Odmaralište Crvenog krsta Bačka Palanka :: Bačka :: Bačka Palanka

Osnovni podaci

Ime: Odmaralište Crvenog krsta Bačka Palanka

Vrsta: Odmaralište

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Bačka Palanka, Bačka

E-mail:
office@ckbap.org.rs

Sajt:
www.ckbap.org.rs

Telefon: +381 65 837 837 8

Telefon: +381 60 64 22 980

Telefon: +381 64 64 22 987

Pogodnosti

Kamp se nalazi u prirodnom rezervatu Bagremara
Škole u prirodi
Edukativne i kreativne radionice
Pripreme sportista
Sportski tereni
6 soba ukupnog kapaciteta 46 mesta
Biblioteka
Sala za odmor
TV sala
Besplatan parking
Besplatan Wi-Fi

Odmaralište Crvenog krsta Bačka Palanka, Bačka Palanka slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Specijalni rezervat prirode „Bagremara“ nalazi se u zapadnoj Bačkoj, severno od naselja Bačka Palanka. Ovo je jedino mesto u Srbiji gde raste zaštićena biljna vrsta kukurjak. Rezervat je namenjen isključivo za naučno-istraživački rad i ekološki turizam.

U rezervatu živi 70 vrsta ptica od kojih 30 tu pravi gnezda. Utvrđene su i 93 vrste insekata. U njegovoj neposrednoj blizini nalazi se Odmaralište crvenog krsta Bačka Palanka. Tu se organizuju seminari, škole u prirodi, edukativne i kreativne radionice, kampovi, kao i pripreme sportista.

Postoji mogućnost i posete ergeli Karađorđevo, zatim upoznavanje obale Dunava, obilazak stare sremske kuće u Neštinu, obilazak Fruškogorskih manastira, poseta Čelarevu i dvorcu Dunđerskih, kao i muzeju piva.

6 soba ukupnog kapaciteta 46 mesta

Odmaralište Crvenog krsta Bačka Palanka u Bagremari raspolaže sa 6 soba ukupnog kapaciteta 46 mesta, dve sale kapaciteta po 50 mesta sa pratećom tehnikom, biblioteka, sala za odmor i TV sala, teren za mali fudbal, streličarstvo, stoni tenis, basket, teren za boćanje, biciklistička staza „Krug Bagremova“…  Sve sobe opremljene su sopstvenim kupatilom, modernim sistemom grejanja, a ceo objekat odmarališta je pokriven besplatnim bežičnim internetom.

Odmaralište Crvenog krsta Bačka Palanka u Bagremari moguće je izvršiti rezervacije za minimum 12 osoba, a maksimum 46 osoba. U ponudi imamo noćenje, noćenje sa doručkom, polu pansion i pun pansion uz predhodnu rezervaciju.

1 2 3

Odmaralište Crvenog krsta Bačka Palanka

1 2 3 4 5 6

Bačka Palanka


Bačka Palanka Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Bačkoj Palanci? Sajt Leto u Grčkoj Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Bačkoj Palanci. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte višePročitajte više - Bačka Palanka
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments