Konaci Romanov :: Niški okrug :: Sokobanja

Osnovni podaci

Ime: Konaci Romanov

Vrsta: Konak

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sokobanja, Niški okrug

E-mail:
gstojanovic68@yahoo.com

Sajt:
www.konaciromanov.com

Telefon: +381 62 847 5458 (Goran Stojanović)

Pogodnosti

Konak se nalazi na 2,5 km od centra Sokobanje i 1,5 km od akva-parka
Zeleno dvorište sa sadržajima za decu
Sala za konferencije do 30 gostiju
Pansionski restoran sa terasom
Zajednički dnevni boravak
Klima uređaj i centralno grejanje
Čajna kuhinja u svakom studiju
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen veliki besplatan parking prostor

Konaci Romanov, Sokobanja slike i cene za smeštaj Srbija 2018

Konaci Romanov nalaze se u mirnoj i očuvanoj prirodi Sokobanjske kotline, 900 metara od puta i 2,5 kilometara od centra grada, a atraktivni akva-park udaljen je svega 1,5 km. Mirno, šumovito okruženje i predivan pogled na Sokobanju našim gostima donosi kvalitetan odmor izolovan od buke na svega tri minuta vožnje od Banje.

U okviru Konaka Romanov postoji i pansionski restoran, samo za goste, pa vaš boravak može biti sasvim rasterećen i obogaćen svežim namirnicama i tradicionalnim specijalitetima srpske kuhinje. Lepa bašta konaka okrenuta ka unutrašnjem dvorištu pravo je mesto da uživate u kafici ili osvežavajućim pićima, a tu je i nastrešnica sa mnogo hladovine ispod oraha. Uz to, za naše najmlađe goste pripremili smo ograđeno dvorište sa travnjacima i raznovrsnim sadržajima.

Studio za 2-4 osobe

U ponudi konaka postoji ukupno 9 studija koji su jednako komforni za smeštaj parova i porodične odmore, ali i za intimna i nešto veća društa, a svi oni mogu da ugoste od dve do četiri osobe. Potpuno klimatizovani i imaju centralno grejanje, pa su pogodni za odmor i boravak tokom čitave godine.

Površine su od 25 do 30 kvadrata i oplemenjeni drvenim parketima i tepisima, što ih čini toplim i veoma prijatnim. Pored udobnih kreveta, tu su i natkasne i garderobni ormar, pa se u svakom studiju možete sasvim lepo raspremiti i raskomotiti. Mala, čajna kuhinja opremljena je frižiderom, šporetnom pločom i osnovnim posuđem kako biste na miru popili jutarnju kafu, uživali u čaju ili svežem voću, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na doručku ili pansionskoj usluzi. Sastavni deo svakog studija je i privatno, moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa velikim izborom kablovskih kanala, a za uživanje u društvenim mrežama i omiljenim aplikacijama, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. U našem zelenom dvorištu možete pronaći kutak samo za sebe, igrati se sa mališanima ili upoznati neke nove prijatelje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: gstojanovic68@yahoo.com

smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3 smeštaj4 smeštaj5

Video prezentacija smeštaja Konaci Romanov

O smeštaju Konaci Romanov

Na svakom spratu nalazi se i po jedan dnevni boravak namenjen druženju, društvenim igrama, šahu ili kartama, te novim poznanstvima i relaksaciji. Konaci nude idealan smeštaj za organizovane grupe penzionera, planinara i manjih firmi, a tu je i jedna sala za manje konferencije do 30 gostiju i razne team bulidiung-e. Uz sve navedeno, za one koji dolaze sopstvenim prevozom na raspolaganju je i veliki, besplatan parking.

konak1 konak2 konak3 konak4

Sokobanja


Sokobanja je mesto koje se nalazi u jugoistočnom delu Srbije, naročito poznato po izuzetno osvežavajućoj i povoljnoj klimi koja se stvara ovde zahvaljujući planinskim masivima koji ga okružuju. Sokobanjska kotlina je smeštena na nadmorskoj visini od 400 metara. Na severu je oivičena planinom Rtanj, na jugu Ozrenom, dok se masivi Devica na jugoistoku, a Slemen i Krstatac prostiru na istoku. Sa zapada se izdižu planine Bukovik i Ražanj.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sokobanja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments