Konačište Kristal :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Konačište Kristal

Vrsta: Konačište

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
kristalzlatibor@gmail.com

Sajt:
www.kristalzlatibor.com

Telefon: +381 31 841 945

Mobilni: +381 63 78 19 823
+381 63 607 736

Pogodnosti

Na nekoliko minuta lagane šetnje deli vas od centra Zlatibora

Restoran

TV

Internet

Lepo uređeno dvorište

Konačište Kristal, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Ukoliko vam je potreban autentičan smeštaj na Zlatiboru koji odiše domaćinskom atmosferom, tradicijom i kvalitetom, onda je Konačište sa restoranom Kristal pravi izbor za vas. Godinama unazad naša porodica dočekuje i ispraća zadovoljne goste, uvek se trudeći da im Zlatibor ostane u srcu, i da mu se iznova i sa radošću vraćaju.

Nalazimo se na najsunčanijoj padini Zlatibora, odakle vam se ovaj srpski planinski biser prostire kao na dlanu. Nekoliko minuta lagane šetnje deli vas od centra Zlatibora, pijace, ski lifta i autobuske stanice. Svi važni lokaliteti i objekti koje biste želeli da vidite na Zlatiboru biće vam praktično na dohvat ruke, a ipak bićete dovoljno daleko od buke i sezonske gužve, što garantuje miran san i kvalitetan odmor.

Apartman 01 za 3 osobe

1 2 3 4 5 6

 

Apartman 03 za 4 osobe

1 2 3 4 5 6

 

Apartman 05 za 5 osoba

1 2 3 4 5

 

Apartman 07 za 6 osoba

1 2 3 4 5 6 7

Apartman 08 za 5 osoba

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Apartman 09 za 5 osoba

1 2 3 4 5

Apartman 10 za 2 osobe

1 2 3

Konačište Kristal

U okviru konačišta nalazi se restoran Kristal sa moderno opremljenom kuhinjom iz koje se širi miris domaćih specijaliteta, koji vam može obezbediti potpunu i kvalitetnu ishranu tokom boravka na Zlatiboru. Nudi pansion i „a la carte“ uslugu, a u letnjem periodu tu je bašta koja je na raspolaganju svim gostima Konačišta Kristal.

Dobitnici smo brojnih nagrada, od kojih izdvajamo jednu od najznačajnijih – ”Zlatni Tanjir”. O kvalitetu naših ugostiteljskih usluga svedoči i velika zlatna medalja Novosadskog sajma za visok kvalitet gastronomske ponude i vrhunski kvalitet apartmanskog smeštaja, priznanje vlasniku za doprinos razvoju turizma na Zlatiboru za 2017. godinu, potom šest velikih zlatnih medalja za najviši kvalitet ugostiteljskih usluga, kao i Šampionski pehar 51. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.

1 2 3

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments