Hotel Slatina :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Hotel Slatina

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
info@hotelslatina.rs

Sajt:
www.hotelslatina.rs

Telefon: +381 36 200 630

Pogodnosti

Restoran i Aperitiv bar

Wellness

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

TV

Konferencijska sala

Doručak na bazi švedskog stola ili kontinentalni doručak

Hotel Slatina, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Slatina je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik, saznaćete da ”slatina” znači izvor slane vode, odnosno zemljište koje je pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu, slatina je izvor zadovoljstva.  Hotel pruža gostima priliku da se potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama i svakodnevnim problemima.

Imajući u vidu bogatu istoriju Vrnjačke Banje, sobe u Hotelu Slatina su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Gotovo svaka soba ima terasu koja predstavlja svojevrsnu osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza Banje, na poznati vrnjački park. Uz to, zaspite i probudite se uz miris prirode, koji donosi povetarac sa Goča.

Standard soba za 2+2 osobe

1 2 3

Superior soba za 2+2 osobe

1 2 3

Luks soba za đakuzijem za 2+2 osobe

1 2 3 4

Apartman za 2+2 osobe

1 2

Hotel Slatina

Hotel Slatina nudi doručak na bazi švedskog stola ili kontinentalni doručak. Gosti mogu da uživaju u obrocima u hotelskom restoranu, u kojem se služi veliki izbor lokalnih i grčkih jela, kao i jela sa roštilja.

Svim gostima u hotelu je dostupan i veliki izbor wellness sadržaja, koji uključuje korišćenje tepidarijuma, kneipp klupe, hidromasažnih kada, tuševa i sauna. Tu je i parno (tursko) kupatilo, slana soba, saloni za masažu, pa je na vama samo da se opustite i prepustite hedonizmu.

Kongresni turizam Vrnjačke Banje dobija novu notu zahvaljujući Hotelu Slatina koji izlazi u susret i svojim gostima koji dolaze iz poslovnih razloga. U svom sastavu nudi moderno dizajniranu konferencijsku salu, kapaciteta do 70 učesnika. Opremljena je vrhunskom tehnologijom (TV, flip chart, ozvučenje, projector, Wi-Fi) i pogodna je za organizaciju poslovnih sastanaka, prezentacija, teambuilding-a i ostalih sličnih aktivnosti.

Osim redovnog cenovnika imamo i promo pakete, koje možete pogledati na našem sajtu: http://hotelslatina.rs/promo/. Za goste koji dolaze svojim kolima imamo obezbeđen privatni parking prostor.

1 2 3 4 5 6 7 8

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments