Lepo Mesto :: Šumadija :: Lisine

Osnovni podaci

Ime: Lepo Mesto

Vrsta: Motel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Lisine, Šumadija

E-mail:
radovanstojanovic60@gmail.com

Sajt:
www.lepomesto.rs

Telefon: +381 64 286 08 75

Pogodnosti

Motel se nalazi u blizini vodopada Veliki Buk i Resavske pećine
Organizacija izleta i obilazaka
Restoran tradicionalne kuhinje
Porodični podrum pića, rakije i vina
Ambijentalna terasa
Aperitiv bar
Sala za doručak
Doručak, polupansion ili pun pansion
TV sa satelitskim kanalima
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking

Lepo Mesto, Lisine slike i cene za smeštaj Srbija 2020

U najlepšim predelima Resavskog kraja, nadomak Lisina, nalazi se kompleks Lepo Mesto – koje u potpunosti zaslužuje svoje ime i osmišljeno je tako da vam pruži kompletno uživanje. U blizini Resavske pećine i vodopada Veliki Buk, naš motel je na idealnoj lokaciji za aktivan odmor proveden u šetnji, vožnji bicikla i neposrednom dodiru sa prirodom.

U samom srcu smeštaja Lepo Mesto postoji i restoran prave hrane za dušu i telo. Vedar i prijatan ambijent, miris domaće pogače i izvrstan izbor tradicionalnih specijaliteta prati izvsna karta pića. Ovo je pravo mesto za porodična okupljanja i posebne privatne ili poslovne prilike, sa salom od 20 i terasom od 50 mesta.

Soba za 2 osobe

Udoban, prijatan i vedar enterijer ovih soba pravo je mesto za potpuni mir i odmor. Svim gostima na raspolaganju su naše tri dvokrevetne sobe namenjene kako romantičnim parovima, tako i porodicama ili kolegama, a pogodne su i za smeštaj grupa. Ove tri sobe imaju centralno grejanje i pružiće vam obilje privatnosti i mira.

Plava, Zelena i Ružičasta soba odgovaraće različitim senzibilitetima, a sve su opremljene francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima koje, po potrebi možemo i spojiti. Moderan nameštaj savremenih linija učiniće da se ovde sasvim raspremite i raskomotite. Sve sobe imaju i svoja kupatila sa tuš kabinom, peškirima, te fenom i kozmetikom.

Za trenutke opuštanja tu je TV sa satelitskim kanalima, kao i besplatna bežična internet konekcija. Svi gosti mogu uživati u prijatnom ambijentu našeg restorana, aperitiv bara i letnje terase, a svoj boravak možete zasnovati na doručku, polupansionu ili punom pansionu. Ukoliko želite, možemo organizovati i različite izlete i aktivnosti u prirodi.

Cena za noćenje po osobi iznosi 1.500 dinara; cena noćenja sa doručkom je 1.800 dinara po osobi, polupnasion po osobi je 2.100 dinara, dok je pun pansion po osobi po noćenju 2.750 dinara;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: radovanstojanovic60@gmail.com

sobaza2-1 sobaza2-2 sobaza2-3 sobaza2-4

Soba za 4 osobe

Ova velika četvorokrevetna soba namenjena je porodičnom odmoru, bliskim prijateljima i društvima. Vedra i prijatna, pružiće vam dosta mira kako biste se naspavali i nauživali u druženju i fantastičnoj prirodi.

Ova soba ima centralno grejanje, te je veoma topla tokom hladnijeg dela godine. Soba je opremljena jednim francuskim ležajem i sa dva pojedinačna kreveta. Moderan nameštaj savremenih linija učiniće da se ovde sasvim lepo raspremite i raskomotite. Tu je naravno i privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, te fenom i kozmetikom.

U trenucima odmora i opuštanja možete gledati TV sa satelitskim kanalima, kao i koristiti naš besplatan bežični internet. Ukoliko želite, možemo organizovati i različite izlete i aktivnosti u prirodi za vas. Svi gosti mogu uživati u prijatnom ambijentu našeg restorana, aperitiv bara i letnje terase, a svoj boravak možete zasnovati na doručku, polupansionu ili punom pansionu. Velika terasa našeg restorana pravo je mesto za uživanje u jutarnjoj kafi i prelepom okolnom zelenilu.

Cena za noćenje po osobi iznosi 1.500 dinara; cena noćenja sa doručkom je 1.800 dinara po osobi, polupnasion po osobi je 2.100 dinara, dok je pun pansion po osobi po noćenju 2.750 dinara;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: radovanstojanovic60@gmail.com

sobaza4-1 sobaza4-2

O smeštaju Lepo Mesto

Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionu ili samo doručku, u kome ćete uživati u našem lobiju odmah ispod soba, te vas miris sveže kafe i hleba može i probuditi. Tokom letnjih meseci, možete se opustiti i uživati u prelepom ambijentu naše velike terase, a za sve goste obezbeđen je naravno i besplatan parking prostor.

motel1 motel3 motel4 motel5 motel10

Lisine


Despotovac, manastir Manasija i Resavska pećina – retko gde u Srbiji možete naći takav prirodni i kulturni diverzitet kao ovom delu. A, toponim Lisine označava još uvek nedovoljno poznato mesto u maltene zlatnom preseku ovih veoma popularnih turističkih destinacija. Stoga predlažemo da sledeći put kada budete razmišljali šta biste mogli da obiđete za vikend, provedete nekoliko dana u prirodi i vidite nekoliko odabranih atrakcija i neka vam na pamet odmah padnu Lisine.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte višePročitajte više - Lisine
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments