Premier Prezident Hotel :: Srem :: Sremski Karlovci

Osnovni podaci

Ime: Premier Prezident Hotel

Vrsta: Hotel

Rejting: (*****) 5 Zvezdice

Grad: Sremski Karlovci, Srem

E-mail:
reservations@premierprezidenthotel.com

Sajt:
www.premierprezidenthotel.com

Telefon: +381 21 884 111

Pogodnosti

Hotel se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u samom centru Sremskih Karlovaca
Stalno otvorena recepcija sa menjačnicom
Lounge bar
Balska dvorana
VIP konferencijska sala za 20 osoba sa najsavremenijom tehničkom podrškom
Spa centar sa zatvorenim bazenom, đakuzijem i saunom
Fitnes centar sa teretanom
Usluge salona lepote
Auto perionica
Aerodromski transfer
Iznajmljivanje automobila sa mogućom uslugom vozača
Centalna klimatizacija
Mini bar
Posluga u sobi
Ekspresna usluga vešeraja i hemijskog čišćenja
Čuvanje dece
Elektronski sef
LCD TV
Besplatan bežični internet
Luksuzni apartmani imaju đakuzi kade
Prezident apartman ima terasu tačno iznad ulaza u hotel
Besplatan parking

Premier Prezident Hotel, Sremski Karlovci slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U strogom centru Sremskih Karlovaca, u neposrednoj blizini Bogoslovije Svetog Arsenija, nalazi se Premier Prezident Hotel, koji se baroknim stilom u kome je građen savršeno uklapa u klasicističku arhitekturu, atmosferu i duh ovog bajkovitog vojvođanskog gradića. Eksterijer i enterijer hotela čine stilsko jedinstvo i plene raskošnim detaljima i luksuznim rešenjima, budeći radoznalost i estetska čula svih posetilaca.

Hotel se nalazi na izuzetno povoljnom mestu, svega 10-ak km od Novog Sada i oko 80 km od srpske prestonice Beograda, pružajući mogućnost za bajkovito bekstvo sa bučnih i stresnih gradskih ulica, a u isto vreme zadržavajući laku dostupnost velikim poslovnim centrima. Ukoliko želite da pružite sebi jedno potpuno nesvakidašnje iskustvo i opuštanje, vreme provedeno u našim sobama i apartmanima vratiće vas u minule epohe XVIII veka.

Soba za 2 osobe

Provedite nezaboravane trenutke okruženi prefinjenim detaljima, plemenitim materijalima i potpunim komforom u jednoj od 12 soba namenjenih romantičnim, porodičnim ili poslovnim putovanjima. Sve ove potpuno klimatizovane sobe uživaju u natprosečnoj visini naših plafona koja je jedan od osnovnih preduslova plemenitog prostora uređenog po barkonim pravilima. Takođe, bez obzira na to da li želite da uživate u izboru od 9 soba sa prostranim kraljevskim ležajem ili vašem putovanju više odgovara neka od 3 sobe sa dva pojedinačna kreveta, u svima ćete moći da se potpuno odmorite i opustite.

Uz uzglavlja kreveta nalaze se dekorativni detalji poput barokno osmišljenog telefona ili časovnika, kao i lampe na natkasnama, koje su samo mali deo raskošnog osvetljenja ovih soba čije je jezgro kristalni luster sa nizom svetlosnih vinjeta na zidovima. Unikatani dizajn i posvećenost detaljima, prirodni materijali i pažljivo odabrane boje učiniće vaš boravak i odmor u ovim sobama jedinstvenim iskustvom.

Vaš komfor upotpuniće i raznovrsne hotelske usluge, kao i 24-časovna posluga u sobi. Na raspolaganju su vam raskošna kupatila sa tuš kabinama, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, mekanim peškirima i fenom za kosu. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV, dnevnu štampu, omiljene sajtove i društvene mreže, jer je kompletan hotelski kompleks pokriven besplatnom, bežičnom internet konekcijom.

Kompletnom ugođaju i komforu doprinose i visoki prozori ili balkoni sa pogledom na jedinstvenu panoramu Sremskih Karlovaca, a jutarnju kafu možete popiti i u našem salonu, ili dan započeti pod budnim okom naših fitnes trenera, uz sprave za vežbanje i zatvoreni bazen.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@premierprezidenthotel.com

Ekskluziv sobe za 2+1 osobu

Tri ekskluziv sobe savršene su za romantična bekstva i jednistvene prilike. Sve su centralno klimatizovane i obogaćene baroknim detaljima i pažljivo odabranim bojama. Uživajte u raskoši prostranog kraljevskog kreveta sa bogato dekorisanim rezbarijama na uzglavlju i izvanrednoj komunikativnosti ovih soba, koje svojom prostranošću dozvoljavaju i unošenje dodatnog kreveta bez ikakve promene u komforu.

Ekskluziv sobe imaju jedinstvenu prednost natprosečne visine plafona koja je i prvi preduslov baroknog stila. Raskošno osvetljenje komponovano je između kristalnih lustera i svetlosnih vinjeta na zidovima, pa atmosferu možete prilagoditi svom raspoloženju.

Enetrijer ovih soba oplemenjen je prirodnim materijalima i unikatnim, pažljivo odabranim komadima nameštaja koji će vam pružiti sav komfor, a potpunom ugođaju doprineće i velika ogledala, i nezaobilazni veliki barokni portreti u zlatnim ramovima. Naravno, na raspolaganju su vam luksuzna kupatila sa tuš kabinama, mekanim peškirima, fenom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV, dnevnu štampu, omiljene sajtove i društvene mreže, jer je kompletan hotelski kompleks pokriven besplatnom, bežičnom internet konekcijom.

Savršenom ugođaju i komforu doprinose i balkoni sa pogledom na jedinstvenu panoramu Sremskih Karlovaca, a jutarnju kafu možete popiti i u našem salonu, ili dan započeti pod budnim okom naših fitnes trenera, uz sprave za vežbanje i zatvoreni bazen. Unikatani dizajn i posvećenost detaljima, prirodni materijali i pažljivo odabrane boje učiniće vaš boravak i odmor u ovim sobama jedinstvenim iskustvom, koje upotpunjuju raznovrsne usluge i 24-časovna posluga u sobi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@premierprezidenthotel.com

VIP apartman za 2+2 osobe

Sasvim posebnu i jedinstvenu celinu čini ovaj prostrani, centralno klimatizovani VIP apartman namenjen svima koji žele potpuni komfor, privatnost i mir kao preduslov svakog putovanja. U ovom predivnom prostoru provešćete nezaboravne trenutke sa porodicom ili posebno dragom osobom okruženi prefinjenim detaljima, plemenitim materijalima i svedenim bojama.

Natprosečna visina svodova, kristalni lusteri i svetlosne vinjete čine ovaj apartman raskošno osvetljenim, pa tako atmosferu možete u potpunosti podrediti sopstvenom raspoloženju. Spavaći deo apartmana opremljen je prostranim kraljevskim krevetom sa bogatim rezbarijama na uzglavlju i dekorativnim detaljima poput veoma zanimljivog časovnika ili barokono osmišljenog telefona, a pažljiv odabir nameštaja jedinstvenog dizajna pružiće vam pravi užitak i mogućnost da se sasvim raspremite i raskomotite.

Tu je i stilski salon sa foteljama i tabureima okupljenim oko stočića, kao stvoren za šolju čaja uz dnevnu štampu, knjigu ili LCD TV. Ovaj plemeniti prostor ima mogućnost dodavanja dva pomoćna ležaja koji neće poremetiti njegovu unutrašnju harmoniju. Njegov enterijer se posebno izdvaja po replici čuvenog portreta Marije Antoanete. Takođe, radi brze komunikacije, nezaobilaznih sajtova i društvenih mreža, u čitavom hotelu dostupna je besplatna, bežična internet konekcija.

Unikatani dizajn i posvećenost detaljima, prirodni materijali i pažljivo odabrane boje učiniće vaš boravak i odmor u ovom VIP apartmanu jedinstvenim iskustvom. Vaš komfor upotpuniće i raznovrsne hotelske usluge, kao i 24-časovna posluga u sobi. Sastavni deo apartmana je i raskošno kupatilo sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, mekanim peškirima i fenom za kosu.

Jutarnju kafu možete popiti i u našem salonu “Luj XIV”, ili dan započeti pod budnim okom naših fitnes trenera, uz sprave za vežbanje i zatvoreni bazen. Takođe, potpuni mir i relaksaciju uz raznovrsne masaže možete potražiti u našem spa i wellness centru, a naše osoblje izaći će u susret svakoj vašoj želji.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@premierprezidenthotel.com

Premier Prezident apartman za 2 osobe

 Pravom hedonističkom odmoru i prefinjenom ukusu naših gostiju namenjen je ovaj centralno klimatizovan prostor čiju posebnu dekorativnu vrednost čine kameni zidovi, zlatni arsitokratski detalji i pažljivo odabrani komadi nameštaja jedinstvenog dizajna i obrade. Ovaj apartman pružiće vam sasvim jedinstveno iskustvo raskoši i luksuza u samom srcu Sremskih Karlovaca.

Natprosečna visina svodova, kristalni lusteri i svetlosne vinjete čine ovaj apartman raskošno osvetljenim, a atmosferu možete u potpunosti podrediti sopstvenom raspoloženju. Spavaći deo opremljen je prostranim kraljevskim krevetom sa bogatim rezbarijama na uzglavlju i dekorativnim detaljima poput veoma zanimljivog časovnika ili barokono osmišljenog telefona, a pažljiv odabir nameštaja jedistvenog dizajna pružiće vam pravi užitak i mogućnost da se sasvim raspremite i raskomotite. Ipak, pravo hedonističko srce ovog apartmana čini prostor sa hidromasažnom đakuzi kadom u sasvim jedinstvenom ambijentu velikih zidnih ogledala i kamenih zidova, pa svaki trenutak proveden ovde možete pretvoriti u relaksirajući raj ili obradovati dragu osobu prefinjenim poslasticama i bocom šampanjca.

Kompletan ugođaj upotpuniće i 24-časovna posluga, kao u raznovrsni hotelski servisi. Sastavni deo apartmana je raskošno kupatilo sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, mekanim peškirima i fenom za kosu. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV, dnevnu štampu, omiljene sajtove i društvene mreže, jer je kompletan hotelski kompleks pokriven besplatnom, bežičnom internet konekcijom. Jutarnju kafu možete popiti i u našem salonu “Luj XIV”, a dan započeti pod budnim okom naših fitnes trenera, uz sprave za vežbanje i zatvoreni bazen. Ovaj apartman je jedinstven u našem hotelskom kompleksu i po svojoj terasi koja izlazi tačno iznad ulaza u hotel, pa tu možete uživati u lepom vremenu, uz neponovljiv pogled na panoramu Sremskih Karlovaca.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@premierprezidenthotel.com

Prezident apartman za 2 osobe

Najeksluzivnija ponuda Premier Prezident hotela je upravo ovaj kraljevski apartman, koji će vas ostaviti bez daha svojim raskošnim enterijerom i fantastičnim pogledom na Sremske Karlovce. Natprosečna visina svodova ostvarena ovde uz raskošno osvetljenje kritalnih lustera i svetlosnih vinjeta omogućili su da kraljevski rad i stilski elementi poput versajskih, dobiju pun sjaj i visoku funkcionalnost dostojnu velikih baroknih dvorova.

U spavaćem delu Prezident apartmana očekuje vas prostran kraljevski krevet sa elegantnim i raskošnim rezbarijama na uzglavlju, a sa replike čuvenog porteta u zlatnom ramu dočekaće vas dostojanstvena figura samog “Kralja Sunca” (Luja XIV) koji je nedostižna inspiracija čitavog našeg hotela i stalni podsetnik na tretman koji će vas pratiti na svakom koraku. Hedonističko težište vašeg boravka stavljeno je u sasvim autentičan prostor sa hidromasažnom đakuzi kadom, zidnim ogledalima i kamenim zidovima, pa svaki trenutak dokolice možete pretvoriti u luksuzno iskustvo potpunog opuštanja, ili prirediti romantično veče uz šampanjac, jagode i poslastice po vašem izboru.

Na raspolaganju vam je raskošno kupatilo sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, mekanim peškirima i fenom za kosu. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV, dnevnu štampu, omiljene sajtove i društvene mreže, jer je kompletan hotelski kompleks pokriven besplatnom, bežičnom internet konekcijom. Uz sve ovo, prvu jutarnju kafu možete popiti i u našem salonu, i dan započeti pod budnim okom naših fitnes trenera, uz sprave za vežbanje i zatvoreni bazen.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@premierprezidenthotel.com

Premier Prezident Hotel

U sklopu Premier Prezident Hotela nalazi se i Lounge bar “Luj XIV”, gde ćete moći da uživate u kafi, omiljenom piću ili raznovrsnim poslasticama u sasvim jedinstvenom ambijentu koji nagalašavaju replike čuvenih barkonih slika, portreta i nezaobilaznog simbola baroka – zidnih ogledala. Naš hotel može postati i luksuzni dekor za vaše specijalne proslave i bajkovita venčanja, ali i poslovne sastanke, seminare i druge važne prilike.

Naš posvećeni tim pomoći će vam da besprekorno organizujete bilo koji značajni događaj, a na raspolaganju su vam balska dvorana sa kapacitetom od 150 mesta, u izuzetno uređenom prostoru sa raskošnim lusterima i baroknim slikama, ali i najsavremenijom opremom. Za intimnija okupljanja ili sastanke, možete rezervisati VIP salu i uživati u potpunoj privatnosti ovog elegantnog i bogatog enterijera opremljenog svom tehničkom podrškom koja vam može biti potrebna.

Nakon napornih sastanaka, dana provedenog u razgledanju ljupkih Karlovaca ili šetnje po Stražilovu, obavezno se opustite i relaksirajte u svedenom ambijentu našeg spa i wellness centra, gde možete uživati u hidromasažnom đakuziju ili sauni, opustiti se u sigurnim rukama naših fizioterapeuta, koristiti teretanu ili zatvoreni bazen za plivanje, a tu je i salon lepote. Kod nas će vas dočekati stalno otvorena recepcija i osoblje koje će izaći u susret svim vašim željama i potrebama. Na vaš zahtev možemo organizovati usluge aerodromskog transfera, iznajmiljivanja automobila sa uslugama vozača ili bez njih, a ukoliko kod nas dolazite sopstvenim prevozom, tu je naš parking.

 hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6

Video prezentacija smeštaja Premier Prezident Hotel

Sremski Karlovci


Na desnoj obalo Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Grad u kojem živi svega desetak hiljada stanovnika predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture. Zbog svoje zanimljive arhitekture često ga nazivaju i „grad muzej“. Ovo je grad u kojem je vreme stalo i koji podseća na neka davna lepša vremena, a priča o njemu svakako počinje na Centralnom trgu koji krase mnoga istorijska i kulturna zdanja, svako je staro više od 100 godina i svako ima svoju priču.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sremski Karlovci
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments