Kućerak kod Bobe :: Srem :: Vrdnik

Osnovni podaci

Ime: Kućerak kod Bobe

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrdnik, Srem

E-mail:
boba.carevic@gmail.com

Sajt:
www.smestajbobacarevic.com

Telefon: +381 22 465 257

Mobilni: +381 60 465 25 77

Pogodnosti

Blizina centra i Banje Vrdnik
Blizina kafića i restorana
Blizina prodavnice
Prostrano dvorište sa letnjikovcem
Dolazak tamburaša na zahtev
Mogućnost pansionske ishrane
Non-stop centralno grejanje zimi
Besplatan bežični internet
TV i LCD TV
U potpunosti opremljena kuhinja
Besplatan parking

Kućerak kod Bobe, Vrdnik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Kućerak kod Bobe je prijatno sremsko imanje u Vrdniku, čije ljubazno osoblje će učiniti sve kako bi se dragi gosti odmorili, relaksirali i oporavili. Imanje je na desetak minuta hoda, odnosno 800 metara udaljeno od centra mesta, i termalnih bazena, kao i terapeutskih i banjskih sadržaja koji se tu nalaze, a kafana i kafića oko Kućerka ima u izobilju. Kada vam zatreba neka namirnica ili potrepština, najbliža prodavnica nalazi se na udaljenosti od samo 100 metara.

Prostrano i zanimljivo dvorište Kućerka kod Bobe sa etno elementima pozitivno će uticati na lepo raspoloženje gostiju, a pogodno je i za dečju igru i zabavu. Poseban njegov deo je od sunca zaklonjen letnjikovac, gde su se brojni posetioci proveselili uz tamburaše koji će nas, na poziv, uvek rado počastvovati svojom veselom svirkom i pesmom.

Apartman za 4 osobe (2+2)

U Kućerku kod Bobe gostima su na raspolagnju dva apartmana, idealna za udoban boravak i smeštaj porodica, sa jednim ili dvoje male dece. U ukusno uređenim spavaćim sobama, sa vešto umetnutim starinskim elementima, nalaze se bračni kreveti i još po jedan pomoćni ležaj. Sami kreveti su izuzetnog kvaliteta, izrađeni ručno i od hrastovine, a pored njih su tu noćni stočići kao i dovoljno mesta za odlaganje odeće.

U sklopu oba apartmana postoje i opremljene kuhinje, sa trpezarijom, koje sadrže frižider, sudoperu i šporet, kao i ostale elemente potrebne za pripremu i serviranje hrane i napitaka. Tu je, naravno i moderno uređeno kupatilo, sa tuš kabinom. Naši gosti mogu se opuštati uz neki od 60-ak televizijskih kanala ili uživati u nekom od sadržaja koji omogućava korišćenje besplatnog bežičnog interneta. Svaki apartman raspolaže sopstvenim grejanjem, tako da će temperatura tokom hladnih jesenjih i zimskih dana biti veoma prijatna.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: boba.carevic@gmail.com

apartmanza2-1 apartmanza2-2 apartmanza2-3 apartmanza2-4 apartmanza2-5

Apartman za 6 osoba (4+2)

Kućerak kod Bobe u svom sastavu ima i jedan apatman, opremljen za ugodan boravak dve porodice ili grupe prijatelja, koji su odlučili da svoj odmor provedu zajedno, u ovom lepom i prijatnom ambijentu. Raspolaže dvema ukusno uređenim spavaćim sobama, sa šarmom proteklih vremena i posebnim ambijentom.

U sastav jedne ulazi francuski ležaj, sa zasebnim krevetom, foteljom, stočićem i noćnim stočićima, a u drugoj postoji starinski bračni krevet, uz još jedan, zasebni krevet. U obema sobama gosti mogu uživati u 60-ak kanala na velikom LCD ekranu, kao i u sadržajima koji su im na raspolaganju korišćenjem besplatnog bežičnog interneta.

U sklopu apartmana nalazi se i kuhinja zajedno sa trpezarijom, i opremljena je frižiderom, sudoperom, mini šporetom sa rernom, kao i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu hrane i obedovanje. Tu je i potpuno opremljeno kupatilo koje sadrži i tuš kabinu i kadu, kao i fen za kosu. Apartman raspolaže sopstvenim grejanjem, koje postoji u svakoj prostoriji, tako da će temperatura tokom hladnih jesenjih i zimskih dana biti prijatna.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: boba.carevic@gmail.com

apartmanza6-1 apartmanza6-2 apartmanza6-3 apartmanza6-4 apartmanza6-5 apartmanza6-6

Domaća kuhinja

Oni koji se odluče da odsednu u nekoj od smeštajnih jedinica Kućerka kod Bobe, mogu se opredeliti i za ishranu i to na osnovu polupansiona, punog, delimičnog ili polupansiona. Domaćini Kućerka garantuju veliki izbor ponude, vrhunski kvalitet i pristupačne cene. Za sve goste koji u naše apartmane dolaze kolima, obezbeđen je besplatan parking.

Kućerak kod Bobe

kuća1 kuća2 kuća3 kuća4

Vrdnik


Na južnim obroncima nacionalnog parka Fruška gora, među blago zatalasanim brdima, i blizu žuborljivih potoka, smešteno je naselje Vrdnik, koje je zbog svog izvanredno čistog i lekovitog vazduha, te zbog termalne vode i neobično lepih prirodnih karakteristika, tek nedavno, proglašeno banjom.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrdnik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments