Prenoćište Aleksandra :: Šumadija :: Kragujevac

Osnovni podaci

Ime: Prenoćište Aleksandra

Vrsta: Apartmani

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Kragujevac, Šumadija

E-mail:
nvesovic10@gmail.com

Telefon: +381 63 611 798 (Mirjana)

Mobilni: +381 65 277 02 61 (Nemanja)

Pogodnosti

Smeštaj se nalazi u strogom centru grada Kragujevca – pešačka zona
Udaljeni smo samo 50 metara od glavnog Trga i prodavnica,
Resotrani, barovi i noćni klubovi – su na udaljenosti od 200 metara
Sportski centar je udaljen 600 metara
Obezbeđen parking za goste
Pogled na grad iz svih soba
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetom, pločama za kuvanje i posuđem (osim u jednoj sobi)
Klima uređaj
Grejanje
Garderober/ormar

Prenoćište Aleksandra, Kragujevac slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Prenoćište Aleksandra nalazi se na izvanrednoj lokaciji, u strogom centru Kragujevca, u pešačkoj zoni, na samo 50 metara od glavnog trga. Tako će vam i svi sadržaji ovog prelepog šumadijskog grada biti praktično na dohvat ruke. Najbliži restoran i prehrambena prodavnica udaljeni su 50 metara, brojni barovi i noćni klubovi svega 200 metara, a sportski centar ”Park” sa bazenima i teniskim terenima nalazi se na 600 metara od našeg smeštaja.

Uz, to glavna autobuska i železnička stanica u Kragujevcu udaljene su oko 1 km, a međunarodni aerodrom ”Nikola Tesla” u Beogradu nalazi se na 120 km od prenoćišta Aleksandra. Za sve koji nas posete svojim kolima imamo na raspolaganju obezbeđen besplatan parking.

Soba za 2 osobe

Jedna soba u smeštaju Aleksandra može da ugosti parove ili prijatelje koji žele da provedu lep odmor u srcu Šumadije. Soba se sastoji od dva odvojena kreveta, površine je 18 m², ima i zasebno kupatilo sa tušem, a tu je lep pogled na grad sa prozora, koji će vas odmah podsetiti da se nalazite u strogom centru.

Od ostalih sadržaja gosti sobe imaće na raspolaganju korišćenje klima uređaja, zatim možete gledati kablovske kanale na TV-u, koristiti besplatan bežični internet, a tu je i grejanje, ako u nekom trenutku postane hladno. Pod je prekriven parketom, a tu je i garderober/ormar gde možete odložiti svoje stvari.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: nvesovic10@gmail.com

soba1 soba2 soba3 soba4

Studio za 2 osobe

U kompleksu Aleksandra postoje dva studija koja su idelana za dve osobe, bilo parove ili dvoje prijatelja, pošto se u jednom nalazi bračni krevet, dok drugi ima dva odvojena ležaja. Čajna kuhinja je tu za pripremu obroka, uz frižider, posuđe, šporet i ringle imaće sve neophodno za pravljenje svog omiljenog jela. Studiji imaju i zasebna kupatila sa tušem, a naročito se ističe divan pogled sa prozora soba na centar grada Kragujevca.

Dok ste u smeštaju možete se zabaviti gledajući neki od kablovskih programa na TV-u, ili koristeći besplatan bežični internet. Tu su još i klima uređaj, grejanje, kao i garderober/ormar gde možete odložiti svoje stvari.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: nvesovic10@gmail.com

studio1 studio2 studio3

Komfor studio za 2 osobe

Ovaj studio je nešto veće površine od ostalih (30m²), a sadrži sve savremene elemente za udoban i veoma komforan odmor. Pored dva pojedinačna kreveta, tu je i potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetom, pločama za kuvanje i posuđem, zatim lep šank sa dve visoke (barske) stolice za romantičan doručak u dvoje, kao i zasebno kupatilo sa tušem. Iz komfor studija imaćete i divan pogled na centar grada.

Dok ste u unutar studija možete se zabaviti gledajući neki od kablovskih programa na TV-u, ili koristeći besplatan bežični internet. Tu su još i klima uređaj koji će vas rashladiti tokom vrelih letnjih dana, zatim obezbeđeno je i grejanje, a prostrani garderober/ormar će odlično poslužiti za odlaganje stvari koje ste poneli sa sobom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: nvesovic10@gmail.com

luxstudio1 luxstudio2 luxstudio3

Apartman za 3 osobe

Ovaj apartman ima zasebnu spavaću sobu sa dva kreveta, dok se još jedan odvojeni ležaj za trećeg gosta nalazi u okviru dnevne sobe. Tu je i potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetom, pločama za kuvanje i posuđem, kao i zasebno kupatilo sa tušem. Iz ovog apartmana, kao i uostalom iz svih smeštajnih jedinica prenoćišta Aleksandra pruža se divan pogled na strogi centar grada Kragujevca.

Apartman je površine 35 kvadrata, u dnevnoj sobi ima stočić, dve fotelje i dvosed, a tu je i TV sa kablovskim kanalima. Klima uređaj će vas rashladiti tokom vrelih letnjih dana, zatim obezbeđeno je i grejanje, a prostrani garderober/ormar će odlično poslužiti za odlaganje stvari koje ste poneli sa sobom. Uz, to svi naši gosti mogu koristiti i besplatan bežični internet, koji je veoma brz.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: nvesovic10@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4

Kragujevac


Kragujevac je značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar Šumadije, Pomoravlja i susednih regiona. Ime je dobio po ptici kraguj (vrsti jastreba) koja je u srednjem veku korišćena za lov, a danas zauzima počasno mesto na gradskom grbu. Predpostavlja se da je, kao naseljeno mesto, postojao i pre vladavine dinastije Nemanjić. Prvi put se spominje u turskom popisnom dokumentu iz 1476. godine pod imenom Kragujfoča.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte višePročitajte više - Kragujevac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments