Odmaralište Podrinje :: Zapadna Srbija :: Banja Koviljača

Osnovni podaci

Ime: Odmaralište Podrinje

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Banja Koviljača, Zapadna Srbija

E-mail:
sales@hotelpodrinje.rs

Sajt:
www.hotelpodrinje.rs

Telefon: +381 15 820 022

Mobilni: +381 62 94 72 815

Pogodnosti

Odmaralište se nalazi u centru Banje Koviljače, u parku, na mestu nekadašnjeg hotela
Kafana i restoran u okviru odmarališta
Bazen
Sala za konferencije
Mogućnost uplate doručka, polupansiona i punog pansiona
Masaže i usluge wellness-a u obližnjoj Specijalnoj bolnici (uz doplatu)
Besplatan bežični internet (na I spratu)
Grejanje tokom zime
Obezbeđen parking

Odmaralište Podrinje, Banja Koviljača slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Na samo pet minuta vožnje od Etno sela Sunčana reka nalazi se odmaralište Podrinje. Smešteno je u centru Banje Koviljače, u banjskom parku, okružen mirisom lipe i rascvetalih ruža. Inače, ovo odmaralište predstavlja i jedan od simbola Banje Koviljače, a nalazi se na mestu gde je 1910-te godine podignut istoimeni, prvi hotel.

U sklopu odmarališta pored udobnih soba i apartmana postoji još i kafana i restoran sa baštom, bazen, konferencijska sala koja se može uzeti u poludnevni ili celodnevni zakup. Za one kojima je potrebno više relaksacije moguće je uz doplatu dobiti masažu i usluge wellnessa u Specijalnoj bolnici koja se nalazi na samo 200 metara od odmarališta.

Soba za 2 osobe

U okviru odmarališta Podrinje postoje ukupno 23 sobe za dve osobe. Od toga 18 na prvom renoviranom spratu (10 sa odvojenim krevetima i 8 sa bračnim krevetima), kao i još 5 soba sa odvojenim krevetima na preostala tri sprata. Ovde svoj privremeni dom može naći par ili dvoje prijatelja koji su odlučili da se pridruže prijatnoj atmosferi u Banji Koviljači.

Divno osunčane sobe privlače veliki broj turista svake godine i u svako doba godine. U toku zimskih meseci možete se opustiti uz grejanje koje u svakoj od soba temperaturu dovodi do optimalne, a hladnoću nećete ni osetiti. Besplatan internet dostupan je u sobama samo na prvom spratu, koje su kompletno renovirane. Svaka od soba na svim spratovima ima zasebno kupatilo koje je kompletno opremljeno.

Cena za dvokrevetnu sobu na I spratu je 3.700 RSD po noćenju, dok je cena sobe sa ostalim spratovima 1.000 RSD.
Za više informacija u vezi cena, obroka, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sales@hotelpodrinje.rs

Soba za 3 osobe

Ukupno čak 51 soba u odmaralištu Podrinje može da ugosti manju porodicu ili troje prijatelja. Sve ove sobe se nalaze na drugom, trećem i poslednjem spratu, što znači da nisu još uvek renovirane. Ali, i pored toga pružaju izuzetnu udobnost gostima, uz sve neophodne sadržaje koje imaju. Tu su prostrani i udobni kreveti sa kvalitetnom i čistom posteljinom. Svaka od soba ima posebno kupatilo koje je kompletno opremljeno i ima celokupnu sanitariju. Takođe, tokom zimskih dana obezbeđeno je grejanje.

Cena za trokrevetnu sobu na višim spratovima iznosi 1.500 RSD.
Za više informacija u vezi cena, obroka, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sales@hotelpodrinje.rs

Apartman za 3 osobe

Ukupno 6 trokrevetnih apartmana nalaze se na višim spratovima odmarališta. Namenjeni su za manje porodice ili troje prijatelja. Odvojena spavaća soba u kojoj se nalaze udobni ležajevi sastavni je deo ovih apartmana, a možda i najbitniji budući da mir i udobnost spavanja u odvojenoj sobi nisu lako uporedivi sa bilo kojim drugim komforom. Ovde postoje jedan bračni i jedan odvojeni krevet, a tu su naravno i noćni stočići sa lampama za ljubitelje noćnog čitanja.

U svim apartmanima obezbeđeno je grejanje preko zime te stoga nećete imati problema sa hladnoćom. Uz sve ovo, svaki od apartmana ima potpuno opremljeno zasebno kupatilo sa kompletnom sanitarijom.

Cena za trokrevetni apartman na višim spratovima iznosi 2.400 RSD.
Za više informacija u vezi cena, obroka, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sales@hotelpodrinje.rs

Apartman za 4 osobe

Dva novouređena i savremeno opremljena apartmana čekaju vas na prvom spratu odmarališta Podrinje. Ovde se veoma udobno mogu smestiti porodice ili grupe od četvoro prijatelja.

Kreveti su potpuno opremljeni posteljinom koja je čista i mirišljava. Osim toga, tu su i noćni stočići sa lampama za one koji vole da čitaju do kasno u noć. Na raspolaganju vam je i sto na kome možete odložiti neophodnosti za koje želite da su vam pri ruci. U zimskim mesecima tu je grejanje. Pošto su smešteni na renoviranom I spratu ovi apartmani imaju i pristup besplatnom bežičnom internetu kojim se možete služiti bilo zbog posla ili razonode. Kupatilo opremljeno celokupnom sanitarijom naravno sastavni je deo oba apartmana za 4 osobe.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sales@hotelpodrinje.rs

O smeštaju Odmaralište Podrinje

U prelepom vrtu ispred odmaralište Podrinje možete se relaksirati, popiti kafu ili upoznati ostale posetioce. U predvinom zelenilu osetićete se kao da nikada ne želite da se vratite gradskoj vrevi i buci.

Uz dogovor je moguće organizovati i različite programe poput muzičkog programa, pešačenja, vožnje fijakerom i splavenja, posete manastirima, itd. Na vama je samo da dođete do Banje Koviljače, a onda počinje uživanje. Za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen i parking prostor.

Inače, sobe na I spratu odmarališta su kompletno renovirane sa novim nameštajem i pristupom Wi-Fi nternetu, dok na preostala tri sprata nema interneta, a i one čekaju na renoviranje koje će svakako uslediti.

Banja Koviljača


Ruski pisac Čehov je rekao: „Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu.“ Ozdravljenje, poboljšanje zdravstvenog stanja, olakšanje tegobe, sve su to razlozi zbog kojih posetioci dolaze u Banju Koviljaču. Međutim, često je ono što nose sa sobom kada iz nje odlaze, više nego što su očekivali i čemu su se nadali.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte višePročitajte više - Banja Koviljača
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments