Kuća porodice Milojković :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Kuća porodice Milojković

Vrsta: Planinska kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
milojkovic.kopaonik@gmail.com

Sajt:
www.ptt.rs/korisnici/t/r/treska

Telefon: +381 64 95 93 190

Pogodnosti

Kuća se nalazi u naselju Novoselske bačije, 4,5 km od centra Kopaonika
Najbliža prodavnica je na 10 minuta pešaka
Otvoreno za iznajmljivanje tokom svih 12 meseci godišnje
U dvorištu je velika ograđena travnata terasa
Sto, klupe, stolice, roštilj sa kotlićem, sač i česma u dvorištu
Potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom
Grejanje i na struju i na drva
LCD TV sa kablovskim kanalima
Parking za više automobila ispred kuće

Kuća porodice Milojković, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Kuća porodice Milojković nalazi se u naselju Novoselske bačije na 1550 metara nadmorske visine. Od Sunčanih Vrhova, odnosno centra Kopaonika udaljena je 4.5 km asfaltnim putem kojim se stiže do same kuće automobilom, zimi i leti. Uz to, najbliža prodavnica udaljena je 10 minuta pešaka, vrh Treska je na 15-ak minuta lagane šetnje, a u blizini su i hajkerske ture od naselja do centra Kopaonika, kao i do Pančićevog vrha.

U dvorištu je i velika ograđena travnata terasa, u hladu jela i breze, a tu su i sto, klupe, stolice, roštilj sa kotlićem, sač, česma i ozvučenje, odnosno na raspolaganju ćete imati sve neophodno za uživanje i druženje, kao i za pripremu jela po želji – naravno sve to u lepšem delu godine. Ispred kuće je i parking za više automobila, a put i parking se čiste i u uslovima visokih snežnih padavina.

U okolini Kuća porodice Milojković možete se baviti raznim sportskim aktivnostima, rekreirati se, otići na izlete do manastira, jezera i gejzera, kao i splavariti, brati pečurke, borovnice, maline, kupine i drugo lekovito bilje. Uživajte na Kopaoniku i budite naši dragi gosti.

Kuća za 10-12 osoba

Kuću čine četiri etaže, ima zdravu pijaću vodu, struju, kao i grejanje i na struju i na drva. Može udobno da ugosti velika društva ili više porodica koje žele bilo zimski ili letnji odmor da provedu zajedno.

Kuća ima dve spavaće sobe sa terasom, kao i potkrovlje koje je uređeno u planinskom stilu (lamperija) sa pet ležaja, veoma interesantno, posebno mladima. U donjem delu je dnevni boravak sa trpezarijom, zatim potpuno opremljena kuhinja i kupatilo.

U kuhinji će vam na raspolaganju biti šporet na drva, šporet na struju i plin, frižider, zamrzivač, sudopera sa toplom vodom, ormar sa visećim elementima i svo potrebno posuđe, krpe i stolnjaci, pa tako svu hranu koju donesete, imaćete gde da čuvate i spremate. U trenucima odmora i dokolice možete gledati veliki LCD TV sa kablovskim kanalima što je dobra razonoda za sve.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: milojkovic.kopaonik@gmail.com

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7 vila8 vila9 vila10

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments