Kraljevska Banja Koviljača :: Zapadna Srbija :: Banja Koviljača

Osnovni podaci

Ime: Kraljevska Banja Koviljača

Vrsta: Smeštaj & izleti

Rejting: () Zvezdice

Grad: Banja Koviljača, Zapadna Srbija

E-mail:
info@banjakoviljaca.org

E-mail 2:
vlado_vulovic@yahoo.com

Sajt:
www.banjakoviljaca.org

Telefon: +381 63 8229 711

Mobilni: +381 64 011 55 65

Pogodnosti

Velikim brojem apartmana, studija, soba, hotelskog smeštaja po najpovoljnijim cenama
Wellness centar, teretana, salon lepote, salon za masažu, sportski tereni, restoran
Kablovska tv
Klima uređaj
Mini kuhinja
Organizujemo i izlete u obilazak okoline uz licenciranog turističkog vodiča
Organizujemo i pripreme sportista, seminare, kongrese, rekreativne nastave, edukacije, team-buildinge
Besplatan parking

Kraljevska Banja Koviljača, Banja Koviljača slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Turističko informativni centar “Kraljevska Banja Koviljača” raspolaže sa velikim brojem apartmana, studija, soba, hotelskog smeštaja, koje možete zakupiti po najpovoljnijim cenama. Apartmanski kompleks se nalazi uz sam banjski park, na 80m udaljenosti od Specijalne bolnice za rehabilitaciju, i raspolaže sa dodatnim sadržajima: wellness centar, teretana, salon lepote, salon za masažu, sportski tereni, restoran.

Svi apartmani poseduju kablovsku tv, klimu, mini kuhinju, terasu, kupatilo, singl ili bračne krevete, a nudimo jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne smeštajne jedinice, sa ili bez ishrane. Za naše goste organizujemo i izlete u obilazak okoline uz licenciranog turističkog vodiča: Tršić, Tronoša, Gučevo, Drina, Loznica, etno selo “Stanišići”, Drvengrad, Andrićgrad, Sarajevo…Pored navedenih sadržaja, organizujemo i pripreme sportista, seminare, kongrese, rekreativne nastave, edukacije, team-buildinge. Bilo da je u pitanju odmor, rehabilitacija, ili posao, obezbedićemo vam kvalitetan i ugodan  boravak u Banji Koviljači po najpovoljnijim uslovima. Dobrodošli!

Smeštajni kapaciteti

smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3

Kraljevska Banja Koviljača

banja1 banja2 banja3 banja4 banja5 banja6 banja7

Banja Koviljača


Ruski pisac Čehov je rekao: „Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu.“ Ozdravljenje, poboljšanje zdravstvenog stanja, olakšanje tegobe, sve su to razlozi zbog kojih posetioci dolaze u Banju Koviljaču. Međutim, često je ono što nose sa sobom kada iz nje odlaze, više nego što su očekivali i čemu su se nadali.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte višePročitajte više - Banja Koviljača
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments