Hotel Royal Drina :: Zapadna Srbija :: Zvorničko jezero

Osnovni podaci

Ime: Hotel Royal Drina

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zvorničko jezero, Zapadna Srbija

E-mail:
office@royaldrina.rs

Sajt:
www.royaldrina.rs

Telefon: +381 15 471 150

Faks: +381 15 471 105

Pogodnosti

U samom centru Malog Zvornika
Na obali Drine i Zvorničkog jezera
Besplatan parking
Restoran Jezero
Kafe-picerija Rio Grande
Konferncijska sala Ada kapaciteta do 30 zvanica
Mogućnost pansiona
Mogućnost organizovanja izleta i obilazaka
Terasa sa pogledom na zelenilo ili panoramu grada
Luks sobe imaju dodatne sadržaje (mini bar, klima uređaj, sef, fen)
Luks sobe imaju hidromasažnu kadu u kupatilu
Televizor sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi Internet

Hotel Royal Drina, Zvorničko jezero slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Na desnoj obali brze i plahovite Drine i Zvorničkog jezera nalazi se Hotel Royal Drina. U centru Malog Zvornika, naš hotel je idealno mesto za sve koji vole neposrednu blizinu obala reke i mirkoklimu ove netaknute prirode. U sklopu Royal Drina hotela nalazi se restoran Jezero, sa šarolikim izborom jela nacionalne kuhinje za sve gurmane, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na droučku ili polupansionu.

U našem prizmelju je i kafe-picerija Rio Grande sa gde u veoma prijatnom ambijentu možete uživati u mediteranskim specijalitetima, izvanrenoj ponudi pića i kafama vrhunskog kvaliteta. Hotel Royal Drina odličan je izbor i za radni odmor ili poslovne susrete, sa konferencijskom salom Ada koja može ugostiti oko 30 zvanica.

Ukoliko želite možemo organizovati i različite izlete po okolini i odvesti vas u posete podzmenom gradu Karađorđevića, Zvorničkoj tvrđavi, Banji Koviljači i drugim turističkim, kulturnim i prirodnim znamenitostima Zvorničkog jezera. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i besplatan parking u neposrednoj bilizni hotela.

Soba za 1-2 osobe

Elegantno uređene, fukcionalno i fleksibilno opremljene, ove sobe namenjene su kako odmoru u prirodnom i mirnom okruženju, romantični vikendima ili poslovnim putovanjima, a pravi su izbor i ukoliko vam je potreban predah od dugog puta ili par dana samo za sebe. Ove sobe su prijatne, prostrane i svetle, opremeljene sa dva odvojena kreveta koja možemo spojiti i u jedan francuski ležaj, te nahtkasnama, toaletnim stolom i garderobnim ormanima kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Sve sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i opuštanja možete se razonoditi i uz televizor sa kablovskim kanalima, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju i direktnu telefonsku liniju ni vaše poslovne obaveze neće trpeti – a možete sasvim opušteno surfovati sajtovima, društvenim mrežama i korisiti omiljene mobilne aplikacije.

Svoj boravak možete zasnovati na doručku ili polupansionu, a svi gosti našeg hotela imaju i popust od 10% na sve a la cart specijalitete u restoranu Jezero, dok u kafama, brzim poslasticama i prekrasnom pogledu na grad možete uživati i u ambijentu naše kafe-picerije. Sve sobe imaju i svoje balkone sa pogledom na dinamičnu panoramu, idealne za lagani početak dana i uživanje u prekrasnoj klimi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@royaldrina.rs

Luks soba za 2-4 osobe

Ukoliko želite više komofra, sasvim luksuzan doživljaj i trenutke potpune relaksacije i uživanja, ove sobe pružiće vam i mnogo više od toga. Maštovito uređene i elegantno opremljene luksuznim sadržajima, Luks sobe plene svojom prirodnom paletom boja i svedenom dekorativnošću. Sve sobe su klimatizovane, zvučno izolovane i pružiće vam obilje privatnosti i mira.

Veliki francsuki ležaj sa nahtkasnama na uzglavlju, funkcionalni nameštaj i radni prostor čine ove sobe veoma funkcionalnim, a mali dnevni boravak sa trosedom može se pretvoriti u prostor za spavanje namenjen još jednoj ili dvema odraslim osobama. Pravo spa iskustvo očekuje vas u prostranim, moderno uređenim kupatilima sa đakuzi kadama, pa se nakon dana napornih sastanaka, šetnji i obilazaka možete sasvim opustiti i obnoviti svoje snage.

Radi potpunog komfora i udobnosti, ove sobe sadrže i mini bar kako bi vam lagano piće ili rashlađena voda uvek bili pri ruci, a svoj boravak možete zasnovati na doručku ili polupansionu. Dodatno, svi gosti našeg hotela imaju i popust od 10% na sve a la cart specijalitete u restoranu Jezero, dok u kafama, brzim poslasticama i prekrasnom pogledu na grad možete uživati i u ambijentu naše kafe-picerije.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz televizor sa kablovskim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva ili eventualnih poslovnih obaveza, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Ove sobe imaju i svoje lepe terase sa garniturama za sedenje pa možete uživati u dinamičnoj panorami šarmantnog Malog Zvornika.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: office@royaldrina.rs

Hotel Royal Drina

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4

Zvorničko jezero


Zvorničko jezero je smešteno na granici između Srbije i Bosne i Hercegovine, i akumulacioni je deo reke Drine. Kod Zvornika nalazi se 45 metara visoka brana koja je uslovila akumuliranje ove ogromne vodene mase i darivala nam jedno od najlepših jezera, koje se proteže površinom od oko 8km². Na najširem mestu od obale do obale jezera ima više od 3 km, dok se najveća dubina spušta do 39 metara, a iskusni ronioci tvrde da se na ovim dubinama kriju ogromni somovi, i kruže priče da se ovde mogu naći i primerci ove ribe od svih 100 kilograma.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Zvorničko jezero
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments