Lozanjska terasa :: Moravički okrug :: Lozanj

Osnovni podaci

Ime: Lozanjska terasa

Vrsta: Seosko domaćinstvo

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Lozanj, Moravički okrug

E-mail:
zokagm@gmail.com

Sajt:
www.bezimoizgrada.rs

Mobilni: +381 64 63 55 003 (Zorica Radojković)

Pogodnosti

Veliko zajedničko dvorište i vrt
Blizina šumskih staza i reke
Dve zajedničke, natkrivene terase
Otvoreni bazen sa ležaljkama
Mogućnost pansionske ishrane
Domaće namirnice
Mogućnost čuvanja ovaca
Mogućnost branja malina i pravljenja soka i slatka
Mogućnost organizaciije lova
Mogućnost vožnje traktora
Mogućnost košenja električnom kosilicom
Frizbi, badminton u dvorištu
Mini biblioteka
Besplatan bežični internet
Besplatan parking

Lozanjska terasa, Lozanj slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Lozanjska terasa je nevelika, ali lako prepoznatljiva jedinica za odmor i beg od savremenog užurbanog načina života, koju su Radojkovići adaptirali uz staru porodičnu kuću, a koja je kako komšije i prijatelji kažu, ulepšala je čitavo selo Lozanj. Ono je okruženo prelepom prirodom, a nalazi se u srcu Šumadije, na padinama Suvobora, nedaleko od vrha Rajac, a dovoljno daleko od gradske buke i vreve. Nedaleko od Lozanja nalazi se manastir Savinac, Ravna gora, etno selo Koštunići, manastir Vracevšnica i druga zanimljiva mesta.

U prelepom ambijentu, ispunjenom cvećem, zelenom travom i koji je sa svih strana okružen drvećem gosti Lozanjske terase mogu uživati u raznim aktivnostima. Tu su mali bazen sa ležaljkama, odlično osveženje tokom vrelih letnjih dana, a uz to, šetnja po jednom od mnogih obližnjih šumskih puteva godiće vašem zdravlju i kondiciji.

Tokom juna i jula, zajedno sa ljubaznim i predusretljivim domaćinima Lozanjske terase možete brati i na licu mesta jesti crvene maline, ili uz stručnu pomoć domaćina praviti ukusan sok ili slatko. Na reci Dičini možete pecati, u šumi sakupljati miomirisne vrganje, a ukoliko želite da se oprobate u čuvanju ovaca, ljubazni domaćini će vam to rado omogućiti.

Soba za 2 osobe

Jedina dvokrevetna soba (Kamin soba) u sklopu Lozanjske terase smeštena je u zasebnom objektu i predstavlja ljupko i romantično gnezdašce za par rad da se odmori od uzavrele gradske energije i potpuno posveti čarima prirode i uživanju. Ova prostrana soba opremljana je bračnim krevetom sa mekanom i lepom posteljinom, a tu su i stočić, lampa, kao i dovoljno mesta za odlaganje odeće i stvari. Tu je i uredno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i peškirima.

Gosti ove dvokrevetne sobe imaće posebnu čast i privilegiju da u toku zimskih meseci uživaju u mirisu i toplini vatre koja će plamsati u njihovom sopstvenom kaminu. Ispred kućice u kojoj se soba nalazi postoji i natkrivena terasica sa stolom i klupicama, gde mogu uživati u intimnim razgovorima, svojim obrocima, u cvrkutu ptica i pogledu na razigrano zelenilo dvorišta. Uz, sve ovo, posetiocima je na raspolaganju i besplatni bežični internet.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: zokagm@gmail.com

Soba za 3 osobe

Zelena soba Lozanjske terase, zrači veselim ambijentom i savršeno se uklapa u seosku atmosferu čije je deo. Biće odličan privremen dom i mesto za odmor grupi prijatelja ili manjoj porodici. Veliki bračni krevet, kao i zasebni krevet, svaki sa mekanom i lepom posteljinom omogućiće im dobar san, a tu su i noćni stočići, lampe, dovoljno mesta za odlaganje garderobe, kao i sve one sinice koje jedan smeštaj čine udobnim.

Gosti ove trokrevetne sobe imaju zasebno kupatilo sa tuš kabinom. U časovima odmora naši gosti mogu uživati i u nekom od sadržaja koji im je na raspolaganju zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: zokagm@gmail.com

Soba za 4 osobe

Veliku porodicu ili grupu prijatelja koji u Lozanjsku terasu dolaze da se dobro odmore od gradskog ludila i uživaju u laganom seoskom životu, obradovaće ambijent i sadržaji Crvene sobe, jedine četvorokrevetne u ovom smeštaju. Tu su veliki bračni krevet i dva zasebna, od kojih je jedan na sprat. Tu je dovoljno mesta za odlaganje garderobe, kao i sve one sitnice koje jedan smeštaj čine udobnim i jedinstvenim.

Deo ovog smeštaja je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom. U časovima odmora naši gosti mogu uživati i u nekom od sadržaja koji im je na raspolaganju zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: zokagm@gmail.com

O domaćinstvu Lozanjske terase

U okviru dvorišta Lozanjske terase možete se zabavljati igrajući frizbi ili badmintnon, a oni koji traže malo veći izazov, mogu, ukoliko to žele, pokositi čitavo dvorište. U dogovoru sa lokalnim lovačkim udruženjem moguće je organizovati odlazak u lov na fazane, zečeve, lisice ili divlje svinje. Gostima je, u okviru Lozanjske terase na raspolaganju mini biblioteka koja broji oko 150 naslova razlčitih žanrova za sve uzraste. Još jedan izazov za vas može predstavljati vožnja traktora.

Na galeriji Lozanjske terase možete se jednostavno pružiti u mrežastu ležaljku, omiljeno mesto za odmor jedne od najboljih rukometašica na svetu, Andree Lekić, a tu su i klupe i stolovi, kao i još jedna prelepo uređena i natkrivena terasa.

Domaćini su svojim gostima omogućili pun pansion, a u svim jelima se koriste namirnice najboljeg kvaliteta, koje su uglavnom proizveli oni sami. Specijaliteti koje prave, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Gosti koji dolaze svojima automobilima mogu biti bezbrižni,budući da im je obezbeđen besplatan parking.

Lozanj


Na svega 20-ak kilometara od Gornjeg Milanovca, u srcu Šumadije, okruženo brdima i šumama, nalazi se raštrkano selo Lozanj, pravo malo utočište od gradske vreve, buke, gužve i svakodnevnog stresa. Selo se deli na Gornji i Donji kraj, a u sredini postoji mesto Sastanak ili Porta, gde se stanovništvo, kao što samo ime kaže, okuplja da se počasti, druži ili razmeni vesti. U blizini sela protiče rečica Dičina, koja izvire na južnim padinama planine Suvobor, teče 35km, a zatim se uliva u reku Čemernicu, pritoku Zapadne Morave.


Pročitajte više

Moravički okrug


Žila kucavica moravičkog okruga, kao što joj i samo ime kaže je Zapadna Morava. U ovu oblast ona ulazi u blizini Ovčar banje, prolazi kroz najveći priverdni i kulturni centar oblasti Čačak, i dalje teče ka Raškoj oblasti. Inače, 210km dugačka Zapadna Morava nastaje spajanjem Golijske Moravice i Ćetinje u Požeškoj kotlini.


Pročitajte višePročitajte više - Lozanj
  1. Miladin

    Predivno mesto,predivni ljudi.Ko voli prirodu, neće pogrešiti.Veliki pozdrav za Kosu, Radeta i Zoricu. Dolazim ponovo.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments