Za više informacija obratite nam se na imejl: office@lagunalux-prenociste.rs

Niš


Zvanično, treći grad po veličini u Srbiji, Niš predstavlja kulturno, privredno, administrativno, poslovno i univerzitetsko središte jugoistočne Srbije. Od davnina poznat kao „kapija istoka i zapada“, jedan je od najstarijih gradova u Evropi, o čemu svedoče brojna praistorijska nalazišta. Grad je smešten na reci Nišavi, a okružen je veličanstvenim planinskim masivima: Suvom planinom, Svrljiškim planinama i planinom Seličevicom. Najviša tačka grada je Sokolov kamen, vrh na Suvoj planini.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Niš
  1. Dragomir Andrejević

    Potrbno mi je prenoćište za dve osobe u odvojenim krevetima, za petak 10 maj na subotu 11 maj. Ima li slobodnih mesta kod vas? Unapred hvala na odgovoru

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments