Kuća na Tari :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Kuća na Tari

Vrsta: Kuća

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
aleksandar.obradovic.bb@gmail.com

Telefon: +381 31 863 556

Mobilni: +381 64 90 86 530

Pogodnosti

Kuća se nalazi u centru Kaluđerskih bara
Roštilj u dvorištu
Parking
Sniženja van sezone
Centralno grejanje
TV sa satelitskim kanalima
DVD uređaj
Potpuno opremljene kuhinje
Zasebna kupatila
Terase sa garniturom za sedenje

Kuća na Tari, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Kuća na Tari smeštena je u prirodnom okruženju borove šume na Kaluđerskim barama, na nadmorskoj visini od 1.044m. Za svega oko 5 minuta laganog hoda stiže se do centra ovog tarskog naselja, gde se nalazi hotel Omorika sa bazenom, restorani, prodavnice, pijaca i sportski tereni. U blizini su i dečiji ski-lift, staza za sankanje, kao i trim-staza.

Kuća na Tari raspolaže sa dva moderna, funkcionalna i dobro opremljena apartmana, a može se iznajmiti i kao celina. U dvorištu postoji roštilj koji svi naši gosti mogu koristiti za pripremu obroka po želji. Naravno, parking mesta ima sasvim dovoljno za one koji nas posete svojim kolima. Kuća se iznajmljuje tokom cele godine, a posebne pogodnosti važe van sezone kada su snižene cene smeštaja. Tako, naše apartmane možete koristiti po mnogo povoljnijim cenama ukoliko želite da se odmorite na Tari bilo za vikend, bilo za neki duži period.

Apartman za 4 osobe

Apartman za 4 osobe je idealan za porodični odmor sa decom, nalazi se na spratu kuće i raspolaže dnevnim boravkom sa opremljenom kuhinjom, jednom spavaćom sobom, zasebnim kupatilom i dvema terasama sa prelepim pogledom na prirodne lepote Tare. Apartman se tokom zime zagreva putem centralnog grejanja, ima TV sa klasičnim satelitskim signalom, a tu je i DVD uređaj.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: aleksandar.obradovic.bb@gmail.com

Apartman za 6 osoba

Ovaj veliki, prostrani i lepo uređeni apartman nalazi se u prizemlju kuće i ugodno može ugostiti veće porodice ili grupu prijatelja koja želi da zajedno provede odmor na Tari.

Apartman se sastoji od velikog dnevnog boravka sa potpuno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, a tu su i jednokrevetna, dvokrevetna i trokrevetna soba, dva kupatila i terasa sa divnim pogledom na okolne pejzaže Tare. Apartman se zagreva putem centralnog grejanja, ima TV sa TOTAL paketom satelitskih kanala i DVD uređaj.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: aleksandar.obradovic.bb@gmail.com

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments