Kuća za odmor i mini kamp Skelica :: Srem :: Fruška Gora

Osnovni podaci

Ime: Kuća za odmor i mini kamp Skelica

Vrsta: Kuća i kamp

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Fruška Gora, Srem

E-mail:
vujicicrade@gmail.com

Sajt:
www.skelica.com

Telefon: +381 21 60 40 303

Mobilni: +381 61 30 11 577

Pogodnosti

Jedinstveno kampovalište u uređenoj prirodnoj okolini Fruške gore
Kompleks je na svega 200 metara od obale Dunava
Iznajmljivanje opreme za pecanje
Iznajmljivanje bicikala
Iznajmljivanje kajaka
Veliko zeleno imanje
Kombinovani smeštaj (kuća, kamp, sleepbox)
Tri kamp mesta
Dve sleepbox kabine
Velika letnja kuhinja sa terasom
Zajednički toaleti za kamp i spavaonice
Kuća se greje na drva i uljane radijatore
Kuća ima potpuno opremljenu kuhinju
U kući se nalaze TV i DVD plejer
Obezbeđen parking prostor

Kuća za odmor i mini kamp Skelica, Fruška Gora slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Na samo nekoliko koraka od Nacionalnog parka Fruška gora, u selu Neštin nalazi se Kuća za odmor i mini kamp Skelica, na divnoj lokaciji svega 200 metara od obale Dunava. Neštin je prvo naselje na koje ćete naići posle prelaska granice sa Republikom Hrvatskom iz pravca Iloka. Skelica je udaljena 110 kilometara od Beograda i Subotice, a samo 42 km od Novog Sada.

Naš kompleks se sastoji od jedne kućice, dve sleepbox kabine za spavanje i kampovališta sa tri mesta, ukupnog kapaciteta za udoban smeštaj 22 osobe. Skelica je ograđeni plac sa svojim sanitarnim čvorom i letnjom kuhinjom, velikim travnjakom namenjenim uživanju, odmoru, dečijoj igri, u senci visokih oraha, a u drugom delu, iza kuće nalazi se kamp sa spavaonicama. Takođe, svim gostima je na raspolaganju i veliki natkriveni prostor za ručavanje ili odmor, koji se nalazi u delu letnje kuhinje. Ova zajednička kuhinja je potpuno opremljena svim aparatima i priborom za pripremu i konzumiranje hrane.

Sleepbox kabina za 2 osobe

Mali bungalovi ili kabine za spavanje predstavljaju inovativan način ekonomičnog smeštaja koji je ograničen na mali prostor i predviđen za komotnije spavanje u prirodi, nego što bi bili šatori. Dva bungalova koji su vam na raspolaganju namenjeni su svima kojima je potrebno udobno i čisto prenoćište, i zaštićen prostor izdignut iznad zemlje.

Ovi bungalovi sadrže po dva ležaja u krevetu na sprat, sa prostorom za prtljag. Izgrađeni su po uzoru na tradicionalni ambar na saonicama iz XVIII veka kakvi se još mogu videti po sremskim etnološkim muzejima. U njima nema struje, a na raspoalganju su vam zajednički toaleti i velika letnja kuhinja, kao i ogromno dvorište sa pratećim sadržajima za potpuno uživanje u sasvim jedinstvenom odmoru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vujicicrade@gmail.com

Kuća za odmor za 6 osoba

Ova prostrana kućica izgrađena je od opeke, tako da se lepo uklapa u prirodni ambijent, a namenjena je svima koji vole drugačiji odmor, prirodu i rekreaciju, i kojima pravo uživanje predstavlja jednostavan i sadržajan odmor. Kuća ima tučanu peć na drva sa kaminom koji se nalazi u dnevnom boravku, a tu su i uljani radijatori. Takođe, izolacija kuće je tako dobra da razlika spoljne i unutrašnje temperature može biti i 40 stepeni, pa je ovde lepo i toplo čak  i kada je napolju -15 ˚C.

Kuća ima dve spavaće sobe sa po dva odvojena kreveta, dok se u dnevnom boravku nalazi francuski ležaj, a ostali funkcionalni nameštaj, police, i ormani omogući će vam da se ovde sasvim raskomotite i raspremite. U dnevnom boravku je i veliki trpezarijski sto sa stolicama, TV, DVD plejer i kamin na drva, pa je ovo savršeno mesto za druženje i romantične večeri, uz kuvano vino i omiljene društvene igre. Kuhinja je sasvim opremljena sa šporetom, frižiderom, rešoom, uz kompletan kuhinjiski pribor za pripremu i serviranje hrane, i to sa više posuđa nego što je potrebno za 6 osoba.

Kuća ima svoj sanitarni čvor i bojlere, pa vam je i u kuhinji i u kupatilu dostupna topla voda. Kupatilo je sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Kako bi vaše uživanje bilo kompletno, tu je i natkrivena terasa sa stolom i stolicama, i spoljnim utičnicama za struju, pa ovde možete postaviti i veliki trpezarijski sto. Uz sve navedeno, na raspolaganju vam je još i pribor za pripremu hrane na otvorenom – roštilj, kotlić, ražanj, a kod nas ćete uvek naći drva za ogrev, ćumur, posteljinu, prekrivače i dodatnu ćebad, jer čak i letnje večeri umeju da iznenade svežinom.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vujicicrade@gmail.com

Mini-kamp

Skelica raspolaže sa tri sasvim uređene kamp parcele, kaskadno postavljene u pravcu Dunava. Ograđene su i nalaze se u dvorištu objekta, a omeđene su živom ogradom, uz sadnice sibirskih brestova. Ovde će vam na raspolaganju biti 6×6 metara prostora, što je dovoljno za jedan veliki ili dva manja šatora. Kamp mesta su smeštena na travi, a tu su toaleti i letnja kuhinja kampa koje naravno možete koristiti.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: vujicicrade@gmail.com

Kuća za odmor i mini kamp Skelica

Okolina Kuće za odmor i mini kampa Skelica prebogata je raznim rekreativnim sadržajima, sa biciklističkim i pešačkim stazama. Kod nas možete iznajmiti bicikl ili kajak i uzeti časove ukoliko nikada niste učili da ih vozite, a ovaj deo Fruške gore je pravi raj za sve ljubitelje pecanja i dobrih ribljih čorbi. Naša kuća nalazi se svega 20 metara od asfaltiranog puta, i pružiće vam pravu izolovanost od stresa i zvučne i svetlosne zagađenosti velikih gradova. Naši prvi susedi su udaljeni oko 50 metara i to su takođe vikendice za odmor. Takođe, ako dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je dosta prostora za parking.

Fruška Gora


Fruška gora je usamljena planina u Panonskoj niziji, a veruje se da je nekada bila ostrvo u Panonskom moru. Naziv „Fruška“ potiče od reči Franak što ukazuje da su Franci naseljavali ili kontrolisali ovu oblast pre mnogo vekova. Prema jugu i severu jako je razuđena planinskim i rečnim tokovima, pri čemu se od glavnog uskog grebena pružaju pojedinačni, bočni grebeni, najčešće sa vrlo strmim padinama.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte višePročitajte više - Fruška Gora
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments