Ivanjički konaci :: Moravički okrug :: Ivanjica

Osnovni podaci

Ime: Ivanjički konaci

Vrsta: Konaci

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Ivanjica, Moravički okrug

E-mail:
ivanjicki.konaci@gmail.com

Sajt:
www.ivanjickikonaci.rs

Telefon: +381 60 61 30 776

Telefon: +381 60 065 11 90

Telefon: +381 32 651 190

Pogodnosti

Na samo 5km od Ivanjice

Bazen

Organizujemo planinske šetnje, izlete, vožnju bicikala i motornih kvadova, motornih sanki (u zimskom periodu), obilaske okolnih kulturno-umetničkih znamenitosti

Restoran

Igraonica na otvorenom

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Ivanjički konaci, Ivanjica slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Ivanjički konaci udaljeni su 180 km od Beograda, a nalaze se na samo 5 km od centra Ivanjice, i upravo ovde možete naći savršene uslove za mir i zaslužen odmor. Savremeni smeštaj, predivni pejzaži, čist vazduh, domaća hrana, krčma, bazen i ležaljke su samo deo onoga što će vam odmoriti telo i dušu.

A, ukoliko ste ipak više za aktivan odmor, organizovaćemo planinske šetnje, izlete, vožnju bicikala i motornih kvadova, motornih sanki (u zimskom periodu), obilaske okolnih kulturno-umetničkih znamenitosti i još dosta toga.

“Turistički cvet” je nagrada koju Turistička organizacija Srbije dodeljuje za značajna ostvarenja u kvalitetu turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji. Ivanjički konaci su, po drugi put, dobitnici “Turističkog cveta” u kategoriji najbolji ugostiteljski objekat za smštaj, a prvi put ovu prestižnu nagradu osvojili su 2014. godine u istoj kategoriji.

Soba za 2 osobe

1 2 3 4 5

Soba za 3 osobe

1 2 3 4 5 6 7

Soba za 4 osobe

1 2 3

Porodična soba za 5 osoba

1 2 3 4 5 6

Ivanjički konaci

Konstantno se trudimo da kvalitet usluga bude na najvišem nivou, pratimo interesovanja naših gostiju i maksimalno se trudimo da im izađemo u susret. Cilj nam je da se naši gosti osećaju kao kod svoje kuće, a činjenica da nam se gosti stalno vraćaju je najbolji pokazatelj da u tome uspevamo.

U međuvremenu proširili smo smeštajne kapacitete sa još 6 soba i otvorili restoran u sklopu konaka koji nije na raspolaganju samo pansionskim gostima, već i ostalim posetiocima, nezavisno od smeštaja. Uz to, naši zaposleni pohađaju seminare iz oblasti ugostiteljstva, kulinarstva i turizma. Takođe, sve je veći broj stranih gostiju, kao i onih koji su na specijalnom režimu ishrane, tako da s ponosom možemo da se pohvalimo i širokom ponudom kako vegetarijanske, tako i veganske kuhinje.

U vrtu Ivanjičkih konaka nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima, a od ove godine u ponudi imamo i igraonicu na otvorenom za naše najmlađe posetioce. Takođe, naredne godine, moći ćemo da se pohvalimo i novim sadržajima za goste. U toku je uređenje Hadži Prodanove pećine, koja će uskoro primiti svoje prve posetioce, a s obzirom na to da se nalazimo u prirodno zdravom okruženju imamo u planu da organizujemo i radionice na temu ekologije i zaštite životne sredine, kao i da se bavimo organskom proizvodnjom hrane.

Širom konaka obezbeđen je besplatan Wi-Fi internet, a za one koji dolaze svojim kolima imamo i obezbeđen parking. Svakako ćemo nastaviti da se trudimo, radeći na podizanju kvaliteta usluga, osposobljavanju i usavršavanju zaposlenih.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Ivanjica


Ivanjica Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Ivanjici? Sajt Obidji Srbiju Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Ivanjici. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Moravički okrug


Žila kucavica moravičkog okruga, kao što joj i samo ime kaže je Zapadna Morava. U ovu oblast ona ulazi u blizini Ovčar banje, prolazi kroz najveći priverdni i kulturni centar oblasti Čačak, i dalje teče ka Raškoj oblasti. Inače, 210km dugačka Zapadna Morava nastaje spajanjem Golijske Moravice i Ćetinje u Požeškoj kotlini.


Pročitajte višePročitajte više - Ivanjica
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments