Kengur Resort :: Beogradski okrug :: Zemun

Osnovni podaci

Ime: Kengur Resort

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zemun, Beogradski okrug

E-mail:
kengurresort@gmail.com

Sajt:
www.kengurresort.com

Telefon: +381 11 3170 154

Pogodnosti

Resort je izolovan od gradske buke i stresa, a nalazi se u zemunskom naselju Altina
Tri otvorena bazena (dva dečija)
Dva šanka uz bazene
Restoran tradicionalne kuhinje
Velika ambijentalna terasa restorana
Velika igraonica za decu sa mnogobrojnim pratećim sadržajima
Klima uređaji
Mini bar
Tri sobe imaju svoje terase terase
Većina jedinica ima pogled na bazene
Apartman ima dve privatne terase
TV sa satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking za automobile i autobuse

Kengur Resort, Zemun slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Novi, luksuzni kompleks Kengur Resort nalazi se izvan burnog centra Beograda i predstavlja pravu oazu mira, relaksacije, zabave i udobnosti. Lociran je u zemunskom naselju Altina, 11 kilometara od centra grada i 10 kilometara od aerodroma Nikola Tesla.

U sastav ovog kompleksa ulaze i tri otvorena bazena sa tropski uređenim terasama za sunčanje, u okruženju visokih palmi. Osveženje možete potražiti i na dva šanka pored bazena, a u ovom prijatnom ambijentu je i velika terasa našeg restorana „Kengur“. Ovde možete uživati u jelima nacionalne kuhinje i izvrsnoj vinskoj karti. Sa ukupno 300 mesta u restoranu i na terasi, ovaj predivan ambijent može biti scenografija i za vaše najlepše događaje i privatne proslave.

Soba za 2 osobe

Sve što vam je potrebno za udoban odmor sa dosta stila, pružiće vam izbor od sedam soba namenjenih romantičnim parovima, ali i svima koji žele da uživaju u potpunom miru i komforu prostranog francuskog ležaja – sami.

Sve sobe su klimatizovane, oplemenjene drvenim podovima i elegantnim nameštajem od prirodnih materijala, a topla paleta boja i zanimljivi dezeni čine ih izuzetno prijatnim. Uz to, sobe su veoma prostrane, tako da se u njih može dodati i pomoćni ležaj, a da se jedinstvena funkcionalnost ne poremeti, pa su pravi izbor i za porodice sa decom.

Sve sobe imaju i moderno uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, a radi vašeg potpunog komfora tu je i mini bar. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim kanalima, a možete uživati i u omiljenim sajtovima i društvenim mrežama, jer je u čitavom kompleksu obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Od ovih sedam soba samo dve nemaju pogled na bazene, a tri sobe pružaju vam i priliku da se opustite na privatnoj terasi.

Cena noćenja za jednu osobu je 3500 dinara (sa doručkom);
Cena noćenja za dve osobe je 4990 dinara (sa doručkom);
Cena dnevnog boravka od 12 do 19 h je 3000 dinara;
Cena dnevnog boravka od 15 do 19 h je 2500 dinara;
Cena noćnog odmora od 20 do 03 h je 3000 dinara;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: kengurresort@gmail.com

Apartman za 6 osoba

Luksuzni apartman namenjen je porodicama, velikim društvima ili parovima koji uživaju u zajedničkim aktivnostima. Veoma prijatan enterijer oplemenjen je drvenim parketima i elegantnim nameštajem od prirodnih materijala, a tople boje i jednostavne linije poželeće vam dobrodošlicu i učiniti da se osećate kao kod svoje kuće.

Ovaj moderno uređeni apartman sastoji se od dve spavaće sobe opremljene francuskim ležajima superiornog kvaliteta, a dovoljno su prostrane da se u njih može uneti po jedan dodatni ležaj – zbog čega su odličan izbor za višečlane porodice.

Na raspolaganju vam je moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a radi vašeg potpunog komfora tu je i mini bar. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim kanalima, a možete uživati i u omiljenim sajtovima i društvenim mrežama, jer je u čitavom kompleksu obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija – pa su i poslovne obaveze pravo zadovoljstvo. Ovaj veliki apartman ima čak i dve privatne terase, pa se uz kafu možete opustiti i u intimnoj atmosferi, a da i dalje uživate u jutarnjem suncu ili prijatnim večerima.

Cena noćenja za 6 osoba je 9990 dinara (sa doručkom);
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: kengurresort@gmail.com

Kengur Resort

Kengur Resort je orijentisan ka maksimalnom odmoru i zabavi čitave porodice, pa se u njegovom sklopu nalazi igraonica za decu sa velikim prostorom za igru, sa ljuljaškama, penjalicama i raznobojnim poligonima, mini fudbalskim igralištem, a takođe, od tri bazena, dva su namenjena i našim najmlađim gositma. Uz sve ovo, kompleks nudi i veliki, obezbeđen parking za automobile i autobuse.

kengur1 kengur2 kengur3 kengur4 kengur5 kengur6 kengur7

Video prezentacija smeštaja Kengur Resort

Zemun


U zagrljaju Save i Dunava, okruženo plodonosnom ravnicom i, ako je sudeći po njegovom današnjem izgledu, pod budnim okom srećne zvezde, još pre više od 1.000 godina nastalo je drevno keltsko naselje Taurunum. Smatra se međutim da su prvi stanovnici tog područja koje danas zovemo Zemun naselili još 4.500 godina pne. Tragovi ovog naselja pronađeni su na brdu Gardoš, na mestu današnjeg groblja. Sa ovog mesta tokom Rimske vladavine i nadalje, uprkos brojnim bitkama, razaranjima, paljevinama, ali i zahvaljujući periodima prosperiteta razvijao dalje Zemun.


Pročitajte više

Beogradski okrug


Na teritoriji grada Beograda postoje arheološki dokazi, pronalaženi na različitim lokalitetima kao što su kamenolom kod Leštana, pećina na Čukarici, te u blizini Bajlonijeve pijace, zatim značajan lokalitet u Vinči, Žarkovu i drugim mestima, koji svedoče o tome da je Beograd bio u kontinuitetu naseljen tokom 7000 godina, počev od paleolitskog perioda i kamenog doba, kada su ga naseljavali Tračani i Dačani, odnosno tračko-dačko pleme Singi, tokom bronzanog i metalnog doba i nadalje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Zemun
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments