Konak Iris :: Jablanički okrug :: Predejane

Osnovni podaci

Ime: Konak Iris

Vrsta: Konak

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Predejane, Jablanički okrug

E-mail:
prenocisteiris@gmail.com

Telefon: +381 63 640 880

Pogodnosti

Konak se nalazi na 500 metara od autoputa E75, u mestu Predejane
Market sa svežim namirnicama u okviru konaka
Dvorište sa roštiljem
Neke sobe imaju balkone sa pogledom na planinu
Lux soba za 3 osobe je klimatizovana
Doručak ili večera po želji
Mogućnost pripreme lanč-paketa
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet odličnog kvaliteta
Obezbeđen pakring prostor

Konak Iris, Predejane slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Ukoliko vas dug put vodi kroz Predejane, i poželite da se odmorite i dobro naspavate, tražite sasvim mirno mesto za opuštanje posle duge vožnje, u konaku Iris naći ćete srdačan i gostoljubiv prijem, izvrsne sobe, pravu domaću kaficu i nezaobilazan, tradicionalni doručak ili večeru. Na pet minuta od autoputa E 75, naša lokacija pružiće vam idealno konačište i udoban odmor uz kablovsku televiziju i besplatan bežični internet. Takođe, ukoliko ne možete zamisliti odmor van mirnog okruženja i fantastične prirode, svratite u Predejane koje se ”sakrilo” u lepotama nadaleko čuvene Grdeličke klisure, gde je mir zagarantovan. A, ovde možete uživati i u aktivnom odmoru, obogatiti ga sportskim sadržajima, šetnjama, hajkingom i biciklističkim turama.

U zelenom dvorištu konaka Iris gostima su na raspolaganju udobne baštenske garniture, kao i roštilj za sve sladokusce, a svi posetioci će imati i obezbeđen besplatan parking. Svi naši gosti se slažu da se nalazimo na idealnom mestu, i prezadovoljni su našom kompletnom uslugom, komunikativnošću i predusretljivošću. Takođe, spremni smo da izađemo u susret svim vašim zahtevima, uključujući i pripremu lanč paketa za nastavak vašeg putovanja. U okviru konaka nalazi se i dobro snabdeven market, sa uvek svežim voćem i povrćem, pa je apsolutno sve što vam treba bukvalno nadohvat ruke.

Soba za 1 osobu

Za sve koji se na putu zateknu sami, ili žele da sebi priušte pravu grdeličku avanturu, na raspolaganju je naša jedna jednokrevetna soba. Ovaj naš smeštaj u potpunosti će zadovoljiti sve vaše potrebe. Udoban i prostran krevet, natkasne sa noćnim svetlom za čitanje i tabure za sedenje, a za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa velikim izborom kablovskih kanala.

Soba raspolaže privatnim toaletom, a na raspolaganju vam je i zajedničko kupatilo sa tuš kabinom. Radi vašeg posla, zabave, zadovoljstva i brze komunikacije bez koje je život postao nezamisliv, imaćete na raspolaganju i besplatnu bežičnu konekciju vrhunskog kvaliteta.

Cena sobe za jednu osobu je 2400 dinara za noć.
Za više informacija u vezi cena i slobodnih termina obratite nam se na mejl: prenocisteiris@gmail.com

Soba za 2 osobe

Za sve koji najviše vole da putuju u paru, ali za poslovna putovanja, naša dvokrevetna soba pružiće vam sav mir, komfor i udobnost. Opremljena sa dva odvojena kreveta, garderobnim ormanom i natkasnama, dovoljno je prostrana da se možete u njoj u potpunosti raskomotiti i raspremiti.

Soba raspolaže svojim privatnim kupatilom sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Za trenutke odmora i dokolice tu je TV sa dobrim izborom kablovskih kanala, a radi vašeg posla, zabave, zadovoljstva i brze komunikacije bez koje je život postao nezamisliv, tu je besplatan bežični internet vrhunskog kvaliteta.

Cena sobe za dve osobe je 3600 dinara za noć.
Za više informacija u vezi cena i slobodnih termina obratite nam se na mejl: prenocisteiris@gmail.com

Soba za 3 osobe

Za tročlana društva, parove ili male porodice, na raspolaganju su četiri naše trokrevetne sobe, od kojih je jedna posebno opremljena za vaš potpuni ugođaj. Jedna soba ima tri odvojena kreveta, a ostale prostrane francuske krevete i jedan dodatni ležaj za jednu osobu. Sve sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinama, ormane, natksane i police kako biste se raskomotili i udobno smestili, a za potpuni odmor i dokolicu, sve sobe su opremljene televizorima sa velikim izborom kablovskih kanala.

Dve sobe imaju i svoje balkone sa pogledom na zelene obronke Čemernice, sa baštenskim garniturama i vrlo ugodnom atmosferom za doručak i jutarnju kaficu pred put. Naša najbolje opremljena soba sa pravom se može nazvati i luksuznom, jer je najprostranija, klimatizovana, opremljena smart televizorom, a tu je i balkon sa divnim pogledom, te je idealna za sve koji sebi žele da priušte potpuni ugođaj. Uz sve ovo, radi vašeg posla, zabave, zadovoljstva i brze komunikacije bez koje je život postao nezamisliv, sve sobe su opremljene besplatnom bežičnom konekcijom vrhunskog kvaliteta.

Cene soba za tri oosbe kreću se od 4560 do 4800,00 dinara za noć;
Za više informacija u vezi cena i slobodnih termina obratite nam se na mejl: prenocisteiris@gmail.com

Predejane


Na polovini puta od Beograda do Soluna, u središnjem delu živopisne Grdeličke klisure smetila se mala južnosrbijanska varošica Predejane. U samom laktu klisure, na blagim padinama planine Čemernik i zatalasanoj visoravni koju meštani zovu Rosulja, širi se zrakasta sturktura ovog malog gradića. Kroz varošicu protiče lepa i plahovita Predejanska reka, nalik na planinski potok, dok sa zapada gradić senči i nadvisuje strma klisura kojom je sebi put prosekla Zapadna Morava.


Pročitajte više

Jablanički okrug


Jablanički okrug se nalazi na jugu Srbije, a centar okruga i ujedno njegova najveća i najrazvijenija opština je grad Leskovac. Kroz jablanički okrug protiče reka Jablanica po kojoj je dobio ime, Tulovska reka, reka Vlasina, Rupska reka, zanimljiva po tome što menja nekoloko imena u zavisnosti od toga kroz koji kraj prolazi pa se zove još i Kozaračka reka i Bajinska reka. Uliva se u Južnu Moravu koja takođe prolazi kroz ovu oblast.


Pročitajte višePročitajte više - Predejane
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments