Kraljevi konaci :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Kraljevi konaci

Vrsta: Konak

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
kraljevikonacizlatibor@gmail.com

Sajt:
www.kraljevikonaci.rs

Telefon: +381 31 841 230

Telefon: +381 31 841 245

Faks: +381 31 841 150

Pogodnosti

Ekskluzivno turističko naselje na samoj obali jezera na centralnom platou Zlatibora
Velika zajednička dvorišta sa dečijim igralištima
Roštilji, klupe i stolovi
Restoran Jezero u sklopu kompleksa i mogućnost doručka, polupansiona i punog pansiona
Usluge čišćenja soba, promena posteljine i peškira
Primamo Vaučere ministarstva za odmor u Srbiji
Terase sa pripadajućim dvorištima
Potpuno opremljene kuhinje
Besplatan bežični internet
Direktna telefonska linija
Mermerna grejna tela
TV sa kablovskim kanalima
Obezbeđena privatna natkrivena parking mesta

Kraljevi konaci, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Uz samu obalu jezera, na centralnom zlatiborskom platou, nalazi se arhitektonski planirano turističko naselje, Kraljevi konaci. Po lepoti i funkcionalnosti, ovo malo uređeno parčence zaltiborskog raja slobodno može da parira slično koncipiranim odmaralištima najviše rangiranih turističkih destinacija. Smešteni u prirodan ambijent borove šume, sa kamenim stazama, prelepim cvetnim baštama i pejzažno uređenim zelenim površinama, vrtovima i travnjacima, skladne linije bungalova čine neraskidivi spoj prirode, tradicije i ljudskog umeća. Kraljevi konci pružiće vam najekskluzivniji i ujedno, najprirodniji doživljaj Zlatibora i njegovih prirodnih lepota u koje god doba da se odlučite da nas posetite.

Kompleks Kraljevih konaka raspoređen je u okviru predivno uređenih zelenih površina sa zajedničkim kompletima za roštilj, klupama i stolovima, kao i dečijim igralištima, a s obzirom na to da je odovjeno od saobraćaja i obezbeđno nadzorom i promišljeno za vaše uživanje, pravi je raj za porodičan odmor sa mališanima, koji će uživati u svežem vazduhu i igri sa vršnjacima bilo u snegu, bilo u letnjoj polovini godine. Svaki apratman ima obezbeđeno privatno natkriveno parking mesto, pa se ne morate brinuti za svog „ljubimca na četiri točka“. U okviru kompleksa, na samoj obali jezera, nalazi se i naš vrhunski restoran domaće kuhinje, sa divnom baštom i ležaljkama, pa vaš boravak kod nas može biti i sa doručkom, ili baziran na polu ili punom pansionu.

Apartman za 3 osobe

Bez svake sumnje možemo reći da su svi apartmani Kraljevih konaka posebno osmišljeni da zadovolje sve vaše potrebe, pa ni ovaj trokrevetni apartman nije izuzetak. U divno uređenom enterijeru, oplemenjenom pažljivo biranim komadima nameštaja, plemenitim drvetom i prirodnim materijalima naći ćete izuzetno komforan, funkcionalan prostor, svetao i prijatan u svako doba godine.

U spavaćoj sobi apartmana nalazi se prostran francuski ležaj i jedan singl krevet, kao i orman, komode i natkasne, toaletni stočić sa stolicom, pa vam neće nedostajati prostora da se sasvim raskomotite i udobno smestite. Dnevni boravak je izuzetno komforan, u prirodnim bojama drveta, sa udobnom kožnom garniturom za sedenje ispred LCD televizora sa vrhunskim izborom kablovskih kanala, a za trenutke dokolice, razbibrigu ili eventualne poslovne obaveze na raspolaganju vam je besplatna bežična internet konekcija i direktna telefonska linija. Uz to, apartman raspolaže i svojom kuhinjom sa frižiderom, šporetom, posuđem i trpezarijom sa stolom i stolicama, pa vas ništa neće ometati ukoliko budete poželeli da uživate u ličnim kulinarskim čarolijama.

Sa mermernim grejnim telima, privatnim kupatilom sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, ovaj apartman predstavlja idealno mesto za parove, porodice sa detetom ili tročlana društva. Sve naše smeštajne jedinice, pa i ovaj apartman, imaju svoje privatne terase sa baštenskim garniturama i pripadajućim dvorištem, pa iako ćete želeti da što više vremena provedete u šetnji zlatnim, snežnim ili zelenim padinama Zlatibora, biće vam pomalo teško da se oprostite od komfora i udobnosti terase uronjene u cvetne aranžmane sa pogledom na prelepo uređenje Kraljevih konaka i zlatiborsko jezero.

cene cene2

• Primamo Vaučere ministarstva za odmor u Srbiji;
Za više informacija u vezi sa cenama, slobodnim terminima i uslovima rezervacije kontaktirajte nas na mejl: kraljevikonacizlatibor@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Osam apartmana, od kojih dva luksuzno opremljena, namenjeni su porodicama sa decom, parovima koji žele da podele najlepše trenutke letovanja ili zimovanja, ili četvoročlana društva. Svi ovi apartmani su tipa duplex, sa po dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, potpuno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, kupatilima, sopstvenim terasama i dvorištem i garantuju potpuni komfor i zadovoljstvo i najzahtevnijih gostiju.

Enterijeri apartmana namešteni su pažljivo biranim komadima nameštaja, oplemenjeni punim drvetom i prirodnim materijalima, a naša dva lux apartmana pružaju i vrhunsko estetsko iskustvo, obogaćeni dekorativnim zavesama, draperijama, tepisima, kao i slikama i zidnim ogledalima.

U svim apartmanima jedna spavaća soba ima kraljevski bračni krevet sa natkasnama na uzglavlju i toaletnim kutkom sa stolom i stolicom, koji mogu poslužiti i za eventualne radne obaveze, dok su u drugoj sobi dva odvojena kreveta, pa se možete opredeliti za tip koji najviše odgovara vašim trenutnim potrebama.

Dnevni boravci opremljeni su udobnim kožnim garniturama za sedenje oko lepih dekorativnih stolova, smešteni ispred LCD televizora sa odličnim izborom kablovskih kanala, pa nećete propustiti svoje omiljene emisije, utakmice i serije. Potpuno opremljena kuhinja sa šporetom, frižiderom i kompletnim posuđem sadrži i prostranu trpezariju, idelanu za vaše zajedničke obroke, večernje razbibrige uz druženje i karte.

Za eventualne poslovne obaveze, uz direktnu telefonsku liniju imaćete na raspolaganju i besplatan bežični internet. Svi apartmani imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a u lux apartmanima i spavaće sobe imaju svoja en-suite kupatila. Za divna jutra uz kafu, uživanje u smiraju dana ili prve pahulje na dlanu, svi apartmani raspolažu svojim natkrvienim terasama sa lepim baštenskim garniturama i pripadajućim dvorištem, pa se može desiti da isplanirate čitav dan, a onda ostanete da uživate u privatnosti terasa sa kojih se pruža divan pogled na zlatiborske lepote.

cene cene2

• Primamo Vaučere ministarstva za odmor u Srbiji;
Za više informacija u vezi sa cenama, slobodnim terminima i uslovima rezervacije kontaktirajte nas na mejl: kraljevikonacizlatibor@gmail.com

Apartman za 5 osoba

Za porodične odmore u velikom društvu, roditelje sa decom, parove ili petočlana društva, na raspolaganju su četiri dupleks apartmana koji raspolažu sa tri spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom i kupatilima, pa ćete ovde naći izuzetno uređen, prostran i komforan prostor za svoju porodicu ili društvo.

Svi apartmani na spratu imaju spavaće sobe, od čega dve sa francukim ležajem i jednu, sasvim privatnu sobu sa jednim krevetom. Ove spavaće sobe su prostrane i svetle, i u njima ćete naći garderobne ormane, natkasne, toaletni sto sa stolicom, pa vam neće nedostajati prostora da se sasvim raskomotite, bez obzira na to koju sobu budete birali za svoj miran san. Apartmani se greju mermernim grejnim telima, pa su izuzetno ušuškani i topli u zimskim mesecima.

U dnevnom boravku nalaze se lepe kožne ganiture za opuštanje ispred TV-a sa velikim izborom kablovskih kanala, pa nećete propustiti ni omiljene serije ili važne utakmice. Kuhinje su prostrane i potpuno opremljene, pa ćete u njima pored frižidera i šporeta pronaći i posuđe i escajg te se slobodno možete upustiti u kulinarske čarolije, a za sve zajdeničke obroke, druženja, ali i rad, tu je veliki trpezarijski sto sa stolicama. S obzirom na to da vam je dostupna besplatna bežična internet konekcija, kao i direktna telefonska linija, vaše eventualne poslovne obaveze sigurno neće trpeti.

Apartmani raspolažu i svojim moderno opremljenim kupatilima sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Uz sve ovo, ovde vas očekuju i prostrane, natkrivene terase, sa bašetnskim garniturama i pripadajućim dvorištima, koja prerastaju u zajednička i bezbedna dečija igrališta bilo za letnje ili zimske čarolije, dok se vi odmarate uz čaj, kafu ili omiljnei napitak.

cene cene2

• Primamo Vaučere ministarstva za odmor u Srbiji;
Za više informacija u vezi sa cenama, slobodnim terminima i uslovima rezervacije kontaktirajte nas na mejl: kraljevikonacizlatibor@gmail.com

Apartman za 6 osoba

Kraljevi konaci bez svake sumnje pružaju potpuni mir, komfor i vrhunski ugođaj svim gostima, a ovih 14 duplex apartmana idelani su za velike porodice sa decom, parove koji vole zajedničke odmore ili šestočlana društva.

Apartmani na gornjem spratu imaju po tri spavaće sobe, od kojih je samo jedna opremljena francuskim ležajem, dok druge dve imaju odvojene pojedinačne krevete. U sobama ćete naći i ormane, police i noćne stočiće, pa vam sigurno neće nedostajati prostora da se sasvim raskomotite i raspremite. U divno rešenom prizmelju nalaze se velike kožne garniture za sedenje sa dvosedima i foteljama, oko stočića, kao i lepe ugaone trpezarijske garniture sa stolom i dodatnim stolicama za sve vaše zajedničke obroke. A, njih možete spremati u potpuno opremljenim kuhinjama, gde su vam na raspolaganju, pored frižidera i šporeta, posuđe, tanjiri i escajg.

Naravno, apartmani imaju svoja kupatila sa kadama i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, pa ni topla kupka ne mora da izostane. Takođe, za vaše eventualne poslovne obaveze biće vam na raspolaganju obilje postora za rad, besplatna bežična internet konekcija, kao i direktna telefonska linija. Od ovih 14 duplex apartmana za 6 osoba, tri mogu sa ponosom poneti i prefiks luksuznog smeštaja, jer su njihove spavaće sobe opremljene televizorima, a imaju i svoja kupatila.

Naravno, svi apartmani imaju svoje divne terase sa baštenskim garniturama, uronjene u pripadajući deo dvorišta, idealne za jutarnju kafu ili smiraj dana uz čašu vina, a ova dvorišta su savršena za naše najmlađe goste, jer prerastaju u zajednička igrališta, pa će mališani uživati u svežem vazduhu i zajedničkim igrama.

cene cene2

• Primamo Vaučere ministarstva za odmor u Srbiji;
Za više informacija u vezi sa cenama, slobodnim terminima i uslovima rezervacije kontaktirajte nas na mejl: kraljevikonacizlatibor@gmail.com

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments