Pansion Obradović :: Moravički okrug :: Katići

Osnovni podaci

Ime: Pansion Obradović

Vrsta: Pansion

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Katići, Moravički okrug

E-mail:
pansionobradovic@gmail.com

Sajt:
www.selo-turizam.com

Telefon: +381 32 5873 307

Telefon: +381 64 32 10 490

Telefon: +381 64 31 28 287

Pogodnosti

Čista i zdrava sredina, na idealnoj nadmorskoj visini od 1000 metara

TV

Sala za ručavanje

Sauna i hidro kada

Otvoreni bazen

Dečije igralište

Teretana

Besplatni Wi-Fi

Besplatan parking

Pansion Obradović, Katići slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Pansion Obradović, sa tradicijom dugom 30 godina, nudi Vam ekskluzivan odmor u blizini mesta Katići, pod sloganom ”Udahnite Mučanj”. Ovaj predeo je nezaobilazan u turističkoj ponudi Srbije kada je u pitanju seoski turizam. Atraktivnost prirode, potpuno čista i zdrava sredina, na idealnoj nadmorskoj visini od 1000 metara, uvrstili su ovu lokaciju u najlepše banje Srbije.

Iznad Katića uzdiže se Mučanj, planina sa čijih visova od preko 1500 metara prostire veličanstven pogled na sve strane. Na njegovom vrhu nalazi se Savina voda koja je izuzetno posećena tokom cele godine, jer je u narodnom verovanju i predanju poznata kao vrlo lekovita.

Apartman Gradina za 3 osobe

1 2 3 4 5 6 7

Apartman Breza za 3 osobe

1 2 3 4 5 6

Apartman Vodice za 3 osobe

1 2 3 4 5

Apartman Šanac za 4 osobe

1 2 3 4 5 6

Apartman Mučanj za 5 osoba

1 2 3 4 5 6 7 8

Pansion Obradović

U podnožju Mučnja, na izvorištima reke Grabovice, nalazi se crkva Sv. Nikole, poznata kao Bela crkva, zadužbina despota Stefana Lazarevića, značajan arhitektonski spomenik čije freske prekrivaju sve unutrašnje zidne površine i značajne su kulturno-istorijske i umetničke vrednosti. Takođe, u samom mestu je izvorište Malog Rzava, a u blizini izvorišta i reka Grabovice i Velikog Rzava. Sve ove reke su bogate potočnom pastrmkom, bistre i čiste, a njihovi tokovi i kanjoni odvešće vas u svet bajke.

Pansion Obradović spada u smeštaje prve kategorije, nudi apartmane sa kupatilom, TV-om, kaminom, a tu su i sala za ručavanje, otvoreni bazen, dečije igralište, teretana, kao i mala biblioteka za goste. Uz to, čitav kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a oni koji dođu svojim kolima imaće i obezbeđen parking.

Želja nam je da goste oduševimo kako vrhunskom uslugom osoblja i samog smeštaja koji nudimo, tako i neprocenjivim okruženjem koje je sinonim za mir, zdravlje, čist i svež vazduh.

1 2 3 4 5 6 7

Katići


Jedno od najlepših sela u Srbiji – Katići, nalazi se 20-ak km od Ivanjice koja se smestila u ljupkoj dolini okruženoj planinama čiji se najviši vrhovi dižu čak do 1900 metara. Čitav ovaj kraj nekada je bio granica između austrijskog i osmanskog carstva, a sada je povezan lepim putevima i pristupačan iz svih pravaca. Specifične geografske karakteristike i nadmorska visina, zatalasani proplanci koji liče na obronke Zlatibora, ali i guste šume čine ovaj kraj blagotvornim i okrepljujućim mestom i “ponovo pronađenim rajem”.


Pročitajte više

Moravički okrug


Žila kucavica moravičkog okruga, kao što joj i samo ime kaže je Zapadna Morava. U ovu oblast ona ulazi u blizini Ovčar banje, prolazi kroz najveći priverdni i kulturni centar oblasti Čačak, i dalje teče ka Raškoj oblasti. Inače, 210km dugačka Zapadna Morava nastaje spajanjem Golijske Moravice i Ćetinje u Požeškoj kotlini.


Pročitajte višePročitajte više - Katići
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments