Planinska kuća Čola :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Planinska kuća Čola

Vrsta: Planinska kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
cola.elektrika@gmail.com

Telefon: +381 64 8267 308

Pogodnosti

Kuća je locirana na samoj obali jezera
Veliko dvorište
Prekrasan pogled na jezero
Letnja terasa nad jezerom
Ozidani roštilj
Dečije igralište
Grejanje
Na raspolaganju su Vam ležaljke na terasi, planinski bicikli, pedalina za vožnju po jezeru i kajaci
Kamin na drva
Odlično opremljena kuhinja sa trpezarijom
TV sa Total TV satelitskim kanalima
Obezbeđen besplatan parking prostor za više vozila

Planinska kuća Čola, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Planinska kuća Čola nalazi se u prekrasnim Zaovinama, u srcu Tare. Prelep polged na jezero, tiha okolina i zatalasane padine mistične planine, prava su prilika za odmor proveden u očuvanom okruženju i dodiru sa prirodom. Naši cenjeni gosti imaju na raspolaganju i ležaljke na terasi, planinske bicikle, pedalinu za vožnju po jezeru i kajake da upotpune svoj odmor i sa rekreacijom.

Planinska kuća Čola udaljena je desetak minuta vožnje od Mitrovca, gde je dečije odmaralište, nekoliko restorana i prodavnica, te lovački dom. Bajina Bašta udaljena je na oko 30 kilometara, sa predivnim Perućcem i između. Ova tradicionalna, planinska brvnara okružena je svojim dvorištem, sa klupama i stolovima gde možete uživati u kafama i druženju, a na velikoj natkrivenoj terasi je i ozidani roštilj. Mališani imaju i lepo uređeno igralište sa drvenim penjalicama i krovom. U dvorištu ima i dovoljno mesta za parkiranje više vozila.

Vikendica za 11 osoba

Topla planinska kuća, prirodni materijali i tradicionalni načini gradnje idealni su za odmor na Tari u bilo koje doba godine. Ova velika, udobna kuća namenjena je uživanju u velikom društvu, porodicama ili parovima koji uživaju u zajedničkim putovanjima.

Zima na Tari je poseban doživljaj, a romantičnoj, prirodnoj atmosferi doprinosi i otvoreni kamin sa uvek spremnim drvima. Na spratu se nalaze četiri spavaće sobe, dve opremljene francuskim ležajevima, jedna sa dva odvojena kreveta i jedna porodična soba sa francuskim ležajem i pojedinačnim krevetom.

Donji sprat zauzima veliki, otvoreni dnevni boravak namenjen druženju, odmoru i uživanju u zajedničkim trenucima. Uz to, udobna garnitura može se razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe. Velika, potpuno opremljena kuhinja ima svoju elegantnu trpezariju, a uz roštilj u dvorištu možete uživati u svim specijalitetima i pripremi hrane na otvorenom. Na raspolaganju vam je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Kako ne biste propustili važne utakmice ili poneki film, tu je i TV sa Total TV satelitskim kanalima. Planinska okolina i veliko dvorište namenjeni su vašem uživanju, a terasa se nalazi iznad same površine jezera.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: cola.elektrika@gmail.com

smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3 smeštaj4 smeštaj5 smeštaj6 smeštaj7

Planinska kuća Čola

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
  1. Srdjan

    Postovani, koja je cena najma za ovu kucu?

  2. Mónika Tot

    Postovani
    Interesuje me cena najma kuce u julu

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments