Prenoćište Etno konak Tašana :: Niški okrug :: Niš

Osnovni podaci

Ime: Prenoćište Etno konak Tašana

Vrsta: Etno konak

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Niš, Niški okrug

E-mail:
prenociste.tasana@gmail.com

Sajt:
www.prenocistetasana.freshcreator.com

Telefon: +381 18 510 515

Mobilni: +381 64 20 23 200
+381 69 20 23 200

Pogodnosti

Etno konak se nalazi u strogom centru Niša, blizu pešačke zone
Veliko dvorište idealno za druženje
Terasa sa pogledom na unutrašnje dvorište sa garniturama za sedenje
Besplatan bežični internet
Besplatni topli napici, čaj i kafa u zajedničkoj kuhinji
Doručak po želji
Room-service
Usluga pranja i peglanja veša
Centralno grejanje
Klima uređaj
Televizor
Fen
Obezbeđen parking u okviru dvorišta sa video nadzorom

Prenoćište Etno konak Tašana, Niš slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U strogom centru Niša, neposredno do pešačke zone, u maloj ulici sa drvoredom mirisnih lipa, baškari se Etno konak Tašana. Bilo da ste samo u prolazu ili želite duži boravak, u našem konaku pronaći ćete smeštaj u izuzetno udobnom i estetski prijatnom ambijentu uz naravno vrhunsku uslugu.

Etno konak Tašana izgrađen je u orijentalnom stilu sa velikim kamenom popločanim dvorištem obogaćenim etno motivima, starim vinskim buretom umesto stola i prelepim zelenim žardinjerama. Sam konak ima sprat sa dugom terasom koja prati stil kuće, koju krase takođe tradicionalna drvena ograda i žardinjere. Dvorište i terasa su zajednički prostori koje možete iskoristiti za druženje i nova poznastva.

U etno konaku imaćete na raspolaganju parking mesto sa video nadzorom, a naše usluge uključuju room-service, etno doručak po želji, kao i pranje i peglanje veša – uvek uz staru, tradicionalnu, domaćinsku gostoljubivost. Sve u svemu u konaku se nalazi šest smešatjnih jedinica sa kapacitetom do 20 ležajeva.

Soba za 1-3 osobe

Sve sobe imaju svoj zasebni ulaz, predsoblje, prostoriju za spavanje i dnevni boravak. Dve od šest soba nalaze se u prizmelju i posebno su pogodne za starije osobe ili osobe sa posebnim potrebama.

U sobama se ističu vrlo lepa i funkcionalna kupatila sa tuš kabinama i fenovima. Konak ima svoje centralno grejanje koje radi i noću, a za topliju polovinu godine, svaka soba raspolaže klima uređajem. Takođe, sve sobe imaju televizor, ”pokrivene” su besplatnim bežičnim internetom, a tu su i frižideri, kao i set za pripremu kafe ili čaja. Sobe na spratu imaju fenomenalne, visoke prozore sa kojih se pruža jedinstven pogled na panoramu Niša.

Sobe odišu autentičnošću i uprkos jednakosti smeštajnih kapaciteta, svaka je malo carstvo za sebe, bilo da je uređena u etno stilu, sa velikim drvenim ormarima ukrašenim rezbarijama, ogledalima i ćilimima, bilo da je uređena u modernijem, minimalističkom stilu sa jarkim bojama i dekorativnim muralima umesto tapeta.

Sve sobe mogu ugostiti najviše tri osobe, izuzev jednog dragulja koji je namenjen samo parovima (soba 31). Konak i njegove sobe izuzetnih su estetskih kvaliteta i pogodni su za porodice sa decom, mala ili nešto veća društva koja se mogu rasturiti po razdvojenim sobama, prema sopstvenim željama i potrebama. Uz sve ovo, gostima je na raspolaganju i kompletno opremljena zajednička kuhinja sa čajevima i kafom na račun konaka.

cene

Cene su za najam soba za dati broj osoba po noćenju;
Cene su bez doručka, koji može da se naruči po ceni od 250,00 dinara po osobi;
U cenu je uračunata boravišna taksa;
Za više informacija obratite nam se na mejl: prenociste.tasana@gmail.com

soba1 soba2 soba3 soba4 soba5 soba6 soba7

Video prezentacija smeštaja Prenoćište Etno konak Tašana

Niš


Zvanično, treći grad po veličini u Srbiji, Niš predstavlja kulturno, privredno, administrativno, poslovno i univerzitetsko središte jugoistočne Srbije. Od davnina poznat kao „kapija istoka i zapada“, jedan je od najstarijih gradova u Evropi, o čemu svedoče brojna praistorijska nalazišta. Grad je smešten na reci Nišavi, a okružen je veličanstvenim planinskim masivima: Suvom planinom, Svrljiškim planinama i planinom Seličevicom. Najviša tačka grada je Sokolov kamen, vrh na Suvoj planini.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Niš
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments