Hotel Wood :: Srem :: Sremska Mitrovica

Osnovni podaci

Ime: Hotel Wood

Vrsta: Hotel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Sremska Mitrovica, Srem

E-mail:
hotelwoodsrbija@gmail.com

Sajt:
www.hotelwood.rs

Telefon: +381 22 615 925

Faks: +381 22 611 445

Pogodnosti

Radno vreme 00-24 časa

Besplatan Wi-Fi

Sef

Recepcija

Centralna klimatizacija

Privatni parking

Hotel Wood, Sremska Mitrovica slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Wood opremljen je po najvišim svetskim standardima, i pažljivo kreiran za sve poslovne ljude koji dolaze u Sremsku Mitrovicu, kao i turiste u poseti našem lepom gradu. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, u širem gradskom jezgru, hotel je odlično povezan sa svim delovima grada, kao i sa magistralnim putevima koji vode ka Beogradu i Novom Sadu.

Radno vreme Hotela Wood je od 00-24 časa, a svoje slodobno vreme možete provesti u našem aperitiv baru koji radi svakoga dana od 08h do 22h. Gostima su na raspolaganju naše, moderno i lepo opremljene sobe, čitav hotel je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, tu je i centralna klimatizacija, kao i elektronski sef za sve vaše dragocenosti. Hotel Wood nudi noćenje sa doručkom (švedski sto), a za one koji dolaze svojim kolima, tu je naš privatni parking.

Soba za 2 osobe

1 2 3 4 5 6

Soba za 3 osobe

1 2 3 4 5

Sremska Mitrovica


Sremska Mitrovica Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Sremskoj Mitrovici? Sajt Obidji Srbiju Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Sremskoj Mitrovici. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte višePročitajte više - Sremska Mitrovica
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments